2023-2024辽宁省沈阳市七年级上册期中英语试卷(含解析无音频无听力原文)

2023-2024学年辽宁省沈阳市七年级(上)期中英语试卷
听力测试 听句子,选择恰当的答语。每个句子读一遍。
1.(1分)A.Yes,I'd like a bag.
B.See you.
C.Good idea.
2.(1分)A.Yes,he is.
B.Yes,I am.
C.No,I don't.
3.(1分)A.On Sunday.
B.twice a week.
C.Sounds great.
4.(1分)A.Goodbye.
B.Sorry to hear that.
C.Never mind.
5.(1分)A.OK,I won't.
B.I'm fine.
C.Nice to meet you.
听短对话,选择最佳答案。每段对话读两遍 。
6.(1分)What subject does Ann like best?
A.English.
B.Chinese.
C.Math.
7.(1分)Whose schoolbag is it?
A.Simon's.
B.Jenny's.
C.Anna?s.
8.(1分)Where is Jack now?
A.In the library.
B.In the classroom.
C.At home
9.(1分)What time is it now?
A.10:20 a.m.
B.10:30 a.m.
C.10:40 a.m.
10.(1分)How many English classes does Peter have every week?
A.Three.
B.Four.
C.Five.
听长对话,选择最佳答案。 每段对话读两遍。
11.(2分)(1)Where do they want to go this Saturday?
A.The park.
B.The zoo.
C.The library.
(2)How will they go there?
A.On foot.
B.By subway.
C.By bike.
12.(3分)(1)How old is Dale's brother?
A.Ten.
B.Eleven.
C.Twelve.
(2)What does Dale's brother look like?
A.He is a little thin.
B.He is a little fat.
C.He is a little short.
(3)What food may Dale's brother like?
A.Hamburgers.
B.Ice﹣cream.
C.Strawberries.
听短文,选择最佳答案。短文读两遍。
13.(5分)(1)Nick is     years old.
A.13
B.14
C.15
(2)Nick.likes     .
A.PE
B.Math
C.English
(3)Nick's favorite sport is     .
A.baseball
B.soccer
C.basketball
(4)Nick likes to play with Scott    .
A.on Sundays
B.on Fridays
C.on Mondays
(5)Scott' is    .
A.Nick's dog
B.Nick's brother
C.Nick's cousin
单项选择
14.(1分) My e﹣friend Lucy is American student.She will come to my city by air.(  )
A. a;an B. an;an C. an;/ D. a;/
15.(1分)— do the students in your school do outdoor activities?
—Once a week(  )
A. How often B. How far C. How long D. How soon
16.(1分)I like my school life and I have a good time.(  )
A.seldom' B.never C.hardly D.always
17.(1分) I live with my family in a house some mountains.(  )
A. near from B. close to C. far to D. far away
18.(1分)Although Bill isn't rich enough,he often ______ money to the poor.(  )
A.will give B.was giving
C.gives D.gave
19.(1分) Most students go home when the bell rings,but some of us _____after﹣school activities.(  )
A. are good at B. take part in
C. arrive at D. take a trip
20.(1分)Jason comes from ,and he is a .(  )
A.German,Germany B.Germany,German
C.Us,American D.the US,American
21.(1分) A lot of people keep a diary and they think of as a friend.(  )
A. it B. him C. her D. them
22.(1分) The police in our city always do their best to. people,so people are very safe.(  )
A. pollute B. practise C. protect D. provide
23.(1分)﹣﹣﹣It's a fine day today.Shall we go on a picnic?
﹣﹣﹣ But we need to be home before seven o'clock.(  )
A. Have a good time! B. Not at all.
C. You are welcome. D. Good idea!
完形填空
24.(10分)I live in Newquay.It's a small town on the Atlantic coast in the south of England.It has got great beaches and is the best place to (1)    in the UK.There are lots of surf schools where you can learn (2)    to surf.I go surfing with my friends every weekend.(3)    favorite place is Fistral Beach.
I love Newquay(4)   there are lots of other things to do as well as surfing.If you (5)   water sports,you can go kayaking(划独木舟),water﹣skiing or coasteering(海岸攀岩)(6)   ,because it has rock climbing jumping into the sea and swimming in the activity,but you should always go with a special (7)   .
If you like (8)    ,you can also visit the Blue Reef Aquarium(水族馆) and see lots of different fish even sharks.You can also go horse riding on the beach or (9)   Newquay Zoo.There are lots of other attractions too (10)   minigolf and bowling(保龄球).Come and see for yourself!
(1)A.surf B.swim C.ski D.skate
(2)A.what B.where C.how D.why
(3)A.His B.Her C.Your D.My
(4)A.because B.so C.but D.and
(5)A.dislike B.watch C.enjoy D.notice
(6)A.same B.different C.usual D.new
(7)A.learner B.trainer C.player D.swimmer
(8)A.animals B.plants C.pets D.toys
(9)A.build B.take C.visit D.find
(10)A.like B.as C.for D.with
阅读选择
25.(8分)
Welcome to Happy Children's Palace
Monday:17:00﹣18:30English listeningMiss GreenImprove listening skills.It's for middle school students. (5 weeks) Tuesday:17:00﹣18:30PhotographyMr.BlackLearn to take good pictures.Bring your own camera.(3 weeks) Thursday:17:00﹣20:00PaintingMr.BrownLearn painting.It's for beginners only.(8 weeks)
Friday:17:30﹣19:00Basketball clubCoach:Miss SmithDo you want to be a basketball player?Come to the club.(6 weeks) Saturday:10:00﹣11:00Cambridge Young Learner's EnglishMrs.WhiteThis course is for the children at primary school.(15 weeks)
(1)   teaches English listening at Happy Children's Palace.
A. Miss Smith
B.Miss Green
C.Mr.Brown
D.Mr.Black
(2)If you want to learn to take photos,you can go to Happy children's Palace on    .
A.Monday
B.Saturday
C.Friday
D.Tuesday
(3)Miss Smith gives a     class from 17:30 to 19:00 on Friday.
A.basketball
B.painting
C.photography
D.listening
(4)Cambridge Young Learner's English is provided for     .
A.middle school students
B.painting beginners
C.primary school pupils
D.camera owners
26.(8分)Bognor Regis is a small beautiful town in the UK.From 12 March to March 17 of each year,lots of clowns(小丑) get together in the town for the International Clown Festival.The first one was in 1987.
During the festival,people can see all kinds of clowns,They are together for the clown shows.
They have big feet a red noses and look really funny.They sing and dance in a strange way to make people happy.Children like this interesting festival most.Now women can take part in the clown shows and they're very popular.However,in the past,only men could be clowns.
(1)The International Clown Festival ends on    every year.
A.5 March
B.12 March
C.17 March
D.29 March
(2)When was the first International Clown Festival?    
A.In 1912.
B.In 1917.
C.In 1929.
D.In 1987.
(3)What can we learn about the festival from the text?    
A.It's a festival only for kids.
B.Clowns like to wear blue noses.
C.It has a history of 36 years.
D.Clowns only dance to make people happy.
(4)Which is the best title for the text?    
A.Wonderful clown shows.
B.The International Clown Festival in Bognor Regis.
C.A beautiful town﹣Bognor Regis.
D.The first International Clown Festival.
27.(8分)Survey:How do you stay healthy?
Wang Fei
Age:12
"I'm very busy with my lessons,but I still play sports on weekdays.I usually do sports after school.I can play soccer and tennis.But my favorite sport is basketball."
Jason Byron
Age:11
"Stay healthy?Well...I eat fast food.And I don't exercise.I sit at a desk all day.I eat vegetables...sometimes."
Tom Smith
Age:12
"I'm very tired every day.I don't have time to exercise.I have four classes in the morning,and two in the afternoon.And I have much homework to do.How can I exercise?"
Kelsey Miller
Age:13
"I love sports﹣﹣all kinds!I love soccer,basketball and running.I have much homework on weekdays,but I try to play sports on weekends."
(1)What sport does Wang Fei like best?    
A.Soccer.
B.Tennis.
C.Basketball.
D.Baseball.
(2)How many classes does Tom Smith have in a day?    
A.Two.
B.Four.
C.Five.
D.Six.
(3)When does Kelsey Miller play sports?    
A.On Monday and Tuesday.
B.On Tuesday and Wednesday.
C.On Thursday and Friday.
D.On Saturday and Sunday.
(4)_____and____love sports.    
A.Wang Fei;Kelsey Miller
B.Jason Byron;Tom Smith
C.Tom Smith;Kelsey Miller
D.Jason Byron;Kelsey Miller
28.(8分)Teachers help us become good students and people.So we should thank them for their hard work.In China we have a special day﹣﹣﹣September 10 th.On that day,we say thanks to our teachers and Sometimes give them small gifts,such as cards with best wishes.But how do the US students thank their teachers?
First of all,US schools have a whole week in May to appreciate their teachers!Teacher Appreciation Day is on Tuesday of that week.They have parties with gifts and snacks that week.
There are also signs(标语) everywhere to show their love for teachers.
The US students like to give small gifts to their teachers,and the teachers love getting thank﹣you notes from their students.Teachers also like getting arts and crafts from students.
Should we say thanks to our teachers only on these special days?No.We should thank our teachers all year round.Always show your love for your teachers.They are worthy of our respect(尊重).
(1)In America,Teacher Appreciation Day is    .
A.in September
B.in March
C.in the fifth month of the year
D.in the seventh month of the year
(2)The underlined word "appreciate" means    .
A.thank
B.celebrate
C.love
D.worry
(3)Teachers in America like getting    from students.
A.only thank﹣you notes
B.expensive gifts
C.cards with best wishes
D.thank﹣you notes,arts and crafts
(4)The writer thinks     .
A.we should thank teachers all the time
B.teachers should say thanks to students
C.showing thanks to their teachers isn't enough
D.students should give more gifts to their teachers
阅读下面短文,从短文后的五个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有一个选项为多余选项
29.(8分)Our friend Dave is a famous man.We see him when he isn't making a movie in Hollywood.When we stay with him,he always tells us about his life in Hollywood.He is very busy.(1)   .
He loves his job.Dave is a very good friend.We like him very much.
(2)   .Sometimes,we see him when he isn't busy in a laboratory(实验室).When we get together with him(3)    .We like him very much.
Our friends Bob and Carol are famous newspaper reporters. (4)    .When we meet them,they always tell us about their talks with famous people.Bob and Carol are very good friends.We like them very much.
We don't see Dave,Dan.Bob and Carol very often.They are usually very busy.But we are thinking of them all the time.
A.Our friend Dan is a scientist.
B.He sometimes helps us with science.
C.He often goes to different cities to make movies.
D.They all like watching movies and going travelling.
E.We see them when they aren't travelling around the world.
阅读下面短文,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的适当形式填空
30.(10分)There is a free library in the street.It looks small (1)    there are all kinds of books in it.(2)    (Child) can find their favourite books there.The library is not far away from (3)   (Lily) house.Lily often (4)    (walk) there when she is free.She thinks(5)    is relaxing to read books there.
Today is Sunday,she doesn't go to school.She gets up (6)    about 8:30 am.Lily and her sister walk to the library (7)    (happy).They sit on the chair near the reading room.It takes them two hours (8)   (read ) books.After that,their mother asks them to walk home on the phone.So they take some books away.These books are (9)   (use) to them.Of course,they must look after (10)   (they) well and give the books back next day.
The library brings great fun to kids.It is really a great place.
阅读回答问题
31.(10分)Sandy always looks happy these days because she has just found a new job.She works in an ice cream shop.Its name is Creamy Goodness.It takes her only 10 minutes to walk there from her house.Today is her first day on the job.She feels a little nervous.She dresses up after breakfast and gets to the shop early.She hopes all people will like her.
Sandy has to bring the ice cream out before the shop opens.Then,she puts all of the tables and chairs on the ground.She has to clean all of the tables,chairs and other things.When Sandy is busy doing all of these things(用勺儿舀) the ice cream.She says her new job is busy,but it's very interesting.She likes it very much.
(1)Why does Sandy look happy these days?    
(2)How long does it take Sandy to go to work on foot?    
(3)When does she need to bring the ice cream out?    
(4)Who helps Sandy get ready for her first day?    
(5)What does Sandy think of her new job?    
书面表达
32.(20分)三月拾花酿春,六月流萤染及,十月稻陌拾秋,一一年四季你最喜欢哪个季节,请以 "My favourite season" 为题
内容包括:
(1)你最喜欢的季节及原因;
(2)这个季节的天气情况等;
(3)在这个季节中适合的活动或庆祝的节日。
作文要求:
(1)内容要点齐全,可以适当发挥。
(2)正确运用人称、时态、语法等。
(3)词数要求:80词左右。
(4)短文的标题已给出,不计入总词数。
My favourite season
_______
参考答案与试题解析
听力测试 听句子,选择恰当的答语。每个句子读一遍。
1.【解答】A
2.【解答】B
3.【解答】C
4.【解答】B
5.【解答】A
听短对话,选择最佳答案。每段对话读两遍 。
6.【解答】B
7.【解答】A
8.【解答】C
9.【解答】A
10.【解答】C
听长对话,选择最佳答案。 每段对话读两遍。
11.【解答】BC
12.【解答】CBA
听短文,选择最佳答案。短文读两遍。
13.【解答】ABCAA
单项选择
14.【分析】我的网友露西是一个美国学生。她将乘飞机来我的城市。
【解答】a/an一个,不定冠词,表示数量;an用在以元音音素开头的单词前,定冠词;/表示不填。分析句子可知,且American是以元音音素开头的单词;第二空不填,by air"乘飞机"。
故选:C。
15.【分析】—你们学校的学生多久做一次户外活动?
—一周一次
【解答】How often多久一次;How ,是对距离进行提问 long多长;How soon多久以后,一般用于将来时。根据答语"Once a ,因此疑问词应用How 。
故选:A。
16.【分析】我喜欢我的学校生活。我总是过得很开心。
【解答】seldom很少;never从不;always总是,我应该是"总是过得很开心"。
故选:D。
17.【分析】我和我的家人住在一个靠近我的山的房子里。
【解答】A.错误搭配;B.距离……很近;D.远离。只有选项B正确。
故选:B。
18.【分析】虽然贝尔不够富有,但是他经常给穷人钱.
【解答】根据"Although Bill rich ,又因为主语为he。
19.【分析】铃声一响,大多数学生就回家了,但我们中的一些人参加课外活动。
【解答】A.擅长……;B.参加;D.旅行 activities(课外活动)可知是指参加课外活动。
故选:B。
20.【分析】乔森来自德国,他是一个德国人。
【解答】German德国的,德国人,come from后跟国家名。
故选:B。
21.【分析】许多人写日记,他们把它当作朋友。
【解答】it它,人称代词主格或宾格,人称代词宾格,人称代词宾格,形容词性物主代词,人称代词宾格 lot of people kept a diary可知许多人写日记,句中为了避免重复。
故选:A。
22.【分析】我们城市的警察总是尽他们最大努力来保护人们,所以人们非常安全。
【解答】A污染;B练习;D提供,C恰当。
故选:C。
23.【分析】—今天天气很好.我们去游泳怎么样?
—好主意!但是我们需要在6点前回家.
【解答】该题考查交际用语.A.Have a nice time;B.Not at all;C.You are right;D.Good idea!根据答语But we need to be home before six o'clock(但是我们需要在6点前回家)可知。
故选:D。
完形填空
24.【分析】这段短文主要介绍了作者居住的地方纽基,它是英格兰南部大西洋海岸上的一个小镇。这个地方有美丽的海滩,是英国最适合冲浪的地方。有很多冲浪学校可以学习冲浪。作者每个周末都和朋友一起去冲浪,最喜欢的地方是菲斯特拉尔海滩。作者喜欢纽基还因为除了冲浪之外还有很多其他活动可以做,比如水上运动、参观水族馆、骑马、参观动物园等等。还有迷你高尔夫和保龄球等其他景点。
【解答】(1)考查名词。句意:它有很棒的海滩。A.冲浪;C.滑雪。根据There lots surf (这里有很多冲浪学校)。故选A。
(2)考查副词。句意:这里有很多冲浪学校。A.什么;C.怎样。根据There lots surf (这里有很多冲浪学校)。故选C。
(3)考查代词。句意:我最喜欢的地方是菲斯特拉尔海滩;B.她的;D.我的 go with friends weekend.(我每个周末都和朋友一起去冲浪,我最喜欢的地方是菲斯特拉尔海滩。
(4)考查连词。句意:我喜欢纽基是因为这里除了冲浪还有其他很多事可以做;B.所以;D.和 I love ,可知是因为除了冲浪还有其他很多事可以做。
(5)考查动词。句意:如果你喜欢水上运动、划水或进行海岸攀岩;B.观看;D.注意到 can kayaking or 、划水或进行海岸攀岩)。故选C。
(6)考查形容词。句意:海岸攀岩与众不同是因为这个活动中有攀岩,但你应该总是有专业培训师的陪伴;B.不同的;D.新的 has climbing into sea swimming the 、跳海和游泳)。故选B。
(7)考查名词。句意:海岸攀岩与众不同是因为这个活动中有攀岩,但你应该总是有选择专业培训师的陪伴;B.培训师;C.玩家。根据it rock jumping the and in activity(这个活动中有攀岩,可知应该选择有专业培训师的陪伴。故选B。
(8)考查名词。句意:如果你喜欢动物。A.动物;C.宠物。根据see of fish sharks(看到很多不同的鱼甚至是鲨鱼)。故选A。
(9)考查动词。句意:你还可以在海滩上骑马或者参观纽基动物园;B.带走;D.找到 Zoo(____纽基动物园)。故选C。
(10)考查介词。句意:这里还有很多其他景点。A.像;B.作为;D.和......一起 are of attractions (这里还有很多其他景点)。故选A。
阅读选择
25.【分析】本文主要介绍了快乐少年宫开设的科目、以及这些课程的时间、老师的安排情况。
【解答】细节理解题。
(1)B 根据第一则广告内容English Listening Miss Green可知,Miss Green教英语听力。
(2)D 根据第二则广告内容Tuesday:17:00﹣18:30 Photography可知,在星期二可以学习摄影。
(3)A 根据第四则广告内容Friday:17:30﹣19:00 Basketball Club Coach:Miss Smith可知,史密斯老师在星期五教篮球。
(4)C 根据第五则广告内容This course is for the children at primary school.可知,剑桥少儿英语是为小学生提供的。
26.【分析】文章主要介绍了英国小镇Bognor Regis每年3月12日至17日举行的国际小丑节。这个节日从1987年开始,期间会有各种小丑进行表演,他们的表演方式搞笑且有趣,深受孩子们的喜爱。文章还提到,现在女性也可以参与小丑表演,并且非常受欢迎,而在过去,只有男性可以成为小丑。
【解答】(1)细节理解题。根据第一段From 12 March to March 17 of each year ,许多小丑聚集在镇上参加国际小丑节。故选:C。
(2)细节理解题。根据第一段The first one was in 1987.(第一届是在1987年。故选:D。
(3)推理判断题。根据第一段The first one was in 1987.(第一届是在1987年。故选:C。
(4)标题归纳题。根据第二段Bognor Regis is a small beautiful town in the UK.From 12 March to March 17 of each year (Bognor 。从每年的3月12日到3月17日。)可知文章主要介绍了在Bognor 。B选项为最佳标题。
27.【分析】这是一篇关于如何保持健康的调查报告,包含了四个不同年龄的孩子的观点。王飞虽然课业繁重,但仍会在课后进行体育活动,最喜欢的运动是篮球。杰森 拜伦经常吃快餐,不怎么锻炼,偶尔会吃蔬菜。汤姆 史密斯每天都很累,没有时间锻炼,因为他早上有四节课,下午有两节课,还有很多作业要做。凯尔西 米勒虽然平日有很多作业,但她会尽量在周末进行体育活动,她喜欢所有的运动,包括足球、篮球和跑步。
【解答】(1)细节理解题。根据But favorite is 。)可知王飞最喜欢篮球。
(2)细节理解题。根据I four in morning two the ,下午有两节,故选:D。
(3)细节理解题。根据but I to sports weekends.(但是我尽量在周末进行体育运动,故选:D。
(4)细节理解题。根据I'm busy my ,but I play on ,但仍会在上学日进行体育活动 love kinds!)可知王飞和凯尔西都喜欢运动。
28.【分析】这篇短文主要讲述了教师对我们成为好学生和好人的帮助,因此我们应该感谢他们的辛勤工作。在中国,我们有一个特殊的日子——9月10日,我们在那一天向我们的老师表达感谢,有时会送他们一些小礼物,比如带有最美好祝福的卡片。而美国的学生们又是如何感谢他们的老师呢?首先,美国的学校在五月有一个整整一周的时间来感激他们的老师!教师感激日就在那一周的星期二。他们会举办派对,送礼物和零食。到处都有标志来表达对老师的爱。美国的学生喜欢给老师送小礼物,而老师们喜欢收到学生们的感谢信。老师们也喜欢收到学生们的手工艺品。我们是否只应该在这些特殊的日子里感谢我们的老师呢?不,我们应该全年感谢我们的老师。始终表达对你的老师的爱。他们值得我们的尊敬。
【解答】(1)细节理解题。根据第二段First of all!(首先!)可知美国教师节在五月。
(2)词义猜测题。根据第二段First of all!(首先!)可知划线处是"猜测"。
(3)细节理解题。根据倒数第二段The US students like to give small gifts to their teachers,老师也喜欢收到学生的感谢信。)可知老师喜欢收到感谢信。故选:D。
(4)细节理解题。根据末段We should thank our teachers all year round. (我们全年都应该感谢我们的老师)可知我们应该一直感谢老师。
阅读下面短文,从短文后的五个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有一个选项为多余选项
29.【分析】这篇文章介绍了作者的四位朋友:Dave,Dan,Bob和Carol。Dave是一位在好莱坞工作的电影人,他非常繁忙但热爱他的工作。Dan是一位科学家,他喜欢做科学实验并经常工作到很晚。Bob和Carol是著名的报纸记者,他们经常与名人交谈。尽管这四位朋友都非常忙碌,但作者始终在想念他们。
【解答】(1)细节推理题。根据上文When we stay with him,他总是给我们讲他在好莱坞的生活。C"他经常去不同的城市拍电影。故选C。
(2)细节推理题。根据下文Sometimes,当他在实验室不忙的时候。)可知这里介绍了科学家。"符合语境。
(3)细节推理题。根据上文Dan is a very close friend.(Dan是一个非常亲密的朋友。B"他有时帮助我们做科学。故选B。
(4)细节推理题。根据下文When we meet them (当我们遇到他们时。)可知这里提到了作者去拜访他们。"符合语境。
阅读下面短文,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的适当形式填空
30.【分析】这篇短文主要讲述了一个在街头的免费图书馆,里面有各种各样的书籍,孩子们可以在那里找到他们喜欢的书。Lily和她的妹妹在一个周日的早晨,一起去图书馆阅读了两个小时的书,然后按照妈妈的要求带了一些书回家。这个图书馆给孩子们带来了很大的乐趣,是一个非常好的地方。
【解答】(1)考查连词。句意:它看起来很小。根据句意可知。but意为"但是"。故填but。
(2)考查名词。句意:孩子们可以在那里找到他们最喜欢的书,此处应该用名词复数形式表示泛指,句首字母大写。
(3)考查名词所有格。句意:这个图书馆离Lily的房子不远,此处应该用名词所有格形式。故填Lily's。
(4)考查动词。句意:Lily有空时经常步行去那里,主语是第三人称单数Lily。故填walks。
(5)考查代词。句意:她认为在那里看书很放松 to books 。)可知。it指的是后面的read there。
(6)考查介词。句意:她大约在早上8:30起床 8:30 am(大约早上八点)可知。在几点前用介词at。
(7)考查副词。句意:莉莉和她的妹妹快乐地走到图书馆 to library(走到图书馆)可知。happy(快乐的)副词为happily。
(8)考查动词不定式。句意:他们花了两个小时读书,所以此处应该用read(读)的不定式to read。
(9)考查形容词。句意:这些书对他们很有用。故填useful。
(10)考查代词。句意:他们必须好好照顾它们。根据动词短语look ,其后应该跟代词的宾格形式。故填them。
阅读回答问题
31.【分析】本文主要讲了桑迪找到第一份工作的经历。
【解答】(1)细节理解题。根据第一段Sandy looks these because has found a job.(桑迪这些天看起来总是很开心。)可知桑迪这些天看起来总是很开心。故答案为Because she has just found a new job.
(2)细节理解题。根据第一段It her 10 to there her 。)可知从她家走到那里只需要10分钟
(3)细节理解题。根据第二段Sandy to the cream before shop 。)可知桑迪必须在商店开门之前把冰淇淋拿出来
(4)细节理解题。根据第二段When is doing of things shopkeeper and her for first ,店主过来帮她准备第一天的工作。故答案为The shopkeeper.
(5)细节理解题。根据第二段She her job busy it's interesting.(她说她的新工作很忙。)可知她的新工作很忙。故答案为Busy but very interesting.
书面表达
32.【分析】【高分句型一】
There are white clouds and pretty birds in the sky.天空中有白云和美丽的鸟儿。There be句型。
【高分句型二】
What a beautiful season!多么美丽的季节啊!感叹句。
【解答】
My favourite
My favorite is spring.Spring is first season in year.It lasts from March to May.(这个季节包含哪几个月份。)
The weather gets warm.(这个季节的天气如何 【高分句型一】What a beautiful season!
In spring
I love spring best.What's your favourite season?

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。