Unit 1 Me and my class 评估测试卷(含解析及听力原文无听力音频) 2025-2026英语冀教版(2024)八年级上册

Unit 1 评估测试卷
(总分120分,考试时间120分钟)
第一部分 听力(共四节,满分30分)
第一节 听句子,选择最佳答语(共5题;每题1分,满分5分)
1.A.On Monday.
B.In my school.
C.Very well.
2.A.Of course.
B.It doesn’t matter.
C.You are welcome.
3.A.I like English.
B.It’s interesting.
C.No,I don’t.
4.A.Thank you.
B.No problem.
C.It’s my pleasure.
5.A.Good for you.
B.Yes,I do.
C.No,I’m not.
第二节 听对话和问题,选择正确答案(共13题;每题1分,满分13分)
6.What instrument (乐器) can Betty play
A B C
7.What does Linda want to be in the future
A B C
8.Who is more outgoing
A.Sally. B.Linda. C.Tina.
9.What do Sally and Linda have in common
A.They’re both beautiful.
B.They’re both thin.
C.They’re both tall.
10.Why did Cathy fight with Ken last night
A.Ken was too lazy to do his homework.
B.Ken didn’t help with housework.
C.Ken didn’t care about his mother.
11.What will Cathy do tonight
A.She will have a talk with Ken.
B.She will write a letter to Ken.
C.She will say sorry to Ken.
12.How old is Cathy
A.10. B.12. C.14.
13.What is the woman probably
A.A librarian. B.A teacher.
C.A student.
14.What kind of books does the man like
A.Books on science. B.Books on history.
C.Books on art.
15.Where can the man find the books he needs
A.On the sixth floor. B.On the computer.
C.On the second floor.
16.How was Zhang Dan’s summer vacation in Malaysia
A.It was wonderful.
B.It was interesting.
C.It was terrible.
17.What was the weather like when Zhang Dan was in Malaysia
A.Cloudy. B.Rainy. C.Sunny.
18.How did the boy like the food in Hunan
A.It was cheap.
B.It was delicious.
C.It was special.
第三节 听短文和问题,选择正确答案(共7题;每题1分,满分7分)
19.What does Molly want to be
A.A nurse.
B.An English teacher.
C.A worker.
20.What does Ted think of maths
A.It’s interesting. B.It’s helpful.
C.It’s difficult.
21.What’s Peter’s favourite subject
A.Geography. B.Science.
C.PE.
22.What kind of books is Betty interested in
A.History books. B.Science books.
C.Storybooks.
23.Where does Betty get most of her books
A.At a bookstore. B.In the school library.
C.On the Internet.
24.Who give Betty lots of advice on books
A.Her teachers. B.Her parents.
C.Her friends.
25.What does Betty think of books
A.They can make her excited.
B.They can make her relaxed.
C.They can encourage her.
第四节 听短文填空(共5题;每题1分,满分5分)
Bill and Bob The same Age:26.     years old. Looks:They are both tall and 27.    .They both have short curly hair.
Differences Class:Bill is in Class Three,Grade Eight.Bob is in Class Five,Grade Eight. Schoolwork:Bill is better at music than Bob.Bob is better at 28.     than Bill.
Parents The character (性格) Father is more 29.    .Mother is 30.    .
第二部分 语言运用(共两节,满分25分)
第一节 完形填空(共10题;每题1分,满分10分)
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
I am Ella Walsh.I am 12 years old.I live in Sydney,Australia.Let me show you some interesting things at my school.
Every day,I get up at 7:45 a.m.I live really close to school,so I usually  31  there,although sometimes my mum will drive me on her way to work.
Our school  32  at 8:50 in the morning.I have six classes including literature (文学),maths and art. 33  class lasts for 45 minutes.
I finish school at 3:20 in the afternoon.On average (平均) I  34  about half an hour on my homework each night.However, 35  I have a large assignment (任务),I will do my homework for an hour.
Our school has an hour for  36 .We eat at 12:30 p.m. and have a rest until 1:30 p.m.This is long.Besides eating,we can also do some  37 .Usually,I like talking with my friends.Sometimes I do some sports.
Our school finishes early.So I usually  38  some other activities.I go swimming and play tennis once a week for an hour.They are good for my  39 .And they also help me relax.
Every October is the  40  time for me and my classmates.At that time,my school holds a swimming competition for a day.And we don’t have class that day!Great!
31.A.drive B.walk C.move D.jump
32.A.starts B.works C.ends D.closes
33.A.All B.Either C.Each D.Both
34.A.waste B.spend C.save D.pass
35.A.if B.though C.until D.unless
36.A.breakfast B.lunch C.supper D.meal
37.A.jobs B.exercises C.activities D.speeches
38.A.find out B.act out C.look forward to D.take part in
39.A.health B.exam C.success D.speed
40.A.busiest B.oldest C.earliest D.happiest
第二节 短文填空(共15题;每题1分,满分15分)
阅读下面短文,在空白处填入一个适当的单词或用括号内单词的正确形式填空。
Dear Mr Know-All,
I love singing.Everyone says I sing as 41.     (beautiful) as a famous singer,and I really want to be a star.Are there any good ways 42.     (become) a star I’m only 14.
Dear future star,
In fact,you have lots of time to be 43.    star.It’s best to spend more time 44.    (practice) singing,and you will become much 45.     (good) at singing.46.     (use) the Internet to show your talent is a good idea.For example,you can prepare a video 47.     your singing,and then post it online.It can help to bring out the best in you.48.     you are a wonderful child,someone will find out that because lots of people became stars that way in the past.You can try out for talent shows.49.     you can also join in some singing competitions.Remember to always show the best of 50.     (you) to others.
You can also try to play roles in TV shows.Some kid programs 51.     (look) for the next child stars at the moment.These stars can become 52.     (sing),performers or hosts.
At last,I want to tell you that if you have any53.     (difficult) on the way to your dream,don’t worry!Don’t give up!Not everyone 54.     (know) what they want to be.Just make sure you try your best.Then you can do 55.     (something) you want!
Hope the answers can help you.Good luck!
第三部分 阅读(共两节,满分40分)
第一节 阅读理解(共15题;每题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Good Habits Persons
Do right things   I am an outgoing person.I do the right things,though no one asks me to do them.For example,I exercise twice a week. —Tom
Study first,then play   I spend my time on meaningful things.I say no to things I should not do.I study first,and then I exercise and play games to relax. —Jane
Think for others   I have a warm heart and I’m friendly to people around me.I think the best way to be good with others is thinking for others. —Bill
Listen before talking   I listen to people’s ideas and feelings.I try to think about things in their ways.I listen to others carefully and don’t stop their talking.I look at people when I’m talking with them. —Tina
Get ideas together   I think people’s advice is important.I can learn from it.I work well in groups.I need their help when I meet big problems.I can get better ideas when working with others. —Dave
56.Which of the following is Jane’s habit
A.Think for others.
B.Learn from others.
C.Study first,then play.
D.Exercise twice a week.
57.What does Tina do before she talks
A.She thinks about herself.
B.She stops others’ talking.
C.She listens to others carefully.
D.She thinks for a long time.
58.Who likes working in groups
A.Tom. B.Bill. C.Tina. D.Dave.
B
Do you know how to make friends with a group of people Let me tell you the s… about making friends with the group.Maybe they’re helpful to you.
First,you need to know what kind of group they are.If the people of the group are shy,never ask them, “Why don’t you talk ”“Why are you quiet ” or “Why do you look shy ”They don’t like such questions.
Next,remember that each group is different.They may use different words,like different things or have different ways of “hanging out”.
Then,the important thing is that you should try to be outgoing.If you are outgoing,you will become very popular.Remember,nobody wants to make friends with a too shy person.
Finally,find a right topic to talk with the group.For example,you can talk with them about the weather,the news,their hobbies or their school life.
59.(新考法 单词还原题)What is the proper word in the sentence “Let me tell you the s… about making friends with the group.”
A.Steps. B.Scores.
C.Senses. D.Stages.
60.What question can you ask when you want to talk with a shy person
A.Why don’t you talk
B.Why are you quiet
C.It’s a nice day,isn’t it
D.Why do you look shy
61.Which is the correct order if you want to make friends with a group of people
a.Know that each group is different.
b.Try to be an outgoing person.
c.Find a right topic to talk with the group.
d.Know what kind of group they are.
A.a-b-c-d B.d-a-b-c
C.a-d-b-c D.c-b-a-d
C
Everyone has worries.What will you do if you have worries There is always something you can do to help yourself feel less worried.Sitting there worrying is no fun and it won’t solve your problems.
Children worry most about their grades in school.If you worry about grades,ask yourself these questions:
·Why are grades important What do grades mean to me
·How do I get ready for class Do I go over my notes even when there isn’t a test
·Do I have a good place to do my homework
·Did I try different ways of studying
If your worry is about a fight you had with your friend,you might write down all the things you could do—write a note to him or her,invite him or her to watch a basketball game,say sorry to him or her and so on.Once you have a list of things you could do,you can choose one thing that could get your friend back.
You can ask for help when you’re worried.You can find someone to talk to,such as your parents,friends and teachers.
62.What do children often worry most about
A.Their hobbies.
B.Their homework.
C.Their grades at school.
D.A fight with their friends.
63.What shouldn’t you ask yourself if you are worriedabout grades
A.Why are grades important
B.How do I get ready for class
C.Did I try different ways of studying
D.Why not give up my studies
64.If I had a fight with a friend,what could I do according to this passage
A.You could invite him or her to watch a game.
B.You could put the blame (责备) on him or her.
C.You could try to make new friends.
D.You could leave him or her alone.
65.What does the passage mainly tell us
A.Who is often worried.
B.How to deal with worries.
C.When people are worried.
D.What kinds of worries people have.
D
Each of us has dreams and goals for our future.Our personal dream and clear goal make us study hard and make progress each day.
Why do you have dreams and goals,but you still end up with nothing The difference between successful people and the dreamers is their persistent (锲而不舍的) action.When you find some of your lessons very hard,you must try,keep trying and not give up.
This is the famous formula (公式) for success:
Dream > Believe > Achieve
Most people have what they want (Dream) and they think they can realize their dreams (Believe).But they do nothing.They just imagine their dreams can come true.
I believe that if you really want to make your dream come true,you have to add one thing to your success formula:
Dream > Believe > Act > Achieve
For me,act is the most important thing for success and that’s to take persistent action.If you say“I can’t do it” and give up,you can never do anythingsuccessful.However,“I’ll try” may give you a surprise.There will be obstacles in our lives.We must try to solve them.Most successful people made their dreams come true because of their persistent action.
Please remember:Persistent action can make your dream come true.
66.What should you do when you find your lessons very hard
A.Ask people for help.
B.Try and keep trying.
C.Do nothing.
D.Look for a harder one.
67.What is the most important thing for success according to the writer
A.Act. B.Achieve.
C.Dream. D.Believe.
68.What does the underlined word “obstacles” mean
A.Fears. B.Imaginations.
C.Choices. D.Difficulties.
69.Why does the writer use the formula “Dream > Believe > Act > Achieve”
A.To support his idea.
B.To remember a formula.
C.To show what his goals are.
D.To introduce a dream.
70.Which of the following can be the best title for the passage
A.Doing Something Successful
B.Studying Hard and Making Progress
C.Realizing Dreams with Persistent Action
D.Having Personal Dreams and Clear Goals
第二节 阅读表达(共5题;每题2分,满分10分)
阅读下面短文,简略回答问题。
Volunteering means spending some of your time helping others.You can volunteer to do lots of different things.
When you volunteer,you help others—and you help yourself!Volunteering gives you the chance to make a difference.You can feel good about taking action to make the world better.
When you volunteer,you can try something new.For example,clean up a park or write cards to kids in the hospital.You will probably even get to meet new people with same interests.
Volunteering also gives you a chance to practice being responsible (负责的).When you are a volunteer,you learn to work hard because people need you to do something important.
It is best for kids to volunteer with their class or their family.You can clean up a park or plant trees and flowers in your community.You can also clean up a public building for an environmental group.
Many organizations (机构) need volunteers.You can ask your teachers or your friends for ideas.Your parents or other family members may have ideas,too.Kids often start by working on a volunteer project with their parents.So,what are you waiting for Make a plan to start volunteering today!
71.What does volunteering mean

72.Why do you learn to work hard when you are volunteering

73.Who should kids volunteer with

74.How many benefits(好处) of volunteering are mentioned in the article

75.What do you think of volunteering Why do you think so (Please give two reasons.)

第四部分 情景交际(满分10分)
补全对话(共5题;每题2分,满分10分)
根据下面的对话情景,在空白处填入一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。
A:Hi,Anna.How was your weekend
B:76.         I had so much fun.
A:77.       
B:I played volleyball with some of my classmates.
A:78.       
B:Three times a week.I like it so much.What about you
A:79.       
B:Sounds interesting.Do you often go camping
A:Yes,I do.Would you like to go with me next weekend
B:80.        Have you decided where to go
A:Let’s go camping near the lake.
B:That will be great.
第五部分 写作(满分15分)
书面表达
81.请根据以下信息提示,以“My best friend”为题,写一篇英语短文,介绍你的朋友 Lucy。
1.What does she look like
2.What are her habits and hobbies
3.What’s her dream job and how does she realise it
要求:
1.词数80左右;
2.须涉及所有要点提示,可适当增加内容;
3.不能使用真实的姓名、校名和地名。





【详解答案】
听力材料
第一节 听句子,选择最佳答语
  下面你将听到五个句子,每个句子读两遍。请你听完句子的第二遍朗读后,从每题所给出的A、B、C三个选项中,选出该句的最佳答语。
No.1.How was your first day of Grade 8
No.2.I’m sorry for breaking your glasses.
No.3.What do you think of physics
No.4.Work hard and you’ll have a good future.
No.5.Are you good at learning languages
第二节 听对话和问题,选择正确答案
下面你将听到六组对话和十三个问题,每组对话和问题读两遍。请你听完对话和问题的第二遍朗读后,根据所听内容,从每题所给出的A、B、C三个选项中,选出正确答案。
请听第一组对话,回答第6题。
M:Can you play the piano or the violin,Betty
W:No,I can’t.But I can play the guitar well.
Question No.6. What instrument (乐器) can Betty play
请听第二组对话,回答第7题。
M:Linda,what do you want to be in the future
W:Oh,my mother wants me to be a doctor but I want to be a teacher.
Question No.7.What does Linda want to be in the future
请听第三组对话,回答第8、9题。
M:Do you think you are different from your sister Linda
W:Oh,sure.We look similar but we’re very different.
M:Really In what ways are you different
W:Well,I think I am outgoing.But she’s more outgoing.She can sing in front of friends.I can’t do that.Some people say I am funnier than Linda.Do you agree
M:Yes,I agree.Sally,what do you have in common
W:Well,we are both tall and we both have long hair.
Question No. 8.Who is more outgoing
Question No. 9.What do Sally and Linda have in common
请听第四组对话,回答第10~12题。
M:Cathy,you don’t look happy.What happened
W:I fought with my brother Ken last night.
M:For what
W:I thought he was too lazy.I asked him to help with some housework or at least clean his room,but he said he needn’t care about those things because Mum would do them for him.
M:Maybe you should tell him that everyone in the family should help with the housework.
W:You are right.I’m going to have a talk with him tonight.
M:By the way,how old is your brother
W:He’s two years younger than me.
M:So he’s 12 now.Take it easy.I think he will do more when he is your age.
W:I hope so.
Question No.10.Why did Cathy fight with Ken last night
Question No.11.What will Cathy do tonight
Question No.12.How old is Cathy
请听第五组对话,回答第13~15题。
M:Good afternoon,madam!
W:Good afternoon,young man!What can I do for you
M:I’m interested in science.Do you have any books about it here
W:Of course.We have books about art,science,history and so on.You canchoose any books you like.Can you show me your card first,please
M:Sure.Here you are.By the way,where can I find the books
W:On the second floor.
M:Thanks a lot.
W:You’re welcome.
Question No.13.What is the woman probably
Question No.14.What kind of books does the man like
Question No.15.Where can the man find the books he needs
请听第六组对话,回答第16~18题。
M:Hi,Zhang Dan.How was your summer vacation in Malaysia
W:It was terrible.
M:What happened
W:It rained all the time.My sister and I had to stay at the hotel and did nothing.What about you
M:I went to Hunan with my parents.
W:Why did you go there
M:We wanted to go climbing.
W:How was the weather there
M:It was sunny and hot.
W:Did you have a good time
M:Sure.And the food there was delicious.
W:Sounds great!
Question No.16.How was Zhang Dan’s summer vacation in Malaysia
Question No.17.What was the weather like when Zhang Dan was in Malaysia
Question No.18.How did the boy like the food in Hunan
第三节 听短文和问题,选择正确答案
下面你将听到两篇短文和七个问题,每篇短文和问题读两遍。请你听完短文和问题的第二遍朗读后,根据所听内容,从每题所给出的A、B、C三个选项中,选出正确答案。
请听第一篇短文,回答第19~21题。
This is No.2 Middle school.Students have different subjects at school.Molly’s favourite subject is English.She wants to be an English teacher in the future.Ted is good at maths.He thinks maths helps people a lot.Sally likes science very much.She thinks science is interesting.Jerry likes travelling.So he always talks about geography.Peter is the captain of the basketball team.So PE is his favourite!
Question No.19.What does Molly want to be
Question No.20.What does Ted think of maths
Question No.21.What’s Peter’s favourite subject
请听第二篇短文,回答第22~25题。
Hello,everyone.I’m Betty.Today I will share my reading habits with you.I spend four hours a week reading books.On weekdays,I usually read before going to bed.I read mostly on weekends.I’m interested in history books.I like the four great classical Chinese novels best.I get most of my books from the school library.My friends give me lots of advice on books.We often meet together and discuss what to read.The time of reading is a time of pleasure and peace.A good book is a good friend.It helps me relax after a busy day.It also opens up a whole new world to me.
Question No.22.What kind of books is Betty interested in
Question No.23.Where does Betty get most of her books
Question No.24.Who give Betty lots of advice on books
Question No.25.What does Betty think of books
第四节 听短文填空
下面你将听到一篇短文,短文读两遍。请你听完短文的第二遍朗读后,根据短文内容和提示,在信息表中相应的横线上填入所缺信息。
My name is Bill.I am 14 years old.I have a twin brother Bob.We are in the same school,but in different classes.I am a student in Class Three,Grade Eight.And Bob is in Class Five,Grade Eight.We are both tall and thin and we both have short curly hair.We have some differences,too.I am better at music than Bob.Bob is better at sports than me.My father is a policeman.He is more outgoing.My mother is a bank clerk.She is thin and has long curly hair.She is much quieter.
听力部分到此结束。
第一部分 听力
1~5 CBBAC 6~10 CBBCB
11~15 ACAAC 16~20 CBBBB
21~25 CABCB
26.14/fourteen 27.thin 28.sports
29.outgoing 30.quieter
第二部分 语言运用
【语篇解读】本文主要介绍了作者的学校生活。
31.B 解析:句意:我住得离学校真的很近,因此我通常步行上学…… drive开车;walk步行;move移动;jump跳。由“I live really close to school”和“although sometimes my mum will drive me on her way to work”可知,作者家离学校很近,因此她步行上学。故选B。
32.A 解析:句意:我们学校早上8:50开始上课。starts开始;works工作;ends结束;closes关闭。由“at 8:50 in the morning”可知,早上8:50开始上课。故选A。
33.C 解析:句意:每节课持续45分钟。All所有;Either或者;Each每个;Both两个都。由“class lasts for 45 minutes”可知,此处是指每节课。故选C。
34.B 解析:句意:我平均每天晚上花大约半个小时写作业。waste浪费;spend花费;save节约;pass通过。由“I…about half an hour on my homework each night”可知,此处考查sb.spends time on sth.“某人花时间在某事上”。故选B。
35.A 解析:句意:然而,如果我有大的任务,我将写一个小时的作业。if如果;though虽然;until直到;unless除非。由语境可知,此处应用if引导条件状语从句。故选A。
36.B 解析:句意:我们学校的午餐时间为一个小时。breakfast早餐;lunch午餐;supper晚餐;meal餐食。由“We eat at 12:30 p.m.and have a rest until 1:30 p.m.”可知,此处指午餐时间。故选B。
37.C 解析:句意:除了吃饭外,我们也能做一些活动。jobs工作;exercises练习;activities活动;speeches演讲。由“Usually,I like talking with my friends.Sometimes I do some sports.”可知,这个时间段也可以活动一下。故选C。
38.D 解析:句意:因此我经常参加一些其他的活动。find out找出;act out表演出来;look forward to希望;take part in参加。由“I go swimming and play tennis once a week for an hour.”可知,此处指参加其他活动。故选D。
39.A 解析:句意:它们对我的健康有好处。health健康;exam考试;success成功;speed速度。由常识可知,运动有益健康。故选A。
40.D 解析:句意:每年十月是我和我的同学们最开心的时候。busiest最忙碌的;oldest最老的;earliest最早的;happiest最高兴的。由“At that time,my school holds a swimming competition for a day.And we don’t have class that day!Great!”可知,游泳比赛那天不用上课,作者因此感到高兴。故选D。
41.beautifully 42.to become 43.a 44.practicing 45.better 46.Using 47.of 48.If 49.And 50.yourself
51.are looking 52.singers
53.difficulty 54.knows 55.anything
第三部分 阅读
A
【语篇解读】本文用表格的形式介绍了五个人的习惯和品质。
56.C 解析:细节理解题。根据“Study first,then play”以及“Jane”可知,Jane的习惯是先学后玩。故选C。
57.C 解析:细节理解题。根据“I listen to others carefully and don’t stop their talking.”以及“Tina”可知,Tina说话前会仔细听别人说话。故选C。
58.D 解析:细节理解题。根据“I work well in groups.I need their help when I meet big problems.I can get better ideas when working with others.”以及“Dave”可知,Dave喜欢团队合作。故选D。
B
【语篇解读】本文介绍了与一群人交朋友的步骤和要点。
59.A 解析:单词还原题。根据下文的“First”“Next”“Then”以及“Finally”可知,此处指的是和一群人交朋友的步骤,故所缺的词是“steps”。故选A。
60.C 解析:细节理解题。根据第二段中“If the people of the group are shy,never ask them ,‘Why don’t you talk ’‘Why are you quiet ’ or ‘Why do you look shy ’”可知,如果这个群体中的人比较害羞,那么不要问这三个问题,可以谈论天气。故选C。
61.B 解析:细节理解题。根据第二段中“First,you need to know what kind of group they are.”,第三段中“Next,remember that each group is different.”,第四段中“Then,the important thing is that you should try to be outgoing.”以及第五段中“Finally,find a right topic to talk with the group.”可知,正确顺序是d-a-b-c。故选B。
C
【语篇解读】本文主要介绍了处理烦恼的方法。
62.C 解析:细节理解题。根据第二段中“Children worry most about their grades in school.”可知,学校成绩通常是孩子们最担心的问题。故选C。
63.D 解析:细节理解题。根据第二段下的六个问题可知,A、B、C三个选项中的问题都有提及,只有D项未被提及。故选D。
64.A 解析:细节理解题。根据倒数第二段中“… invite him or her to watch a basketball game”可知,你可以邀请对方观看比赛。故选A。
65.B 解析:主旨大意题。文章主要围绕如何处理烦恼展开,并且分别讲述了担心成绩和担心与朋友吵架两种情况的处理办法。选项B “如何处理烦恼”概括了文章大意,符合题意。故选B。
D
【语篇解读】本文主要讲述了梦想和成功的相关内容,告诫我们只有通过实际行动才能把梦想变成现实。
66.B 解析:细节理解题。根据第二段中“When you find some of your lessons very hard,you must try,keep trying and not give up.”可知,当你发现某些课程很难时,你必须努力,并不断尝试。故选B。
67.A 解析:细节理解题。根据第二个公式下面第一句“For me,act is the most important thing for success…”可知,对于作者而言,行动是成功最重要的一步。故选A。
68.D 解析:词义猜测题。根据“There will be obstacles in our lives.We must try to solve them.”可知,需要解决的是遇到的问题或困难,故可推断出画线词意为“困难”。故选D。
69.A 解析:推理判断题。根据第二个公式下面“For me,act is the most important thing for success and that’s to take persistent action.”可知,对作者而言,行动是成功最重要的事情,所以作者用“Dream > Believe > Act > Achieve”是为了表达和支持自己的观点。故选A。
70.C 解析:最佳标题题。通读全文可知,作者主要阐述了要想实现自己的梦想,需要通过持续的行动来完成。故选C。
71.Volunteering means spending some of your time helping others.
72.Because people need you to do something important.
73.Kids should volunteer with their class or their family.
74.Three.
75.I think volunteering is great.Because I can try something new and it gives me a chance to practice being responsible.(答案不唯一,合理即可)
第四部分 情景交际
76.It was great/It was nice.
77.What did you do
78.How often do you play volleyball
79.I went camping.
80.Yes/Sure,I’d love to.
第五部分 写作
81.One possible version:
My best friend
Lucy,my best friend,is a tall 14-year-old girl with short hair.She stands out in our class for her humour.She always makes others laugh.She leads a healthy lifestyle.She eats lots of vegetables and fruits and never has junk food.Every day,Lucy exercises and shows her passion for football.Besides sports,she enjoys watching movies,and goes to the cinema twice a month.Lucy’s dream job is to be a doctor.She has made a plan:to study hard for college,then work in a big hospital in Shanghai.
This is my best friend Lucy.I am proud to be friends with her.

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。