牛津上海版八年级英语上册Module 3 Unit6 Nobody wins单元话题阅读理解练习(含解析)

Unit 6 Nobody wins(1)
单元话题阅读理解练习
Book report by Kirstin Bowman, Class 9A A Wrinkle in Time by Madeleine L’Engle I have chosen to write my book report on A Wrinkle in Time, a science-fiction novel by Madeleine L’Engle. It tells the story of a thirteen-year-old girl called Meg Murry who travels through space with her little brother Charles to find their father. He is a scientist who has gone missing. Meg and Charles meet a mysterious old woman called Mrs Whatsit. She says that she knows where their father is—he’s a prisoner on a far-away planet called Camazotz. She says she can help them travel through space to save him. Mrs Whatsit has two strange friends, Mrs Who and Mrs Which, and the three women travel with the children. On Camazotz, Mr Murry is a prisoner of IT, a powerful, evil creature who rules the planet. The children and their friends are able to free Mr Murry, but then IT catches Charles. With the help of Mrs Whatsit, Mrs Who, and Mrs Which, Meg is finally able to free Charles. A Wrinkle in Time is an exciting story of goodness fighting against evil. I like the characters in the book. At first Meg is not confident, but she learns that her love for her family makes her strong. Charles is very clever and brave too. Mrs Whatsit and her two friends are funny and wise. The book has some interesting scientific ideas in it, too. I enjoy reading about how they are able to quickly travel long distances through space. I recommend A Wrinkle in Time to anyone who likes science-fiction stories.
1.What kind of book is A Wrinkle in Time
A.A painting collection. B.An online game novel.
C.A science-fiction story. D.A geography textbook.
2.What is Mr Murry’s job
A.A writer. B.A prisoner. C.A traveller. D.A scientist.
3.What are the names of Mrs Whatsit’s two friends
A.Goodness and Evil. B.Mrs Who and Mrs Which.
C.Meg Murry and Charles Murry. D.Madeleine L’Engle and Kirstin Bowman.
4.Which is the best heading for the fifth paragraph
A.The characters B.Three mysterious helpers
C.What happens on Camazotz D.The science in A Wrinkle in Time
After opening a free online Harry Potter center in April, British writer JK Rowling brings even more good news.
In May, Rowling started writing a new story called The Ickabog, which is free to read online to cheer people up since they stayed at home for a long time because of COVID-19. “The Ickabog is good for children from age seven to eight,” said Rowling. The Ickabog was put online in English, but Rowling planned on bringing out the story in other languages soon.
The new story talks about a monster (怪物) known as the Ickabog, a fierce child-eating monster who lives in the northern top of a magic land known as Cornucopia and has superpowers (超能力).
The book is mainly written for children but it is also a wonderful story for older people, just like my brother and my father. It talks about many things.
“The Ickabog is a story about the true side of everything and how to use the power,” Rowling wrote on the Internet. “It talks about things that are common in life and could be used in any time or any country.”
Rowling put the first two parts online on May 26th, with everyday writing to follow till July 10th. She also published (出版) the book later in November. Pictures of the book are from children all around the world including Chinese kids. Rowling gave away the money from its sales to companies to help the groups in trouble because of COVID-19.
5.Rowling began writing the new story The Ickabog online in ________.
A.April B.May C.July D.November
6.The underlined word “fierce” in Paragraph 3 probably means ________.
A.dangerous B.common C.cute D.magic
7.Which of the following is talked about in the story The Ickabog
A.COVID-19. B.Helping people.
C.How to use power. D.Working together.
8.How did Rowling finish The Ickabog
A.She finished the story in a month. B.She wrote part of it every day online.
C.She drew the pictures by herself. D.She told the whole story twice.
9.What is the best title for the passage
A.Harry Potter Is Popular B.Rowling’s New Book: The Ickabog
C.British Writer: JK Rowling D.Fight against COVID-19
Aliens have always been full of mysteries. However, people from different parts of the world have alien abduction(绑架) stories to tell. Most of their alien abduction experiences have much in common. For example, most alien abductions are said to have taken place at night and the abducted people are mostly said to experience a medical examination. Interestingly, all the abducted people have returned safely to the earth. Some people consider these stories as rumors, while some choose to believe that they were real. Here are two famous alien abduction stories.
One was that of Betty and Barney Hill. On September 19, 1961, they were in a car to Portsmouth of Britain when they saw a bright light in the sky. Soon some aliens got out from a UFO and drew near the Hills. The aliens soon abducted them.
The other famous story was that of Villas Boas. Villas Boas was a Brazilian farmer who was working at night on October 16, 1957 when he saw a UFO with a red light in the night sky. He began trying to run from the object that seemed to be drawing near him. But he was soon abducted by an alien. He was taken into the UFO, and a blood examination was performed on him. When he returned to the earth, he realized he had been abducted for four hours.
10.According to the first paragraph, most abducted people ________.
A.were killed by aliens B.were examined medically
C.lost their memories D.made friends with aliens
11.What does the underlined word “rumors” in Paragraph 1 mean
A.谣言 B.真相 C.珍宝 D.陷阱
12.What were the Hills doing when they noticed the aliens
A.They were reading. B.They were driving.
C.They were walking in the park. D.They were working on the farm.
13.When Villas Boas found the alien, he felt ________.
A.easy B.bored C.interested D.afraid
14.What’s the best title for the text
A.Making friends with aliens B.Alien abductions
C.The world is full of mysteries D.Aliens are living around us
Five Most Popular Books Of The Week
Tiger in TroubleBy Jess Butterworth Price: $15 In this book, Tilly and her friends set out to India to help at a wildlife zoo. There, they come across monkeys, bears and elephants—but what has become of the tigers Written as if it is Tilly’s diary, this is perfect for younger readers.
The Secret Sunshine ProjectBy Benjamin Dean Price: $10 Last summer, Bea, her older sister Riley and their parents had the best day ever in London but now because of Dad’s death, Bea, Riley and Mum have to leave their London home and live in a sleepy countryside village. Seeing how sad Riley is, Bea decides to work on “The Secret Sunshine Project” to cheer up her big sister. Finally, she makes it.
GhostcloudBy Michael Mann Price: $25 Luke leads a poor life, digging up coal for Battersea Power Station. Then he meets a magic girl Alma, who can ride clouds through the night sky—and things begin to change. Set in an island, this is an imaginative story exploring friendship, courage and freedom.
Harley Hitch and the Missing MoonBy Vashti Hardy Price: $22 In the book, a problem—solving girl called Harley returns to a world, where science rules. When Harley breaks a small wooden box by chance and makes the moon disappear, suddenly all is in a mess—and it’s Harley’s job to make things right again.
From Dusk to DawnBy Henry Krauss Price: $13 This book shares a collection of poems that paints a picture of how people help each other in difficult times.
根据材料内容选择最佳答案。
15.Younger readers may be most interested in ________.
A.Tiger in Trouble B.Ghostcloud
C.Harley Hitch and the Missing Moon D.The Secret Sunshine Project
16.The Secret Sunshine Project is mainly about ________.
A.helping at a wildlife zoo B.how Bea makes her sister happy again
C.how Harley makes things right again D.exploring friendship, courage and freedom
17.Who changes Luke’s life
A.Tilly. B.Harley. C.Alma. D.Riley.
18.What happens after Harley breaks a small wooden box
A.Everything stays the same. B.She repairs the box.
C.She loses her job. D.The moon can’t be found.
19.If you are a poem lover, you might spend how much on one of the books
A.$ 10. B.$ 13. C.$ 15. D.$22.
A boy and a dog were in a field. It was getting dark. A spaceship was trying to land on an unknown planet.
The boy’s name was Billy and his dog was called Oscar.
In the spaceship, the captain was unhappy. Something was wrong. He sent a message to his own planet and got ready to land.
“Come on!” called the boy. The dog was happy. He was wagging (摇) his tail. Billy gave the dog a biscuit. Suddenly, Billy and Oscar heard an unusual noise. Then they saw a light near some trees.
Only the captain was alive in the spaceship. “I am alone, but I will find the strongest creature and control it. Then I will control the planet.”
Billy called Oscar again but he didn’t come. Oscar ran to the trees.
The captain got out of his spaceship. His spacesuit was uncomfortable. The air was fresh on this planet but he didn’t take off his spacesuit. He saw huge green leaves everywhere. He climbed to the top of one of them and looked at the sky. It was dark blue.
Oscar smelled something. Maybe it was good to eat. He picked up a metal object with his teeth.
The captain saw a huge monster. He jumped onto its leg. He climbed up and went into the monster’s head. “Now I can control you,” he said.
Billy found Oscar. He was moving his head strangely. Billy shouted “Come here!” But Oscar didn’t move. He just looked at Billy.
The captain was looking at the boy, too. “Kill that creature,” he said.
Oscar jumped at Billy and knocked him to the ground. “Oscar!” cried Billy. He was scared and hit Oscar on his head. Then something small fell out of Oscar’s ear and Oscar wagged his tail again.
The small “thing” was on the ground. The unlucky captain fainted (晕倒).
The boy and the dog ran across the field and went home.
20.When did the story happen
A.In the morning. B.In the evening. C.At noon. D.At midnight.
21.Why did Oscar jump at Billy and knock him to the ground
A.He tried to eat more biscuits from Billy.
B.He didn’t want to follow Billy back home.
C.He was completely controlled by the captain.
D.He was so scared that he hit Billy on the head.
22.Which word can best describe the captain
A.Careful. B.Dishonest. C.Generous. D.Unkind.
23.What kind of the text is this
A.A travel diary. B.A news report. C.A science fiction. D.A romantic story.
One day, I was cooking with my friend Sandy in the kitchen. Suddenly, Sandy cut her finger. I went to her quickly. But to my surprise, I saw computer chips in her finger.
“Now you know my secret, you have to die!” Sandy said and picked up the knife. “No, please, Sandy. Aren’t we good friends ” I shouted. But before Sandy could say anything, she fainted.
“Oh, Sandy,” I took her to hospital in a hurry. After a doctor checked her, he said, “I’m afraid we can’t help her. Why don’t you take her to a robot center ”
I hurried to a robot center. A few days later, Sandy was well. She asked, “Mary, why did you save me even after I tried to kill you ”
“Because I’m sure you are my friend. Can you tell me where you are from ”
“I’m from another planet. It’s far from here. Thank you, my friend. Now I see how friendly people are on the Earth.”
Two days later, a UFO came and picked her up. Since then, I’ve never seen her.
24.What was Sandy doing when she cut her finger
A.She was watching a film named UFO. B.She was cooking in the kitchen.
C.She was getting ready for the coming party. D.She was doing some shopping with her friends.
25.What did Sandy want to do when her friend knew her secret
A.She wanted to kill her friend. B.She wanted to run after her friend.
C.She wanted to go to the hospital. D.She wanted to play with the knife.
26.Who saved Sandy’s life in the end
A.The writer and the police. B.The doctors in the hospital.
C.The doctors and the robots. D.The writer and experts in the robot center.
27.Where was Sandy from
A.Another country. B.A robot center. C.Another planet. D.A hospital.
28.According to the passage, which of the following is NOT true
A.Finally, Sandy told the writer her secret. B.At last, Sandy thought the people on the Earth were friendly.
C.Sandy went away by UFO. D.Sandy has returned to the Earth several times.
We got to another planet and we were on our way back to the earth.
Suddenly, a UFO appeared and it made our spacecraft land on another planet. On the planet, a very strange-looking alien met us. He took my friends and me to see its master. All the aliens had four eyes, two heads and six legs. They had a white body and no hair.
The planet looked like a prison (监狱). We were scared and they gave us some food. No one ate the food.
The next day, they gave us a long list of things to do, but we couldn’t understand them at all. They put us in a small room. After that, they did experiments(试验) on us. A few of us died and they put the rest of us back into the room.
One day, the alien who brought us to our room forgot to lock the door, so we ran away. Soon we flew back to the earth in our spacecraft.
We told people about our experience but no one believed us! After that, I never go into space again.
29.What happened to the writer and his friends on their way back to the earth
A.They got lost in the space. B.An alien caught them.
C.Their spacecraft didn’t work. D.They did experiments on aliens.
30.What did the aliens look like
A.They looked like the people on the earth. B.They had six eyes, two heads and four legs.
C.They had four eyes, two heads and six legs. D.They had four eyes, two heads and six hands.
31.Which of the following is TRUE according to the passage
A.The writer and his friends were not aliens on another planet.
B.The aliens were very kind to the writer and his friends.
C.The writer and his friends could walk around freely on the planet.
D.The aliens wanted to do some research on the writer and his friends.
32.The writer and his friends could run away from the strange planet because________.
A.a kind alien helped them B.an alien was careless
C.they beat the aliens D.the aliens let them go
33.The best title for the passage should be ________.
A.An Experience in Space B.Aliens on Another Planet
C.A Successful Mission D.A Prisonlike Planet
Late last night, I was woken up by a sudden sound. I felt very tired and tried to sleep, but the sound didn’t stop to let me sleep. Finally, I got up to see where the sound came from. I went to the backyard of my house and saw a very bright light in the sky going towards the woods nearby. I felt anxious and decided to see what it was. I took my bicycle and followed the light. Minutes later, I was in front of a huge spaceship.
I was amazed. When I touched it, a wave pushed me aside. I felt as if my whole body was paralyzed. I could not move my body, but I could still see. I saw a human... no, a monster…Then I lost consciousness.
When I woke up, I was in a large cage. I saw other men and women—in nearby cages. They had either passed out or perhaps died. I examined the cage and found a small window covered with dust. I cleared the dust and saw through it. I saw space!
I also saw the Earth getting smaller and smaller as we moved away from it. I was confused as to how I got here. Suddenly, a strange creature caught my attention. He was half-human and half-monster. For sure, he was not an earthling—he was an alien!
The creature was examining each cage. Suddenly, he appeared in front of my cage. He said something like, “Zoom zappa zew zhumu zam zeus.” I didn’t understand it, but then a loud sound came. It said, “Hello, New Human. We are the Grays.” It was probably the translation of the words that the creature had just said, I guessed.
I felt frightened. “What is the alien going to do to me ” I fearfully wondered.
I had watched many alien movies, so I knew I had been kidnapped. I felt frightened: Was the alien going to do an experiment on me
But then I heard a loud crash. The spaceship was falling back to Earth. I also heard the sounds of shooting. I was confused: What was happening
Another alien appeared. He looked more like a human but had bright eyes and strange hands. He broke my cage and picked me up. I revolted (反抗), but my power was nothing against the alien’s. The alien put me down near the half-opened gate of the spaceship. He gave me a locket (盒式吊坠) and said in English, “Wear the locket and jump, or you will die.”
I wore the locket but was unwilling to jump—I didn’t believe in the alien. The spaceship was falling rapidly. The alien pushed me.
I started falling towards the Earth and soon entered the atmosphere. I couldn’t breathe and soon fainted (昏厥). When I woke up, it was morning and I was lying in my bed. My mother and some neighbors were talking to the local police. My mom told me that the police saw a bright light in the woods and went to investigate. They found me lying on the ground. The police asked what I was doing there. I told them everything I saw. Then, they went back. I don’t think they believed me.
I remembered about the locket that the alien gave me. It was still around my neck. The locket saved me. I really want to thank the alien with bright eyes!
34.Where was the author when he woke up in the morning
A.In his own home. B.In the nearby woods.
C.In another spaceship. D.In a local police station.
35.Why did the author think the alien was going to do an experiment on him
A.Because he saw a large lab inside of the spaceship.
B.Because the alien was examining each large cage on the spaceship.
C.Because many of the men and women on the spaceship had fainted.
D.Because this would happen in many of the alien movies he had watched.
36.We can learn from the article that the alien with bright eyes _______.
A.could speak many languages, including English B.died in the end
C.was much stronger than the author D.was in fact a human being
37.Which of the following can be the best title of the story
A.A Terrible Dream B.The Valuable Locket
C.An Unsolved Case D.Out of This World
参考答案:
1.C 2.D 3.B 4.A
【分析】本文主要介绍了《时间的皱折》这本科幻小说。
1.细节理解题。根据“I have chosen to write my book report on A Wrinkle in Time, a science-fiction novel by Madeleine L’Engle.”可知,它是一个科幻故事。故选C。
2.细节理解题。根据“It tells the story of a thirteen-year-old girl called Meg Murry who travels through space with her little brother Charles to find their father. He is a scientist who has gone missing.”可知,Mr Murry是女孩的父亲,他是位科学家。故选D。
3.细节理解题。根据“Mrs Whatsit has two strange friends, Mrs Who and Mrs Which, and the three women travel with the children.”可知,Mrs Who和Mrs Which是Mrs Whatsit的好朋友。故选B。
4.最佳标题题。根据“A Wrinkle in Time is an exciting story of goodness fighting against evil. I like the characters in the book.”及本段内容可知,本段主要介绍了书中的人物。故选A。
5.B 6.A 7.C 8.B 9.B
【分析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了英国作家JK Rowling的新作品《The Ickabog》及这部作品的影响。
5.细节理解题。根据“In May, Rowling started writing a new story called The Ickabog, which is free to read online to cheer people up since they stayed at home for a long time because of COVID-19.”可知,JK Rowling在5月的时候开始写一个名为《The Ickabog》的新故事。故选B。
6.词句猜测题。根据“The new story talks about a monster known as the Ickabog, a fierce child-eating monster who lives in the northern top of a magic land known as Cornucopia and has superpowers.”可知,Ickabog是一个吃小孩的怪兽,可推测Ickabog很危险,即fierce表示“危险”,dangerous“危险”符合题意。故选A。
7.细节理解题。根据“The Ickabog is a story about the true side of everything and how to use the power,”可知,《The Ickabog》是一个关于所有事情真实一面以及如何用权力的故事,C选项“如何使用权力。”与文章相符。故选C。
8.推理判断题。根据“Rowling put the first two parts online on May 26th, with everyday writing to follow till July 10th.”可知,JK Rowling从5月26日把最开始的两部分放在网上,每天都写,直到7月10日,可推测JK Rowling写完《The Ickabog》的方法是她每天都在网上写一部分。故选B。
9.标题归纳题。全文通篇主要介绍了英国作家JK Rowling的新作品《The Ickabog》及它的影响,即Rowling的新书:《The Ickabog》。故选B。
10.B 11.A 12.B 13.D 14.B
【分析】本文主要介绍两个著名的外星人绑架故事。
10.细节理解题。根据“For example, most alien abductions are said to have taken place at night and the abducted people are mostly said to experience a medical examination.”可知,例如,据说大多数外星人绑架是在夜间发生的,被绑架的人据说大多接受了体检。故选B。
11.词句猜测题。分析“Some people consider these stories as rumors, while some choose to believe that they were real.”可知,有些人认为这些故事是谣言,而有些人则选择相信它们是真实的。所以此处rumors的意思是“谣言”,故选A。
12.细节理解题。根据“One was that of Betty and Barney Hill. On September 19, 1961, they were in a car to Portsmouth of Britain when they saw a bright light in the sky. Soon some aliens got out from a UFO and drew near the Hills. The aliens soon abducted them.”可知,一个是贝蒂和巴尼·希尔。1961年9月19日,他们在前往英国朴茨茅斯的汽车上,突然看到天空中有一道亮光。很快一些外星人从不明飞行物中出来,靠近山丘。外星人很快就绑架了他们。故选B。
13.推理判断题。根据“Villas Boas was a Brazilian farmer who was working at night on October 16, 1957 when he saw a UFO with a red light in the night sky. He began trying to run from the object that seemed to be drawing near him.”可知,维拉斯·博阿斯是一位巴西农民,1957年10月16日晚上,他正在工作,当时他看到一个UFO在夜空中发出红色的光。他开始试图逃离那个似乎正在靠近他的物体。由此推知,他很害怕,故选D。
14.最佳标题题。本文主要介绍两个著名的外星人绑架故事,选项B“外星人绑架”最合适做本文标题,故选B。
15.A 16.B 17.C 18.D 19.B
【分析】本文是对本周最受欢迎的五本书的介绍。
15.细节理解题。根据Tiger in Trouble中的“Written as if it is Tilly’s diary, this is perfect for younger readers.”可知,这本书写得像是Tilly的日记,非常适合年轻读者。故选A。
16.细节理解题。根据The Secret Sunshine Project中的“Seeing how sad Riley is, Bea decides to work on “The Secret Sunshine Project” to cheer up her big sister. Finally, she makes it.”可知,看到Riley有多伤心,Bea决定参与“秘密阳光计划”,让她的姐姐高兴起来。最后她成功了。所以这本书主要讲述了Bea是如何让她的姐姐再次快乐的。故选B。
17.细节理解题。根据Ghostcloud中的“Then he meets a magic girl Alma, who can ride clouds through the night sky—and things begin to change.”可知,Luke遇到了一个魔法女孩Alma,她可以骑着云穿过夜空,事情开始发生变化。所以是Alma改变了Luke的生活,故选C。
18.细节理解题。根据Harley Hitch and the Missing Moon中的“When Harley breaks a small wooden box by chance and makes the moon disappear”可知,Harley偶然打破了一个小木箱,让月亮消失了。故选D。
19.细节理解题。根据“From Dusk to Dawn Price: $13”可知,From Dusk to Dawn的价格是13美元,故选B。
20.B 21.C 22.D 23.C
【分析】本文主要讲述了一个飞船试图在未知星球上降落。
20.细节理解题。根据“It was getting dark.”可知,故事发生在晚上,故选B。
21.细节理解题。根据“‘Now I can control you,’ he said.”可知,奥斯卡此时被船长控制住了,故选C。
22.推理判断题。根据“I am alone, but I will find the strongest creature and control it. Then I will control the planet.”可知,船长试图控制这个星球,说明他不是很友好,故选D。
23.推理判断题。根据全文内容可知,讲述了一个飞船试图在未知星球上降落,因此是一篇科幻小说,故选C。
24.B 25.A 26.D 27.C 28.D
【分析】本文是一篇记叙文,主要介绍了我救了来自另一个星球的桑迪的故事。
24.细节理解题。根据“One day, I was cooking with my friend Sandy in the kitchen. Suddenly, Sandy cut her finger.”可知,我和我的朋友桑迪在厨房做饭的时候,突然桑迪割破了她的手指。故选B。
25.细节理解题。根据“Now you know my secret, you have to die!”可知,你知道我的秘密,你必须死!所以当桑迪的朋友知道她的秘密时,桑迪想杀了她的朋友。故选A。
26.推理判断题。根据“I hurried to a robot center. A few days later, Sandy was well.”可知,我匆匆忙忙地去了一个机器人中心,几天后桑迪恢复了健康,说明作者和机器人中心的人救了桑迪。故选D。
27.细节理解题。根据“I’m from another planet.”可知,桑迪来自另一个星球。故选C。
28.推理判断题。根据“Two days later, a UFO came and picked her up. Since then, I’ve never seen her.”可知,两天后一个不明飞行物来接她,从那以后我再也没见过她。说明桑迪以后没有再返回地球,D选项表述错误。故选D。
29.B 30.C 31.D 32.B 33.A
【分析】本文主要讲述了被外星人带走的一次经历和发生的事情。
29.推理判断题。根据第二段的“Suddenly, a UFO appeared and it made our spacecraft land on another planet. On the planet, a very strange-looking alien met us. He took my friends and me to see its master.”可知,不明飞行物使我们的宇宙飞船降落在另一个星球上,然后一个外星人带我和朋友去见它的主人。可推知我和朋友在回地球时被外星人袭击,把我们抓到了它们的星球。故选B。
30.细节理解题。根据第二段的“All the aliens had four eyes, two heads and six legs.”可知所有的外星人都有四只眼睛,两个头和六条腿。故选C。
31.细节理解题。根据第四段的“After that, they did experiments(试验) on us. A few of us died and they put the rest of us back into the room.”可知,外星人想要对作者及其朋友做实验。故选D。
32.推理判断题。根据第五段的“One day, the alien who brought us to our room forgot to lock the door, so we ran away.”可知有一天,把我们带到房间的外星人忘记锁门,所以我们逃跑了。因此是因为一个外星人粗心。故选B。
33.最佳标题题。通读全文可知,主要介绍了作者和朋友在外星的经历。故选A。
34.A 35.D 36.C 37.D
【分析】本文是一篇记叙文,主要介绍了作者被一个奇怪的声音吵醒,他顺着天空一道明亮的光来到树林,发现了一个宇宙飞船,然后进入太空发生了一些事情。
34.细节理解题。根据第一段“When I woke up, it was morning and I was lying in my bed.”可知作者醒来时在自己家里,故选A。
35.细节理解题。根据“I had watched many alien movies, so I knew I had been kidnapped. I felt frightened: Was the alien going to do an experiment on me ”可知作者在许多外星人电影里看到过这样的情景,故选D。
36.推理判断题。根据“He looked more like a human but had bright eyes and strange hands. He broke my cage and picked me up. I revolted (反抗), but my power was nothing against the alien’s. ”可知有着明亮眼睛的外星人要比作者强壮,故选C。
37.最佳标题题。根据“I saw space!”和“I remembered about the locket that the alien gave me. It was still around my neck. The locket saved me. I really want to thank the alien with bright eyes!”可知作者记得自己去了太空和外星人给了他一个盒式吊坠,以及全文讲述作者在太空发生的事情,所以最佳标题应和太空有关,故选D。

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。