北京市大兴区2023-2024七年级上学期期中考试英语试题(含解析)

2023-2024学年北京市大兴区七年级(上)期中英语试卷
一、单项填空,从下面各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择可以填入空白处的最佳选项
1.(1分)—Hi,Helen!How are_________?
—I'm fine.Thanks.(  )
A.they B.you C.we D.she
2.(1分)— What's this ________ English?
— It's a dictionary.(  )
A.in B.at C.for D.to
3.(1分)—_________is Alan's bike?
—It's black.(  )
A.What color B.How old
C.How much D.Where
4.(1分)﹣Is the boy Jack?(  )
﹣No,he isn't.________ name is Mike.
A.His B.Your C.My D.Her
5.(1分)—Excuse me,Sally.Are_________your parents over there?
—Yes,they are.They are under the big tree.(  )
A.this B.that C.those D.these
6.(1分)—Is that your pencil box,Gina?
—Yes,it is.It's_________.(  )
A.hers B.mine C.his D.yours
7.(1分)—Where are my keys,mum?
—Look,they_________on your bed.(  )
A.can B.am C.is D.are
8.(1分)—Thank you for your help,Anna.
—_________.(  )
A.You're welcome B.OK,thanks a lot
C.Nice to meet you D.Have a good day
二、完形填空,阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。
(8分)
The Ugly Duckling
It's a hot summer.The mother duck is looking at her (9)    .She is very happy,and she is waiting.
"Quack!Quack!" the baby ducklings(鸭子) come out one by one.But the biggest egg is still there.At last,the duckling comes out.This duckling is very (10)    and ugly(丑的),so they all call him "the ugly duckling".
The ugly duckling is lonely(孤独的).No one (11)    him.His brothers and sisters don't want to play with him.The other ducklings say to their mother, "He is so ugly.He is not your child." The mother duck is very (12)    .The ugly duckling cries,then he goes away(离开).
He walks and walks.Then he sees a small house.In the house,there is an old woman and a dog.
The ugly duckling asks, "Can (13)    stay here?" The old woman says, "e in." But the dog doesn't like him.So he goes away again.
Autumn comes,and the leaves(树叶) turn yellow.One evening,the ugly duckling sees a lot of beautiful birds. "Swans(天鹅)!" he (14)   , "How beautiful! " He looks at himself and cries, "I'm so ugly."
Winter comes,the ugly duckling is very cold and hungry.A farmer sees him and takes him home. (15)    the farmer's son and wife don't like him.They drive(驱赶) him away.The ugly duckling is very sad.He goes away again.
Spring comes,and it's sunny and warm.One day,the ugly duckling (16)    many beautiful swans He says, "Nice to meet you." The swan says, "Nice to meet you,beautiful swan." He looks at the water.
He sees a beautiful swan.He is very happy.He shouts(喊), "I am a swan! "
(9) A.photo B.eggs C.children D.house
(10) A.short B.thin C.old D.big
(11) A.loves B.sees C.helps D.stops
(12) A.sad B.kind C.clever D.cute
(13) A.he B.you C.they D.I
(14) A.tells B.talks C.says D.speaks
(15) A.And B.But C.Or D.So
(16) A.brings B.draws C.meets D.catches
三、阅读理解。
17.(6分) 仔细阅读下列明信片及Mike,Mary,Linda的陈述信息,给这些名信片匹配对应的收信人并将A、B、C、D填在相应的位置上。选项中有一项为多余选项。
Postcards
(1)   I'm in London now.My friend is in Shanghai I'm happy to get his postcard.(2)    I'm in New York now.My friend is standing on the Great Wall.She is going back in a week.(3)    I'm in Canada now.My friend is visiting Sanya with her family.She hopes to see me there.
Dear A Thank you for your postcard.Now my family are enjoying the sun on the beach. See you in Sanya soon! Yours, Li Mei
Dear B Lijiang is a good place to visit.Now I am drinking in a pub(小馆)with some friends.We are enjoying the drink. Yours, Jenny
Dear C Haven't got your postcard for a long time.I'm in Shanghai.It's a beautiful city.Where are you?Please tell me about it.Best wishes! Yours, Jim
Dear D. Well,here we are on the Great Wall!It's good place.We are having a good time.We are going back in a week.See you soon! Yours, Kate
四、阅读下列短文,根据短文内容,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。
(6分)
An E﹣mail
From:Ben and Emma To:John,Susan,Peter,Lily Subject:pen pals
Hi everybody, We see your names on the Pen Friends list.You want to get e﹣mails from English children.So here we are! We live near Oxford(牛津),in the UK.We are 11 years old (Emma )and 10 years old (Ben). We go to school in Oxford.There are 400 boys and girls between 8 and 13 in our school.We have lessons from 9:00 a.m.to lunch time.After lunch,we usually have lessons or sports.We have English,math,science,history(历史),art,P.E.and other subjects. Emma's favorite subjects are math and science.Ben's favorite subjects are art and music.He doesn't like math. There are three terms(学期) in a year,and we do different sports in each term. Autumn term:rugby(橄榄球) for boys,tennis for girls Winter term:football and hockey(曲棍球) Summer term:cricket(板球),swimming,tennis,and gymnastics(体操) We like sports but we're not good at any of them!At home we like reading books,cycling (Emma)and taking photos (Ben). Write and tell us about you and your schools. Emma and Ben
(18)How old is Ben?    
A.Eight.
B.Nine.
C.Ten.
D.Eleven.
(19)What are Emma's favorite subjects?    
A.Art and music.
B.Math and science.
C.English and history.
D.Science and P.E.
(20)Emma and Ben both like     at home.
A.playing football
B.watching TV
C.singing songs
D.reading books
(6分)
A Kind Grandmother
Mrs.Wallace had two grandchildren.They lived near her house.They visited her house every day after school.
She was very good at making things.One day she made some beautiful dolls and gave them to her grandchildren to play with.
The grandchildren wanted some pet rabbits,and Mrs.Wallace said she could make a hutch to keep them in.The children went to ask their parents.
"Can we please have some pet rabbits?" they asked.
"Grandma will make a hutch for them," the children said.
The father and mother talked about it.They told the children they could have two rabbits.But they must put them in the hutch.
Mrs.Wallace went to a shop and bought wood,paint and nails(钉子).She worked all day when the children were at school.After school they came to watch and help.The next day Mrs.Wallace finished(完成) the hutch and painted it.Then she thought about how to get it to the children.It was too big to put into her car.
"I know," she thought. "I'll put it on the wheelbarrow(手推车) and wheel it there.It's not far."
On the way to the children's house,a man saw her and said. "That's very nice.Did you make it yourself?"
"Yes," she said happily. "I made it for my grandchildren." "Really?" he said. "I thought it was for rabbits!"
(21)The grandmother did very well in    .
A.telling stories
B.making things
C.doing chores
D.cooking food
(22)The underlined(加下划线的) word "hutch" means "    ".
A.house
B.dress
C.toy
D.bed
(23)What can we know from the story?    
A.Mrs.Wallace liked playing with her pet rabbits.
B.The parents made beautiful dolls for their children.
C.The man helped Mrs.Wallace move to a new place.
D.The children visited their grandmother after school.
五、阅读表达,阅读短文,根据短文内容回答问题。
25.(10分)
A Family Bakery
It's 3:00 in the morning.Angela is ready to start the day at the family bakery(面包房).Vincent and his wife,Angela,are its owners(主人).
Everyone in the family works in the bakery.The oldest daughter,Claire,is good at making cakes.Maria is the middle child.She works at the counter(柜台),and sometimes she makes cookies.Paul,the youngest,is 14,and he makes bread.Vincent says, "Paul has good hands for bread."All the family work in the bakery,but the children only work there before or after school.
The bakery is open every day.The bakery sells cookies,cakes and bread.Mr.Martin is a regular customer(常客).He goes to the bakery every morning.He always takes the round loaf of bread with no butter.He says it's good.Mrs.Salerno is also a regular customer.Every Friday,she buys two loaves of Italian bread and a large box of cookies.Her six﹣year﹣old daughter,Laura,always gets one free cookie.Mrs.Salerno says Vincent's bakery is the best in the city.
(1)Is Claire good at making cakes?
   
(2)How many children does Angela have?
   
(3)When do the children work in the bakery?
   
(4)What does the bakery sell every day?
   
(5)What does Mrs.Salerno think of the bakery?
   
六、文段表达。
26.(10分)根据中文和英文提示,完成一篇不少于50词的文段写作。文中已给出内容不计入总词数。所给提示词语仅供选用。请不要写出你的校名和姓名。
假如你是李华,你的笔友Peter想了解你的家庭学习环境,请你描述一下你房间内的物品及其摆放情况,并谈谈你的感受。
提示词语:desk,dictionary,bookcase,model plane,schoolbag
提示问题:
①Where are the things in your room?
②How do you feel about your room?
Hi Peter,
This is my room.____________________________________________________________
Yours,
Li Hua
2023-2024学年北京市大兴区七年级(上)期中英语试卷
参考答案与试题解析
一、单项填空,从下面各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择可以填入空白处的最佳选项
1.(1分)—Hi,Helen!How are_________?
—I'm fine.Thanks.(  )
A.they B.you C.we D.she
【解答】they他们;you你、你们;we我们;she她。根据答语"I'm fine."可知此处应是问"你好吗?"因此这里应用人称代词主格you。
故选:B。
2.(1分)— What's this ________ English?
— It's a dictionary.(  )
A.in B.at C.for D.to
【解答】in在……里,用;at在;for为了;to给。根据答语"It's a dictionary"可知,此处指用英语怎么说,in English"用英语"。
故选:A。
3.(1分)—_________is Alan's bike?
—It's black.(  )
A.What color B.How old
C.How much D.Where
【解答】What color什么颜色;How old多大;How much多少;Where在哪里。根据"它是黑色的。"可知问句对颜色提问,用What color。
故选:A。
4.(1分)﹣Is the boy Jack?(  )
﹣No,he isn't.________ name is Mike.
A.His B.Your C.My D.Her
【解答】选项中,A.His意为"他的";B.Your意为"你的";C.My意为"我的";D.Her意为"她的",根据题干含义,这个人不是杰克,他的名字叫做迈克,故填入形容词性物主代词"他的",即His
故选:A。
5.(1分)—Excuse me,Sally.Are_________your parents over there?
—Yes,they are.They are under the big tree.(  )
A.this B.that C.those D.these
【解答】A.这个;B.那个;C.那些;D.这些。根据over there,可知是较远的。parents是复数形式,故用those。
故选:C。
6.(1分)—Is that your pencil box,Gina?
—Yes,it is.It's_________.(  )
A.hers B.mine C.his D.yours
【解答】hers她的;mine我的;his他的;yours你的、你们的。根据题干可知空后没有名词,这里用名词性物主代词,前有Yes,肯定回答,所以用mine,指我的铅笔盒。
故选:B。
7.(1分)—Where are my keys,mum?
—Look,they_________on your bed.(  )
A.can B.am C.is D.are
【解答】A.能;B.是,第一人称单数;C.第三人称单数;D.复数形式。根据题干,可知they接are。
故选:D。
8.(1分)—Thank you for your help,Anna.
—_________.(  )
A.You're welcome B.OK,thanks a lot
C.Nice to meet you D.Have a good day
【解答】A不客气;B好的,非常感谢;C很想见到你;D(祝你)玩得开心。根据Thank you for your help可知是在表达感谢,感谢的回答通常用不客气,A符合。
故选:A。
二、完形填空,阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。
(8分)
The Ugly Duckling
It's a hot summer.The mother duck is looking at her (9) B  .She is very happy,and she is waiting.
"Quack!Quack!" the baby ducklings(鸭子) come out one by one.But the biggest egg is still there.At last,the duckling comes out.This duckling is very (10) D  and ugly(丑的),so they all call him "the ugly duckling".
The ugly duckling is lonely(孤独的).No one (11) A  him.His brothers and sisters don't want to play with him.The other ducklings say to their mother, "He is so ugly.He is not your child." The mother duck is very (12) A  .The ugly duckling cries,then he goes away(离开).
He walks and walks.Then he sees a small house.In the house,there is an old woman and a dog.
The ugly duckling asks, "Can (13) D  stay here?" The old woman says, "e in." But the dog doesn't like him.So he goes away again.
Autumn comes,and the leaves(树叶) turn yellow.One evening,the ugly duckling sees a lot of beautiful birds. "Swans(天鹅)!" he (14) C , "How beautiful! " He looks at himself and cries, "I'm so ugly."
Winter comes,the ugly duckling is very cold and hungry.A farmer sees him and takes him home. (15) B  the farmer's son and wife don't like him.They drive(驱赶) him away.The ugly duckling is very sad.He goes away again.
Spring comes,and it's sunny and warm.One day,the ugly duckling (16) C  many beautiful swans He says, "Nice to meet you." The swan says, "Nice to meet you,beautiful swan." He looks at the water.
He sees a beautiful swan.He is very happy.He shouts(喊), "I am a swan! "
(9) A.photo B.eggs C.children D.house
(10) A.short B.thin C.old D.big
(11) A.loves B.sees C.helps D.stops
(12) A.sad B.kind C.clever D.cute
(13) A.he B.you C.they D.I
(14) A.tells B.talks C.says D.speaks
(15) A.And B.But C.Or D.So
(16) A.brings B.draws C.meets D.catches
【解答】(9)考查名词。句意:鸭妈妈正看着她的蛋。A.photo照片;B.eggs鸡蛋,蛋;C.children孩子们;D.house房子。根据句子主语"The mother duck"(鸭妈妈),可知正看着她的蛋,故选B。
(10)考查形容词。句意:这只鸭子又大又丑,因此他们都叫他"丑小鸭"。A.short短的,矮的;B.thin瘦的;C.old老的,旧的;D.big大的。根据前文"But the biggest egg is still there."(但最大的蛋还在那儿。)可知,这只鸭子很大很丑,故选D。
(11)考查动词。句意:没有人喜爱他。A.loves爱;B.sees看见;C.helps帮助;D.stops停止。根据前文"The ugly duckling is lonely(孤独的)."(这只鸭子是孤独的。)和后文"His brothers and sisters don't want to play with him."(他的兄弟姐妹不想和他一起玩。)可知,是没有人喜欢他,爱他,故选A。
(12)考查形容词。句意:鸭妈妈非常难过。A.sad悲伤的,难过的;B.kind善良的;C.clever聪明的;D.cute可爱的。根据前文"The other ducklings say to their mother, "He is so ugly.He is not your child." "(其他小鸭子对妈妈说:"他太丑了,他不是你的孩子。")可知,其他鸭子都不喜欢他,因此鸭妈妈听到这样说,应是很难过,故选A。
(13)考查代词。句意:丑小鸭问,"我可以呆在这儿吗?"A.he他;B.you你;C.they他们;D.I我。根据后文"The old woman says, "e in." "(老妇人说:"好吧,进来吧。")可知,丑小鸭向那位老人征求意见,提出请求,因此是问"我可以呆在这儿吗?"用人称代词主格I,故选D。
(14)考查动词。句意:"天鹅!"他说,"多漂亮啊!"A.tells告诉;B.talks说,演讲,指说话的动作;C.says说,后跟说话的内容;D.speaks说,演讲,指说话的动作或后跟某种语言。根据语境 "Swans(天鹅)!" he ____, "How beautiful! " ("天鹅!"他____,"多漂亮啊!")可知,是说什么,后跟说话的内容,因此用say,结合前后文,句子用一般现在时,主语he,第三人称单数,故选C。
(15)考查连词。句意:但是农民的儿子和妻子不喜欢他。A.And和,表示并列或递进;B.But但是,表示转折;C.Or或者,否则,表示选择或转折;D.So因此,表示结果。根据语境"A farmer sees him and takes him home.____ the farmer's son and wife don't like him."(一个农民看到了他,把他带回家。____ 农民的儿子和妻子不喜欢他。)可知,前后文是转折关系,因此用but,故选B。
(16)考查动词。句意:有一天,丑小鸭遇到了许多美丽的天鹅。A.brings带来;B.draws画;C.meets遇到;D.catches抓住。根据后文"He says, "Nice to meet you." The swan says, "Nice to meet you,beautiful swan." "(他说:"很高兴认识你。"天鹅说:"很高兴认识你,美丽的天鹅。")可知,丑小鸭与天鹅打招呼,因此是遇到了许多美丽的天鹅,结合前后文,句子用一般现在时,主语the ugly duckling是第三人称单数,故选C。
三、阅读理解。
17.(6分) 仔细阅读下列明信片及Mike,Mary,Linda的陈述信息,给这些名信片匹配对应的收信人并将A、B、C、D填在相应的位置上。选项中有一项为多余选项。
Postcards
(1) C I'm in London now.My friend is in Shanghai I'm happy to get his postcard.(2) D  I'm in New York now.My friend is standing on the Great Wall.She is going back in a week.(3) A  I'm in Canada now.My friend is visiting Sanya with her family.She hopes to see me there.
Dear A Thank you for your postcard.Now my family are enjoying the sun on the beach. See you in Sanya soon! Yours, Li Mei
Dear B Lijiang is a good place to visit.Now I am drinking in a pub(小馆)with some friends.We are enjoying the drink. Yours, Jenny
Dear C Haven't got your postcard for a long time.I'm in Shanghai.It's a beautiful city.Where are you?Please tell me about it.Best wishes! Yours, Jim
Dear D. Well,here we are on the Great Wall!It's good place.We are having a good time.We are going back in a week.See you soon! Yours, Kate
【解答】(1)细节理解题。根据陈述信息中的My friend is in Shanghai (我的朋友在上海。)和明信片C中的I'm in Shanghai.(我现在在上海。)可知,这两个信息匹配成功。故选C。
(2)细节理解题。根据陈述信息中的My friend is standing on the Great Wall.(我的朋友正站在长城上。)和明信片D中 Well,here we are on the Great Wall!(在这里,我们在长城上。)可知,这两个信息匹配成功。故选D。
(3)细节理解题。根据陈述信息中的My friend is visiting Sanya with her family(我的朋友和家人在参观三亚。)和明信片A中Now my family are enjoying the sun on the beach.See you in Sanya soon!(现在我和家人在沙滩上享受阳光。三亚见!)可知,这两个信息匹配。故选A。
四、阅读下列短文,根据短文内容,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。
(6分)
An E﹣mail
From:Ben and Emma To:John,Susan,Peter,Lily Subject:pen pals
Hi everybody, We see your names on the Pen Friends list.You want to get e﹣mails from English children.So here we are! We live near Oxford(牛津),in the UK.We are 11 years old (Emma )and 10 years old (Ben). We go to school in Oxford.There are 400 boys and girls between 8 and 13 in our school.We have lessons from 9:00 a.m.to lunch time.After lunch,we usually have lessons or sports.We have English,math,science,history(历史),art,P.E.and other subjects. Emma's favorite subjects are math and science.Ben's favorite subjects are art and music.He doesn't like math. There are three terms(学期) in a year,and we do different sports in each term. Autumn term:rugby(橄榄球) for boys,tennis for girls Winter term:football and hockey(曲棍球) Summer term:cricket(板球),swimming,tennis,and gymnastics(体操) We like sports but we're not good at any of them!At home we like reading books,cycling (Emma)and taking photos (Ben). Write and tell us about you and your schools. Emma and Ben
(18)How old is Ben?  C 
A.Eight.
B.Nine.
C.Ten.
D.Eleven.
(19)What are Emma's favorite subjects?  B 
A.Art and music.
B.Math and science.
C.English and history.
D.Science and P.E.
(20)Emma and Ben both like  D  at home.
A.playing football
B.watching TV
C.singing songs
D.reading books
【解答】(18)细节理解题。根据文中第3段:We are 11 years old (Emma )and 10 years old (Ben).(我们一个11岁(艾玛),一个10岁(本)。)可知,本10岁了。故选C。
(19)细节理解题。根据文中第5段:Emma's favorite subjects are math and science.(艾玛最喜欢的科目是数学和科学。)可知,艾玛最喜欢的科目是数学和科学。故选B。
(20)细节理解题。根据文中倒数第2段:At home we like reading books,(在家里,我们喜欢看书,)可知,艾玛和本都喜欢呆在家里看书。故选D。
(6分)
A Kind Grandmother
Mrs.Wallace had two grandchildren.They lived near her house.They visited her house every day after school.
She was very good at making things.One day she made some beautiful dolls and gave them to her grandchildren to play with.
The grandchildren wanted some pet rabbits,and Mrs.Wallace said she could make a hutch to keep them in.The children went to ask their parents.
"Can we please have some pet rabbits?" they asked.
"Grandma will make a hutch for them," the children said.
The father and mother talked about it.They told the children they could have two rabbits.But they must put them in the hutch.
Mrs.Wallace went to a shop and bought wood,paint and nails(钉子).She worked all day when the children were at school.After school they came to watch and help.The next day Mrs.Wallace finished(完成) the hutch and painted it.Then she thought about how to get it to the children.It was too big to put into her car.
"I know," she thought. "I'll put it on the wheelbarrow(手推车) and wheel it there.It's not far."
On the way to the children's house,a man saw her and said. "That's very nice.Did you make it yourself?"
"Yes," she said happily. "I made it for my grandchildren." "Really?" he said. "I thought it was for rabbits!"
(21)The grandmother did very well in  B .
A.telling stories
B.making things
C.doing chores
D.cooking food
(22)The underlined(加下划线的) word "hutch" means "  A ".
A.house
B.dress
C.toy
D.bed
(23)What can we know from the story?  D 
A.Mrs.Wallace liked playing with her pet rabbits.
B.The parents made beautiful dolls for their children.
C.The man helped Mrs.Wallace move to a new place.
D.The children visited their grandmother after school.
【解答】(21)细节理解题。根据第二段She was very good at making things.(她非常擅长制作东西。)可知,她非常擅长制作东西。故选B。
(22)词义猜测题。根据第三段The grandchildren wanted some pet rabbits,(孙子们想要一些宠物兔子,)以及to keep them in(来养它们)可知,是给兔子做个房子,所以hutch是"房子"的意思。故选A。
(23)细节理解题。根据第一段Mrs.Wallace had two grandchildren.They lived near her house.They visited her house every day after school.(华莱士夫人有两个孙子。他们住在她家附近。他们每天放学后都去她家。)可知,孩子们放学后去看望他们的祖母。故选D。
五、阅读表达,阅读短文,根据短文内容回答问题。
25.(10分)
A Family Bakery
It's 3:00 in the morning.Angela is ready to start the day at the family bakery(面包房).Vincent and his wife,Angela,are its owners(主人).
Everyone in the family works in the bakery.The oldest daughter,Claire,is good at making cakes.Maria is the middle child.She works at the counter(柜台),and sometimes she makes cookies.Paul,the youngest,is 14,and he makes bread.Vincent says, "Paul has good hands for bread."All the family work in the bakery,but the children only work there before or after school.
The bakery is open every day.The bakery sells cookies,cakes and bread.Mr.Martin is a regular customer(常客).He goes to the bakery every morning.He always takes the round loaf of bread with no butter.He says it's good.Mrs.Salerno is also a regular customer.Every Friday,she buys two loaves of Italian bread and a large box of cookies.Her six﹣year﹣old daughter,Laura,always gets one free cookie.Mrs.Salerno says Vincent's bakery is the best in the city.
(1)Is Claire good at making cakes?
 Yes,she is. 
(2)How many children does Angela have?
 Three. 
(3)When do the children work in the bakery?
 Before or after school. 
(4)What does the bakery sell every day?
 Cookies,cakes and bread. 
(5)What does Mrs.Salerno think of the bakery?
 It's the best in the city. 
【解答】(1)细节理解题。根据第二段第二句The oldest daughter,Claire,is good at making cakes.(大女儿Claire擅长做蛋糕。)可知,Claire擅长做蛋糕,故填:Yes,she is.
(2)细节理解题。根据第二段中The oldest daughter,Claire,is good at making cakes.Maria is the middle child.She works at the counter,and sometimes she makes cookies.Paul,the youngest,is 14,and he makes bread.(大女儿Claire擅长做蛋糕。Maria 是第二个孩子。她在柜台工作,有时还做饼干。最小的Paul14岁,他做面包。)可知,Angela有三个孩子,故填:Three.
(3)细节理解题。根据第二段中All the family work in the bakery,but the children only work there before or after school.(一家人都在面包店工作,但孩子们只在上学前后在那里工作。)可知,孩子们上学前或放学后在面包店工作,故填:Before or after school.
(4)细节理解题。根据最后一段第二句The bakery sells cookies,cakes and bread.(这家面包店卖饼干、蛋糕和面包。)可知,面包店每天卖饼干、蛋糕和面包,故填:Cookies,cakes and bread.
(5)细节理解题。根据Mrs.Salerno says Vincent's bakery is the best in the city.(Salerno太太说Vincent的面包店是城里最好的。)可知,Salerno太太觉得这家面包店是城里最好的,故填:It's the best in the city.
六、文段表达。
26.(10分)根据中文和英文提示,完成一篇不少于50词的文段写作。文中已给出内容不计入总词数。所给提示词语仅供选用。请不要写出你的校名和姓名。
假如你是李华,你的笔友Peter想了解你的家庭学习环境,请你描述一下你房间内的物品及其摆放情况,并谈谈你的感受。
提示词语:desk,dictionary,bookcase,model plane,schoolbag
提示问题:
①Where are the things in your room?
②How do you feel about your room?
Hi Peter,
This is my room.____________________________________________________________
Yours,
Li Hua
【解答】Hi Peter,
This is my room.My desk is near the window.There is a dictionary on the desk.【高分句型一】I have a big bookcase in my room.I put many books in it.On the sofa,there is a model plane.You can find a schoolbag on my chair.My room looks very clean and tidy.(我房间里的物品)I'm very happy to live in it.【高分句型二】(感受)
Yours,
Li Hua

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。