吉林省长春市第一O三中学校2022-2023八年级上学期11月期中质量监测英语试卷(含答案无听力原文及音频)

2022-2023学年吉林省长春103学校八年级(上)期中英语试卷
听力部分(共25分)
1.(1分)A.It's exciting.
B.Hong Kong.
C.Yesterday afternoon.
2.(1分)A.No,I wasn't.
B.Yes,I do.
C.Yes,I did.
3.(1分)A.Two months.
B.For three hours.
C.Once a month.
4.(1分)A.Yes,he does.
B.He usually plays soccer.
C.He is playing soccer.
5.(1分)A.Thank you.
B.He doesn't mind.
C.Yes,he did.
根据所听到的对话和对话后的问题,选择最佳答案。(5分)
6.(5分)A.Because it has the biggest screens.
B.Because it's the cheapest in the town.
C.Because it's near her home.
根据所听到的描述,选出与其相符的图片。其中有一幅图片是多余的。(5分)
(5分)
8.(2分)(1)What are they doing?
A.Working at the coffee bar.
B.Reading at the coffee bar.
C.Drinking coffee.
(2)Which bar has the most comfortable seats?
A.Red Coftee Bar.
B.Black Coffee Bar.
C.Green Coffee Bar.
9.(3分)(1)How often does Jack go to the cinema?
A.Once a week.
B.Twice a week.
C.Three times a week.
(2)What does Mike like?
A.Cartoons.
B.Action movies.
C.Comedies.
(3)What does Mike think of the movie My People,My Country?
A.Exciting.
B.Interesting.
C.Educational.
根据所听到的短文内容,选择最佳答案。(5分)
10.(5分)(1)When did they do the survey?
A Yesterday.
B.The day before yesterday.
C.Last week
(2)How many students read English every day?
A.8.
B.10.
C.6.
(3)How often do 50%of the students read English in the morning?
A.Three times a week.
B.Four times a week.
C.Five times a week.
(4)Why do 20%of the students read English in the morning once a week?
A.Because they think it's boring.
B.Because they can't always get up early.
C.Because they don't like English.
(5)Why don't 10%of the students read English in the morning?
A.They think it's boring.
B.They don't have time.
C.They don't need to read it.
基础知识(共25分)语法填空,不限每空一词。(10分)
(10分)There are three great clothes(1)    in our town.Trendy Clothes is the biggest (2)   all.It has the best service and always makes you(3)   
( feel) at home when shopping.Good Times (4)    quite great,too.You can always buy the newest clothes there.And it has(5)   (comfortable) seats for you to sit on.Mr.Cool's is the most creative when (6)    ( sell) clothes.Sometimes they invite some famous stars (7)    ( give) interesting shows.So it is always (8)    of people.Which one is(9)   ( good)?You may ask this question.It is (10)    (real) difficult to answer because each one has its specials.
单项选择。(15分)
12.(1分)That is______________ expensive coat,but it's___________ most beautiful one.(  )
A.a,an B.an,the C.a,the D.the,the
13.(1分)— Would you like_____________to eat?
— Sorry,I don't feel like_______ now.(  )
A.something special;to eat
B.something special;eating
C.anything special;eating
D.anything special;to eat
14.(1分)There is______________ milk at home.I will buy some this afternoon.(  )
A.little B.a little C.few
15.(1分)Did you find the answer______________ the question about______________ the Internet?(  )
A.to,surfing B.of,surfing
C.to,surf D.of surf
16.(1分)When autumn comes, the days get_______.(  )
A.long and long
B.longer and longer
C.short and short
D.shorter and shorter
17.(1分)We are _______ when we hear the ________ news ﹣we don't have classes tomorrow.(  )
A.exciting;excited B.excited,exciting
C.excited;excited D.exciting;exciting
18.(1分)﹣How do you like the book you read yesterday?
﹣Oh!It's one of ______ books I've ever read.(  )
A.interesting
B.more interesting
C.most interesting
D.the most interesting
19.(1分)I was ______________ tired that I______________ in class.(  )
A.too,sleep B.so,slept
C.too,sleeping D.so;sleep
20.(1分)This watch is _______, but I don't have _______.(  )
A.enough beautiful; money enough
B.beautifully enough; money enough
C.beautiful enough; enough money
D.enough beautiful; enough money
21.(1分)The watch is _______ than that one.(  )
A.more cheaper B.much cheap
C.more cheap D.much cheaper
22.(1分)Every day his parents make him______________ English for one hour.(  )
A.to read B.reading C.read D.reads
23.(1分)_____ it is raining,_____ he is still working outside.(  )
A.Although;but B.Although;/
C.But;although D./;although
24.(1分)Ann enjoys ______ music on Sundays.(  )
A.listening to B.listening
C.listen to D.listen
25.(1分)He brought______________ umbrella and waited for his son at the school gate______________ the heavy rain.(  )
A.a;because B.an;because of
C.an;because D.the;because of
26.(1分)﹣﹣﹣ Mom,I am hungry.May I have some bread?
﹣﹣﹣______________.But don't eat too much.(  )
A.That's a good idea B.Of course
C.You're welcome D.I'm sorry
交际部分(共5分)
27.(5分)A:Good morning,Bill.
B:Hi,Nick.
A:(68)   
B:Yes,I like playing basketball.How often do you exercise?
A:(69)   
B:Do you get up early in the morning?
A:Yes,I get up at 6:30 every morning.And then I play basketball for half an hour.
B:(70)   
A:I go to bed at 10:00.(71)   
B:I see.You look strong.Let's play basketball together tomorrow morning,OK?
A:All right.(72)   See you.
B:See you tomorrow.
A.Do you Play basketball every morning? B.Let's meet at 7am. C.What time do you go to bed at night? D.I played basketball yesterday. E.Do You often stay up late? F.I have a healthy lifestyle. G.I exercise every day.
完形填空(15分)
28.(15分)Today,I felt unhappy so I decided to take a walk though I didn't know where to go.The most surprising thing (1)   when I was walking down the street.
I saw an old man,over seventy years old,sitting on a chair.He was selling second﹣hand shoes.He seemed so helpless(无助的)(2)    in his shoes.Then,a little girl ran to him.I heard the girl say in a/ an (3)   voice(声音)," Grandfather,may I help to clean your shoes?" That old man (4)   and passed(递) her a shoe.The girl said,"I do this (5)
   I want to earn(赚) some money to buy my brother a new school (6)   
To my (7)    ,the old man said," Oh,just stop doing e with me and I will buy one (8)    you." To see what would happen,I(9)    .They walked to a (10)
   and the old man (11)    got her a uniform,which must have cost him a lot.The girl was (12)    and said," Thank you so much for doing this.God bless you." Then she(13)   .
As the old man decided (14)    ,I stopped him and told him," You are really a great hero!"My own sadness(难过)(15)    .I began to know that a little kind action can brighten up(点亮)someone's day.
(1)A.happen B.happens C.happened D.happening
(2)A.interest B.interesting C.interested D.interests
(3)A.polite B.angry C.high D.funny
(4)A.agreed B.sold C.began D.sat
(5)A.if B.so C.though D.because
(6)A.shoe B.bag C.uniform D.hat
(7)A.mind B.surprise C.happiness D.excitement
(8)A.for B.to C.with D.at
(9)A.left B.stayed C.guessed D.followed
(10)A.restaurant B.shop C.museum D.park
(11)A.really B.loudly C.slowly D.quietly
(12)A.relaxed B.sad C.tired D.excited
(13)A.leaves B.leaving C.left D.to leave
(14)A.go B.to go C.going D.went
(15)A.appeared B.disappeared C.appear D.disappear
阅读理解。(30分)
29.(5分)
Do you love fast food?Why?How often do you eat it?200 people joined our survey.And here is the result.
Chart 1:How often do you eat fast food?
(1)    of the people eat fast food once a week.
A.14%
B.28%
C.8%
D.44%
(2)6% of the people eat fast food    .
A.twice a week
B.three times a week
C.more than three times a week
D.every day
(3)44% people love fast food because it's    .
A.cheap
B.delicious
C.healthy
D.convenient
(4)    of the people like fast food because they can take it away.
A.12%
B.14%
C.22%
D.24%
(5)What can we learn from the result?    
A.All people love fast food.
B.Fast food makes people fat.
C.People eat fast food on weekends.
D.Some people don't know what food is healthier.
30.(5分)Once there was an old woman.She lived in a little house in a village.She didn't have much money.One day a young man named Samon came to her door and asked the old woman for help.The old woman said,"Come in and have dinner with me,and drink some hot soup. "After dinner,"Thanks for helping me. "and he left.
Ten years later,Samon came back again and gave the old woman a bag of money.She didn't know Samon any more and she was very surprised to see the money.Samon said."Ten years ago,you helped me a lot.Your help made me feel warm and then I worked harder and harder.Now I am a rich farmer
根据短文内容,选择最佳选项。
(1)Why did Samon come to the old woman's door?    .
A.Because he was very hungry
B.Because he was afraid of dark
C.Because he wanted to talk to her
D.Because he knew the old man
(2)When did Samon come back again?    
A.After ten days.
B.After ten months.
C.After ten weeks.
D.After ten years.
(3)How did the old woman feel about the money?    
A.She was happy.
B.She was surprised.
C.She was excited.
D.She was sad.
(4)What happened to Samon after the dinner?    
A.He began to grow potatoes.
B.He often came to see her.
C.He didn't do any work.
D.He worked harder and harder.
(5)According to the passage,the old woman was    .
A.thin
B.clever
C.kind
D.foolish
31.(5分)Confucius(孔子) is the greatest teacher in Chinese history.He was born on September 28,551 BC (公元前),in today's Shandong Province.When he was young,he and his mother had a hard life.At the age of fifteen,and he did well in it.Then he went on learning other subjects.When he was thirty,he became a teacher.He started his own school.He believed everyone should have a chance to get education whether they were rich or poor.He had about 3
Chinese regard Confucius as the greatest thinker and also the greatest teacher.His most important ideas are kindness and good manners.He said young people should respect the old.People should stop thinking of ourselves and think more of others.His ideas are around in people's everyday life.Today people can still remember his thoughts.And they are spread to East and South Asia.
根据短文内容,判断下列句子正 (T)、误 (F)。
(1)Confucius was born in the Kingdom of Lu,in today's Shandong Province.    
(2)Confucius was good at math and other subjects when he was fifteen.    
(3)As a teacher,Confucius thought that only the rich could get education.    
(4)Confucius' most important ideas are kindness and good manners.    
(5)Confucius didn't think that young people should respect the old people.    
32.(5分)Everybody knows that healthy eating habits are very important.Here are five good eating habits for you.I'm sure you will live a healthy and happy life if you follow them.
(1)   Drink about 8 cups of water every day.You may need even more water when you do exercise.
(2)   Breakfast is the most important meal of the day.You will have more energy (能量) after you eat breakfast.
(3)   Don't eat junk food or food that has much fat for lunch.They are bad for your health.If you don't have enough time to have a healthy lunch,bring some bread with you for a quick lunch.
(4)   Fruit and vegetables should be a necessary part of your food.You can have a vegetable salad for your lunch.If you don't like eating vegetables,you can eat some fruit.
(5)   Try to have dinner at least 3 hours before you go to bed.Your body needs time to digest (消化) most of the food.
A.Eat fruit and vegetables every day. B.Drink enough water. C.Don't eat dinner too late. D.Don't forget breakfast. E.Try to eat light (清淡的) lunch.
33.(10分)Should friends be different or the same?Different people have different ideas.The following is what four of my classmates say.
My name is Susan.I am outgoing.I like to have friends who are similar to me.Both my best friend Linda and I like traveling.We went to Italy with our families last summer vacation.We stayed there for two weeks.Next year we want to go to Paris.
My name is Mary.I like to have friends who are different from me.My best friend Betty is shorter and more outgoing than me.I am quiet and I like reading very much.Betty likes sports and she plays ping﹣pong well.
I'm Peter.I like to have friends who are like me.It can be very helpful.I'm a little quiet and my good friend Rick is quiet,too.Sometimes I don't know what to do with my problems and he can tell me what I should do,because he knows about me better than people who are different from me.
I'm Bill.I have both kinds of friends.I think it is important.That makes my life more interesting.
根据材料内容简要回答下列问题.
(1)How long did Susan stay in Italy?    
(2)What kind of sport is Betty good at?    
(3)Who is Peter's good friend?    
(4)Why does Bill think it's important to have both kinds of friends?    
(5)How many of the four think friends should be the same?    
书面表达(共20分)
34.(5分)我经常在周末的时候去Moon Cinema。它离我家最近,电影票也比其他影院便宜得多。我最爱喜剧片,因为我想要放松自己,我最受不了毫无意义的恐怖片。
要求:要点齐全,表述通顺,简洁得体,一句一行。
(1)_______
(2)_______
(3)_______
(4)_______
(5)_______
35.(15分)每当我们回首往事,都会想起一些美好的时光。外出游玩的放松,友人拙约的快乐,家人团聚的幸福,所有这些都成为你难忘的回忆。请结合你的自身经历写一篇短文,谈谈你的难忘的美好回忆,以及你的收获与感想。
要求:字迹工整,语句通顺。不少于80词。
2022-2023学年吉林省长春103学校八年级(上)期中英语试卷
参考答案与试题解析
听力部分(共25分)
1.【答案】C
2.【答案】A
3.【答案】B
4.【答案】A
5.【答案】A
根据所听到的对话和对话后的问题,选择最佳答案。(5分)
6.【答案】C
根据所听到的描述,选出与其相符的图片。其中有一幅图片是多余的。(5分)
7.【答案】CDEFA
8.【答案】CB
9.【答案】CBA
根据所听到的短文内容,选择最佳答案。(5分)
10.【答案】BAACA
基础知识(共25分)语法填空,不限每空一词。(10分)
11.【答案】(1)stores(2)of(3)feel(4)is(5)the most comfortable(6)selling(7)to give(8)full(9)best(10)really
【解答】(1)考查名词。句意:我们镇上有三家很棒的服装店 has best and makes feel) home ,总是让你在购物时有宾至如归的感觉,此处指服装店,前面有three。故填stores。
(2)考查介词。句意:Trendy 。根据the biggest可知,因此填of符合题意。
(3)考查动词。句意:它有最好的服务。make sb feel"使某人感觉"。故填feel。
(4)考查动词。句意:Good 。根据句意可知,Good ,为第三人称单数,因此be动词用第三人称单数形式。
(5)考查形容词最高级。句意:而且它有最舒适的座位供您坐,应该用形容词 you sit ,应该用形容词最高级。故填the most comfortable。
(6)考查现在分词。句意:Mr.Cool's在卖衣服的时候最有创意,本句为省略句,因此用ing形式。
(7)考查动词不定式。句意:有时他们邀请一些著名的明星来表演有趣的节目,意为"邀请某人做某事"。故填to give。
(8)考查形容词。句意:所以它总是挤满了人 they some stars ( give) 。)可知,因此填full,意为"充满"。
(9)考查形容词最高级。句意:哪一个是最好的 one(哪一个)可知,因此用形容词最高级形式。
(10)考查副词。句意:这个问题很难回答。difficult为形容词。故填really。
单项选择。(15分)
12.【答案】B
【解答】a/an一个,不定冠词,表示数量;an用在以元音音素开头的单词前,定冠词。分析句子可知,且expensive是以元音音素开头的单词;第二空使用定冠词the beautiful是最高级。
故选:B。
13.【答案】B
【解答】不定代词的修饰语要后置,排除CD you ?句型用something。feel like doing sth想做某事。
故选:B。
14.【答案】A
【解答】little没有多少,后跟不可数名词,与不可数名词连用,后跟可数名词复数形式 will some afternoon(今天下午我要买一些),所以要买一些,且milk为不可数名词。
故选:A。
15.【答案】A
【解答】固定搭配the answer to......问题的答案。
故选:A。
16.【答案】D
【解答】由上文的When autumn ,当秋天来临的时候,get后的表语使用短语shorter and shorter"越来越短".
故选:D.
17.【答案】B
【解答】excited兴奋的,用来修饰人,用来修饰物,主语是we,用excited,是指事物。
故选:B。
18.【答案】D
【解答】答案:D 根据I've ever read可知,此处表示比较的范围是"我曾读过的…";one of the+形容词最高级表示:最…之一.
19.【答案】B
【解答】too太......,与to连用构成too...to...结构;so如此,"如此......以至于";slept一般过去时。根据后面的that可知第一空用so,第二空用slept。
故选:B。
20.【答案】见试题解答内容
【解答】本题考查形容词.enough修饰形容词时;修饰名词时,
故选:C.
21.【答案】D
【解答】cheap表示便宜的,形容词。than表示比,则此处应用比较级,still。
故选:D。
22.【答案】C
【解答】read读。选项A是动词不定式;选项C是动词原形。根据观察可知题干使用了make sb do sth句型,正确答案是C。
故选:C。
23.【答案】B
【解答】答案:B.考查连词辩析,他仍然在外工作、尽管;but 但是;although和but单独即可以表示转折.根据题干_____ it is raining.可知尽管下着雨.故选B.
24.【答案】见试题解答内容
【解答】根据句中含有固定短语enjoy doing"喜欢干某事",又知listen为不及物动词,结合空格后music作宾语.
故选:A.
25.【答案】B
【解答】a/an一个,不定冠词,表示数量;an用在以元音音素开头的单词前,定冠词;because因为,后接句子 of因为,后接名词或代词,第一空泛指一把雨伞,其前应使用不定冠词an修饰 heavy ,空后不是句子而是名词短语 of。
故选:B。
26.【答案】B
【解答】考查情景交际。A那是一个好主意;C不用客气。根据But eat much.(但是不要吃太多,B符合情境。
故选:B。
交际部分(共5分)
27.【答案】见试题解答内容
【解答】68.A考查文章的理解和上下文的联系,我喜欢打篮球?故选A.
69.G考查文章的理解和上下文的联系?可知此处应该是:我每天锻炼.
70.C考查文章的理解和上下文的联系.可知此处应该是:你什么时候上床睡觉.
71.F考查文章的理解和上下文的联系,你看起来很强壮.故选F.
72.B考查文章的理解和上下文的联系?可知此处应该是:我们早上七点钟见故选B.
完形填空(15分)
28.【答案】CCAAD CBADB ADCBB
【解答】(1)考查动词。句意:当我走在街上的时候。A.发生;C.发生。主体时态是一般过去时。可知,最令人惊讶的事发生了。
(2)考查形容词。句意:他似乎那么无助。A.兴趣;C.感兴趣的D.兴趣,所以要用interested来填空,对...感兴趣,他似乎那么无助。故选:C。
(3)考查动词。句意:我听到这个女孩用有礼貌的声音问道;B.生气的;D.滑稽的; Grandfather I help clean shoes,我可以清洗你的鞋子吗,我听到这个女孩用有礼貌的声音问道。
(4)考查动词。句意:那个老人同意了。A.同意;C.开始。根据句子后面的部分是 her a ,那个老人同意了。故选:A。
(5)考查连词。句意:我做这个,给我弟弟买一件新校服;B.所以;D.因为,前后句子存在因果关系,引导原因状语从句,我做这个,给我弟弟买一件新校服。
(6)考查名词。句意:我做这个,给我弟弟买一件新校服;B.包;D.帽子 her a ,我做这个,给我弟弟买一件新校服。
(7)考查名词。句意:让我吃惊的是,"哦,别再这样做了,我给你买一件校服;B.惊讶;D.兴奋 Oh girl stop e me I will buy (8)_____ ,小女孩。跟我来。")可知,这个老人说道,小女孩。跟我来。"to one's surprise固定短语。故选:B。
(8)考查介词。句意:让我吃惊的是,"哦,别再这样做了,我给你买一件校服;B.到;D.在... her a ,让我吃惊的是,"哦,别再这样做了,我给你买一件校服。
(9)考查动词。句意:为了看看会发生什么。A.离开;C.想。根据前半句To what happen(为了看看会发生什么)可知,我跟着他们。
(10)考查动词。句意:他们走到一个商店,这一定花了他很多钱;B.商店;D.公园 with and I one you.(跟我来。)可知,老人真的给她买了一件校服。故选:B。
(11)考查副词。句意:他们走到一个商店,这一定花了他很多钱;B.大声地;D.安静地 her a ,他们走到一个商店,这一定花了他很多钱。
(12)考查形容词。句意:A.放松的;C.疲惫的。根据上一句They to a the man got a uniform must cost a lot.(他们走到一个商店,这一定花了他很多钱,这个小女孩很兴奋。故选:D。
(13)考查动词。句意:然后。A.离开;B.离开;C.离开;D.离开。主体时态是一般过去时。可知,她就离开了。
(14)考查动词不定式。句意:当这个老人决定要走的时候,告诉他,动词原形,动词不定式,动名词/现在分词,过去式,decided ,所以要用动词不定式来填空,当这个老人决定要走的时候,告诉他。
(15)考查动词。句意:我的难过消失了;B.消失;D.消失 began know a little action brighten day.(我开始知道。)主体时态是一般过去时。可知。故选:B。
阅读理解。(30分)
29.【答案】DDBAD
【解答】细节理解题.
(1)D 根据Chart 1 中once a week一周一次,故答案为:D.
(2)D 根据Chart 1中8% 的是every ,故答案为:D.
(3)B 根据Chart 2中44%的人喜欢的理由,可知是It tastes good,故答案为:B.
(4)A 根据Chart 2中,可知有24人喜欢吃快餐食品是因为可以被拿走,故答案为:A.
(5)D 根据Chart 8中可知,有14个人给出不知道哪些食物是更健康的.
30.【答案】ADBDC
【解答】(1)A.推理判断题。根据第一段ne a young named came her and the woman help.The woman ,"Come and dinner me drink hot "可知老太太邀请他进门吃晚饭,即他很饿。
(2)D.细节理解题。根据第二段Ten later came again可知十年后Samon又来了。
(3)B.细节理解题。根据第二段She know any and was surprised see money.可知老太太看到钱后非常惊讶。
(4)D.细节理解题。根据第二段Your made feel and I worked and 。故选D。
(5)C.细节理解题。根据第二段Now I a rich ,I have money help because I forget kind were me.可知老人非常善良。
31.【答案】TFFTF
【解答】理解判断题。
(1)根据He was on 28 BC in the of ,in Shandong ,他出生在鲁国。)可知表述于文意相符。
(2)根据At the of ,he to music he well it.(十五岁时,并且学得很好。故填F。
(3)根据He believed should a chance get whether were or ,不管他们是穷人还是富人。故填F。
(4)根据His most ideas kindness good 。)可知表述与文意相符。
(5)根据He said people respect old.(他说年轻人应该尊敬老人。故填F。
32.【答案】BDEAC
【解答】细节推理题。
(1)根据后句"Drink about 8 cups of water every day.(每天至少喝8杯水。)"可知说的是喝水,应说多喝水。
(2)根据后句"Breakfast is the most important meal of the day.(早餐是一天中最重要的一餐。)"可知说的是早餐,应说不要忘记早餐。
(3)根据后句"Don't eat junk food or food that has much fat for lunch.(午餐不要吃垃圾食品或脂肪含量高的食物。)"可知说的是午餐,应说尽量吃清淡的午餐。
(4)根据后句"Fruit and vegetables should be a necessary part of your food.水果和蔬菜应该是你食物中必不可少的一部分。"可知说的是水果和蔬菜,应说每天吃水果和蔬菜。
(5)根据后句"Try to have dinner at least 3 hours before going to bed.(尽量在睡觉前至少3小时吃晚饭。)"可知说的是晚饭,应说晚餐不要吃得太晚。
33.【答案】见试题解答内容
【解答】1.Two weeks.根据第二段句子 We went to Italy with our families last summer vacation.去年暑假我们和家人一起去了意大利.可知呆了两个星期.
2.Table tennis.根据第三段句子 Betty likes sports and she plays ping﹣pong well,她打乒乓球很好.故答案为Table tennis.
4.Rick.根据倒数第二段句子I'm a little quiet and my good friend Rick is quiet.我有点内向.可知彼得的好朋友是Rick.
4.Because that makes his life more interesting.根据最后一段句子 I'm Bill.I think it is important.我是比尔.我认为这很重要.可知因为这让他的生活更有趣.
5.3.细节理解题.I am outgoing.我叫苏珊.我喜欢有和我相似的朋友.I like to have friends who are like me.我喜欢有像我这样的朋友.I have both kinds of friends.That makes my life more interesting.我有两种朋友.这使我的生活更有趣.故答案为3.
书面表达(共20分)
34.【答案】(1)I often go to Moon Cinema on weekends.
(2)It is the closest to my house.
(3)Movie tickets are also much cheaper than other cinemas.
(4)I love comedies the most because I want to relax myself.
(5)I can't stand meaningless horror movies the most.
【解答】(1)I often go to Moon Cinema on weekends.(经常去的电影院)
(2)It is the closest to my house.【高分句型一】(离家的距离)
(3)Movie tickets are also much cheaper than other cinemas.【高分句型二】(电影票的情况)
(4)I love comedies the most because I want to relax myself.(喜欢喜剧的原因)
(5)I can't stand meaningless horror movies the most.
35.【答案】 Whenever we look back on past events,we always think of some beautiful times.Last year's Spring Festival made me unforgettable.The Spring Festival is very important in China.We celebrate it in January or February.We had a happy festival last year.A few days before the Spring Festival,we cleaned our rooms and swept all the bad luck away.In the evening before the Spring Festival,we had a big family dinner.We ate a lot of traditional food,such as jiaozi.My parents gave me a hongbao.We wore new clothes and visited our friends.I enjoyed the Spring Festival.I gathered with my family.We felt very happy.

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。