2026年普通高中学业水平合格性考试英语模拟试卷3(含答案)

《2026年普通高中学业水平合格性考试英语模拟试卷3(含答案)x》,以下展示关于《2026年普通高中学业水平合格性考试英语模拟试卷3(含答案)x》的相关内容节选,更多内容请多关注我们网站

1、2026年普通高中学业水平合格性考试英语模拟试卷3. 情景交际(共5小题,每小题3分,共15分)阅读下列简短对话,从题中所给的A、B、C和D项中选出最佳选项,将对话补全。1 With the water in the lake_, farmers have to dig wells to supply their farmland with water.A coming out B going outC leaving out D running out2 _ the average age of the population increases, there are more and mor

2、e old people to care for.A. Unless B. Until C. As D. While3 Dont stay up too late, _ youll find it hard to get up on time tomorrow.A orB butC andD so4 It seems that Ann doesnt like the bag you bought for her the other day _? I have been told she is desperate for one of that style A If soB How comeC

3、So whatD What if5 Can we finish packing these orders some other time?_? They are not urgent A What forB Why notC So whatD Why botherII. 阅读(共15小题,每小题3分,共45分)第一节阅读下列短文,掌握其大意,然后从题中所给的A、B、C和D项中选出最佳选项。ALast summer,Maria and her mother moved from their house in the countryside to a flat building in Chicag

4、o.Maria really liked some things about the city,but she missed her house and yard in the countryside.One day,Maria was in her flat building when she noticed her neighbor,Mrs.Garcia,carrying a gardening tool and a bag of soil.Maria wondered how Mrs.Garcia was able to garden in the city.“My mom used t

5、o grow the most delicious vegetables,and I know she misses her garden now that we dont have a yard,”said Maria.Mrs.Garcia laughed.“Ill show you,”she said.Maria thought that Mrs.Garcia would take her to the park,but she took her to the roof (屋顶).When the door opened,Maria was surprised to see rows of

6、 flowers and vegetables on the roof.“What a wonderful garden!”said Maria.Mrs.Garcia told Maria that for a long time the roof was just an empty space.Then some of the people in the building asked the owners to turn it into a community garden.The building owners liked the idea because the plants not only helped to keep the ai

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。