2024-2025人教英语八年级上 A3版12月月考模拟练习2(含答案解析)

2024-2025学年人教英语八年级上12月月考模拟练习2
笔试部分
(满分90 时间100分钟)
一、完形填空(每小题1分,共15分)
阅读下面短文, 从每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
It was the last day of my summer holiday in Spain. I was staying with my family in the south of Spain. It was a very nice 1. with lots to see, such as a very big castle(城堡)and a very interesting museum. Every morning before we 2. our busy day, I would get up early and go to the market to buy fresh fruit and vegetables. 3. I became friends with the market traders who were 4. to see me and greeted(打招呼)me with friendly smiles. So, on that day I had my camera with me and I asked some market traders to stand 5. for a photo. "Of course!" they replied. And they got 6. for me to take the photo. I was looking 7. my camera and walking backwards when suddenly, I 8. to the ground and at the same time knocked a stall(货摊)over. All the produce(农产品)went flying into the air and fell on top of 9. . But it wasn't fruit. It was hundreds of very small 10. and they were all over me. I was very dirty.
I went red as a beetroot(脸涨得通红)! Everyone in the market burst out laughing which made me very 11. at first. But in the end, I saw the funny 12. of it and started laughing too. I gave the man at the fish stall my 13. , and he took a photo of me covered in fish. I laugh every time I look at that 14. and I don't think it was a very 15. experience at all.
1.A. day B. place C. way D. time
2.A. planned B. started C. appeared D. prepared
3.A. But B. Although C. So D. Or
4.A. glad B. common C. ready D. serious
5.A. together B. far C. late D. deep
6.A. happy B. sure C. ready D. enough
7.A. to B. for C. through D. after
8.A. caught B. fell C. went D. stood
9.A. it B. them C. me D. him
10.A. water B. fruit C. food D. fish
11.A. bored B. surprised C. angry D. excited
12.A. side B. market C. trader D. story
13.A. diary B. story C. pocket D. camera
14.A. market B. holiday C. dish D. photo
15.A. enjoyable B. busy C. bad D. meaningful
二、阅读理解(每小题2分,共40分)
A
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities. I would consider bungee jumping(蹦极)to be a good example of such an activity. You jump from a high place, 200 meters above the ground with an elastic(有弹性的)rope tied to your ankles. You fall at up to 150 kilometers an hour until the rope stops you from hitting the ground. It is said that about 2 million people around the world have now tried bungee jumping. Other activities which most people would say are as risky as bungee jumping include jumping from tall buildings and diving into the sea from the top of high cliffs(悬崖).
Why do people take part in such activities Some psychologists suggest that it is because life in modern society has become safe and boring.
Nowadays, according to many people, life offers little excitement. They live and work in comparatively safe conditions (条件):They buy food in shops; and there are doctors and hospitals to look after them if they become ill. The answer for some of these people is to look for danger in activities such as bungee jumping.
16.What's the best title of the passage
A.Dangerous Sports : What and Why.
B.The Boredom of Modern Life.
C.Bungee Jumping: Is It Really Dangerous
D.The Need for Excitement.
17.More and more people today are____.
A.trying activities such as bungee jumping
B.climbing the highest mountains
C.coming close to death in sports
D.looking for adventures such as traveling into unknown places
18.In bungee jumping, you____ .
A.jump as high as you can
B.slide down a rope to the ground
C.attach(系)yourself to a rope and fall to the ground
D.fall towards the ground without a rope
19.People probably take part in dangerous sports nowadays because____.
A they have a lot of free time
A.they can go to hospital if they are injured
B.their life is short o (缺少)excitement
C.they no longer need to hunt for food
20.The writer of the text has a____ attitude towards dangerous sports.
A.positive B.negative C.neutral D.nervous
B
How can you do your homework well Here is some advice for you.
Don't try to work when you are hungry. If you decide to do your homework right after school, you may get something to eat first. Then you should always do your homework before you get too tired. Don't wait until very late in the evening, or your work will seem much harder than it really is. If you have more than an hour s work, give yourself a break after an hour. On the other hand, don't break so long that you can't finish your homework. You should be able to work more than half an hour at a time.
Don t put off until the last minute. If you put off doing your homework, you will have it on your mind and you won t enjoy your free time so much. If you put it off until right before a test, you will have too much homework to do. And please do your homework at the same time every evening. This will help you make it a habit. It will make it easier to do, and you will enjoy your free time better.
21.What's the main idea of the passage
A.How to do your homework well.
B.Do your homework right after school.
C.Try to work more than half an hour at a time.
D.How to enjoy your free time better.
22.The underlined word "break" in the passage has the same meaning
with "____ "
A.start B.shout C.rest D.silence
23.The underlined phrase "put off" means "____" in the passage.
A.pull B.delay C.end D.wear
24.In order to do your homework better, you should____.
A.have a break for a long time
B.put off doing your homework
C.never get something to eat first
D.do your homework before you get too tired
25.Which of the following is NOT true according to the passage
A.Try not to work when you are hungry.
B.Copy your homework a few times to remember.
C.Don t do your homework until very late in the evening.
D.Do your homework at the same time every evening.
C
Everyone needs friends. How do you have real friendship and keep it
The American writer Sally Seaman tells young students some smart ways to find friends. Sally says finding friendship is just like planting a tree. You plant the seed(种子)and take care of it to make it grow.
What makes a good friend It s not because he or she has money or good looks. A good friend should be kind and patient(有耐心的). For example, if you are in a bad mood, a good friend should listen to you and do his or her best to help you.
But things can t always be happy. Even the best friends have fights (争 吵). What should you do when you have a fight with your friend You, d better talk to him or her.
There are three steps(步)to be friends again: say sorry to him or her; tell him or her how you are feeling; tell him or her why you did this or that. Remember that friendship is the most important thing in your life.
26.Sally wants to tell students the ways to____.
A.find friends B.plant trees C.get happy D.keep fit
27.A good friend should____.
A.be kind and patient B.has money
C.be lovely and cool D.has good looks
28.The underlined word "it" refers to "_________".
A.a friend B.friendship C.the seed D.a fight
29.There are____ steps to be friends again after a fight.
A.one B.two C.three D.four
30.What's the best title for the passage
A.Teenagers and Friendship.
B.The Good Friends around You.
C.Everyone Needs Friends.
D.Finding and Keeping Friendship.
D
阅读短文,从短文下面方框中的六个句子中选择五个还原到短文中,使短文通顺完整、衔接自然。
Once Mr. King had a cat, and he loved it very much. He called it "Sky", because he thought "Sky" was the strongest name in the world.
One day he had a meal at a restaurant with his cat.  31.   He told him about his lovely cat and its name. His friend said,"  32.   Sky is not the strongest thing in the world. My cat is called 'Cloud', because cloud is stronger than sky." After hearing this, Mr. King called his cat" Wind".  33.  
After a few days he suddenly thought that "Wall" was stronger than "Wind".  34.  So he went to his friend to ask for an idea. His friend said,"Don't you think' Cat'is stronger than'Mouse?'"" 35.  "
The man thought and thought and then decided his cat's name had better be"Cat" ,because a mouse was always afraid of a cat.
A. He thought wind was stronger than cloud. B. He met one of his old friends. C. His cat was very clever. D. Yes, but... E. How foolish(愚蠢的)you are! F. And "Mouse" was stronger than "Wall".
三、选词填空(每小题1分,共10分)
阅读短文,从下面方框中选出正确的单词,并用其适当形式填空
hard-working, outgoing, both, fantastic, which, though, win, loud, well, competition
Lucy and I are in different classes.  36.  we are not in the same class, we are best friends. She is a(n)  37.  girl. She often helps others when they are in trouble. She is good at  38.  dancing and singing. She is a good student. She is  39.  at school. In the morning, she reads English 40.   She can speak English 41.  than any other student in her class. She often goes to attend(参加) English 42.  . And she 43.  many prizes. She is  44.  . Do you know  45.  country she comes from Oh, she is from the U. S.
四、任务型阅读(每小题2分,共10分)
根据短文内容,完成文后的任务。
Every morning,many people in China do tai chi. It is popular with women and men. Tai chi is a kind of good exercise for old people. (A)它对身心都有好处。It is healthy and relaxing. Tai chi is from China. It is hundreds of years old. Tai chi is a "soft" martial art (武术). It is slow and calm (平静的).
There are also "hard" martial arts. Shaolin kung fu,for example,which has a history of over 1,500 years,is a "hard" martial art. It is fast and dangerous (危险的). You have to be very healthy and strong to do "hard" martial arts.
In Beijing,Master Li is teaching Shaolin kung fu to thirty young students. Three of the students come from abroad (国外). "Shaolin kung fu is difficult," said Master Li. "(B)You have to practice every move many times. "
Sports like football and basketball are also popular in China. But martial arts like tai chi and kung fu are part of Chinese culture (文化) and history.
46.将文中(A)处画线句子翻译成英语。
47.What does the underlined word "soft" mean in English
48.We know that Shaolin kung fu ____.
A.is a "soft" martial art
B.is fast and dangerous
C.needs healthy and soft body
D.has a history of over 5,000 years
49.How many students of Master Li come from China
50.将文中(B)处画线句子翻译成汉语。
五、书面表达(15分)
假如上周末你和家人去北京旅游了。请根据下面表格内容提示写一篇 英语短文,介绍一下你的旅游经历。80词左右,可适当发挥。
Time Places you visited About hotels you stayed in
On Saturday Tian'anmen Square Beds Comfortable
Food Delicious
Service Not good
On Sunday The Palace Museum Beds More comfortable
Food More delicious
Service Good
答案解析部分
【答案】1.B;2.B;3.C;4.A;5.A;6.C;7.C;8.B;9.C;10.D;11.C;12.A;13.D;14.D;15.C
【解析】【分析】本文主要讲了作者和家人在西班牙度过暑假的最后一天发生的有趣事情。
【点评】考查完形填空。通读全文,了解大意:在开始做题之前,先快速通读整篇文章,了解文章的主题、结构和内容,以便对文章有一个整体的把握。
1.句意:这是一个非常好的地方,有很多值得一看,比如一个非常大的城堡和一个非常有趣的博物馆。day天数;place地方;way方法;time时间。根据"It was the last day of my summer holiday in Spain. I was staying with my family in the south of Spain."可知那是我在西班牙暑假的最后一天。我和家人住在西班牙南部。说明作者和家人是在西班牙,是一个地点,故选B。
2.句意:每天早上,在我们开始忙碌的一天之前,我都会早早起床,去市场购买新鲜的水果和蔬菜。planned计划;started开始;appeared出现;prepared准备。根据"I would get up early and go to the market to buy fresh fruit and vegetables."可知我会早起去市场买新鲜的水果和蔬菜。说明每天早上是开始忙碌的一天,故选B。
3.句意: 所以我和市场交易员成为了朋友,他们很高兴见到我,并以友好的微笑向我打招呼。But但是;Although虽然;So因此;Or否则, 或者。根据"I would get up early and go to the market to buy fresh fruit and vegetables."可知我每天都去市场, 所以跟那里的人都很熟悉, 故选C。
4.句意: 所以我和市场交易员成为了朋友,他们很高兴见到我,并以友好的微笑向我打招呼。glad高兴的;common普通的;ready准备的;serious严重的。根据"I became friends with the market traders"和"greeted(打招呼) me with friendly smiles."可知应该是很高兴地打招呼。故选A。
5.句意: 所以,那天我带着相机,请一些市场交易员站在一起拍照。 together一起;far遥远的;forward向前;straight直的。根据"for a photo"可知是拍照,结合常识可知拍照是站在一起, 故选A。
6.句意:他们准备好让我拍照。available可用的;sure确信的;ready准备好的;enough足够的。 got ready for表示"做好准备做某事",固定短语。故选C。
7.句意:我正透过相机看,向后走,突然,我摔倒在地,同时撞倒了一个摊位。at在;for为了, 给;through通过, 直达;after在……之后。根据"my camera"可知是透过照相机看,准备拍照,故选C。
8.句意: 我正透过相机看,向后走,突然,我摔倒在地,同时撞倒了一个摊位。caught抓住;fell倒下;went去;stood站立。根据"at the same time knocked a stall(货摊) over."可知是摔倒在地上的同时撞倒了一个摊位。故选B。
9.句意: 所有的农产品都飞到空中, 落在我身上。it它;them他们;me我;him他。根据"and they were all over me. I was very dirty."可知是落在了我身上,所以我身上很脏。故选C。
10.句意:那是数百条非常小的鱼。water水;fruit水果;food食物;fish鱼。根据"I gave the man at the fish stall my camera and…in fish"可知这里讲的是鱼,故选D。
11.句意:市场上的每个人都大笑起来, 这让我非常生气。bored无聊的;surprised惊讶的;angry生气的;excited兴奋的。根据"I went red as a beetroot(红菜头沙拉)!"可知我当时的心情是很生气的。故选C。
12.句意:最后,我看到了它有趣的一面,也开始笑了。side面;market市场;trader交易员;story故事。根据"and started laughing too"可知,作者看到了有趣的一面,然后也笑了, 故选A。
13.句意:我把相机给了鱼摊上的那个人,他拍了一张我浑身是鱼的照片。filled充满;painted绘画;mixed混合;covered覆盖着。根据"they were all over me. I was very dirty."可知我身上全是鱼,很脏。故选D。
14.句意: 每次看到那张照片我都会笑, 毕竟我不认为这是一次非常糟糕的经历。market市场; fish鱼; dish菜; photo照片。根据"I gave the man at the fish stall my camera and he took a photo of me covered in fish."可知我把相机给了鱼摊上的那个人,他给我拍了一张满是鱼的照片。说明此处指照片,故选D。
15.句意:每次看到那张照片我都会笑,毕竟我不认为这是一次非常糟糕的经历。enjoyable愉快的;busy忙碌的;bad糟糕的;meaningful有意义的。根据"I laugh every time I look at that photo"可知每次看到那张照片,我都会笑,说明这不是一次糟糕的经历, 故选C。
【答案】16.A
17.A
18.C
19.B
20.C
【解析】【分析】文章大意:本文叙述了由于人们现在的生活比较安逸和无聊,所以有些人参加了一些有刺激的,或者是有冒险性的一些体育运动项目。
【点评】考查阅读理解,注意略读法:快速浏览文章,了解文章的大意。通过略读,可以了解文章的体裁、背景、主题和结构等信息。
16.标题选择题。根据Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities.Why do people take part in such activities as these 短文叙述了有那么多人参加冒险的体育活动,为什么他们要参加这些活动,故Dangerous Sports : What and Why危险运动:是什么和为什么是最佳标题,故选A。
17.细节理解题。根据The answer for some of these people is to look for danger in activities such as bungee jumping.今天越来越多的人来尝试这种危险的活动,例如蹦极。故选A。
18.细节理解题。根据You jump from a high place (perhaps a bridge or a hot-air balloon) 200 metres above the ground with an elastic (有弹性的) rope tied to your ankles. You fall at up to 150 kilometres an hour until the rope stops you from hitting the ground你从高处(可能是桥上或热气球)跳下,脚踝系着一条弹性绳子。你以每小时150公里的速度下落,直到绳子阻止你撞击地面。故就是用绳子来系住自己,然后往地面的方向跳。故选C。
19.细节理解题。根据Nowadays, according to many people, life offers little excitement,可知人们现在可能参加危险运动是因为他们的生活短暂,缺乏刺激。故选C。
20.观点态度题。A:积极的 ,B:消极的 ,C:中立的 ,D:紧张的,根据Why do people take part in such activities Some psychologists suggest that it is because life in modern society has become safe and boring为什么人们会参加这样的活动?一些心理学家认为,这是因为现代社会的生活变得安全而乏味。因此作者只是根据事实进行陈述,故是中立的态度,故选C。
【答案】21.A
22.C
23.B
24.D
25.B
【解析】【分析】文章大意:本文提供了一些关于如何高效完成家庭作业的建议。
【点评】考查阅读理解,注意回到原文找答案:在回答问题时,要回到原文中寻找答案,尽量选择与原文一致的选项。
21.文章大意题。根据How can you do your homework well Here is some advice for you你怎样才能做好家庭作业呢?这里有一些给你的建议可知,文章主要介绍了如何高效地完成家庭作业,故选A。
22.词义猜测题。根据划线单词所在句"If you have more than an hour's work, give yourself a break after an hour."(如果你有一个多小时的工作,在一个小时后给自己休息一下。)可知,这里指工作一段时间后要休息一下,break有"休息"的意思,故选C。
23.词义猜测题。根据划线短语所在句"Don't put off until the last minute."(不要拖延到最后一刻。)可知,put off有"推迟"的意思,delay也有"推迟"的意思,故选B。
24.细节理解题。根据文章第二段"Then you should always do your homework before you get too tired."(然后你应该在太累之前做作业。)可知,为了做好作业,应该在自己太累之前做作业,故选D。
25.推理判断题。根据文章第二段"Don't try to work when you are hungry."不要饿着肚子学习。可知尽量不要在饥饿的时候工作。选项A正确;根据文章第二段"Don't wait until very late in the evening, or your work will seem much harder than it really is."不要等到很晚才做作业,否则你的作业会看起来比实际上难得多。可知不要等到晚上很晚才做作业,选项C正确;根据文章第三段"And please do your homework at the same time every evening. This will help you make it a habit."而且请每天晚上同一时间做作业。这有助于你养成习惯。可知每天晚上在同一时间做作业,选项D正确;文章中没有提到通过抄写几遍作业来记住内容,所以选项B错误,故选B。
【答案】26.A
27.A
28.B
29.C
30.D
【解析】【分析】本文主要讲述了我们该如何找寻并保持友谊的方法。
【点评】考查阅读理解,注意高词汇量:英语阅读理解中,词汇量很重要,要通过背单词、学习词组等方式,提高自己的词汇量。
26.细节理解题。根据第二段"The American writer Sally Seamans tells young students some smart ways to find friends."可知,Sally告诉学生们找寻朋友的方式。故选A。
27.细节理解题。根据第三段"What makes a good friend …A good friend should be kind and patient."可知,好朋友应该是善良和耐心的。故选A。
28.代词指代题。根据 Sally says finding friendship is just like planting a tree. You plant the seed(种子)and take care of it to make it grow萨莉说寻找友谊就像种树。你播种并悉心照料让它成长。可知it指代friendship友谊。故选B。
29.细节理解题。根据There are three steps(步)to be friends again,可知在打架后重新成为朋友需要3步。故选C。
30.最佳标题题。根据第一段"But how do you find real friendship and keep it "及全文可知,本文主要向我们介绍了如何找寻并保持友谊的方法。Finding and Keeping Friendshi是合适的标题,故选D。
【答案】31.B;32.E;33.A;34.F;35.D
【解析】【分析】文章大意:本文主要讲述了金先生为了显示他的猫很强大而不断给猫换名字的事情。
选项分析:A. He thought wind was stronger than cloud. 他认为风比云强。
B. He met one of his old friends. 他遇到了一位老朋友。
C. His cat was very clever. 他的猫很聪明。
D. Yes, but...是的,但是……
E. How foolish(愚蠢的)you are!你真愚蠢!
F. And "Mouse" was stronger than "Wall". "老鼠"比"墙"强。
【点评】考查阅读还原。首先跳过空格通读全文,理解文章大意,然后分析选项,根据语境选择正确的选项,注意上下文语境的连贯性。
31.根据空前 One day he had a meal at a restaurant with his cat. 一天,他和他的猫在一家餐馆吃饭。 和后面He told him about his lovely cat and its name. His friend said, 他告诉他关于他可爱的猫和它的名字。他的朋友说:可知,此处应该是介绍他遇到了他的一个朋友,B项符合语境,故选B。
32.根据文章开头Once Mr. King had a cat, and he loved it very much. He called it "Sky", because he thought "Sky" was the strongest name in the world. 从前,金先生养了一只猫,他非常喜欢它。他叫它"天空",因为他认为"天空"是世界上最强大的名字。 和空后朋友所说的话Sky is not the strongest thing in the world. My cat is called 'Cloud', because cloud is stronger than sky, 天空不是世界上最强大的东西。我的猫叫"云",因为云比天强, 可知,朋友和金先生的观点不一样,应该是认为金先生很愚蠢,E项符合语境,故选E。
33.根据空前After hearing this, Mr. King called his cat" Wind". 听了这话,金先生叫他的猫"风"。 可知,此处应该介绍金先生把猫的名字改成"风"的原因,A项符合语境,故选A。
34.根据前面 After a few days he suddenly thought that "Wall" was stronger than "Wind". 过了几天,他突然觉得"墙"比"风"更强大。 和空后So he went to his friend to ask for an idea. His friend said,"Don't you think' Cat'is stronger than'Mouse?'" 于是他去找他的朋友寻求建议。他的朋友说:"你不觉得‘猫'比‘老鼠'强壮吗 "'可知,此处的话题应该老鼠有关,F项符合语境,故选F。
35.根据空前 His friend said,"Don't you think' Cat'is stronger than'Mouse?'" 他的朋友说:"你不觉得‘猫'比‘老鼠'强壮吗 " 可知,此处应该介绍金先生是否同意朋友的观点,D项符合语境,故选D。
【答案】36.Though;37.outgoing;38.both;39.hard-working;40.loudly;41.better;42.competitions;43.wins;44.fantastic;45.which
【解析】【分析】本文介绍了露西(Lucy)的个人特点和与作者之间的友谊,以及她在学校的表现和英语能力。尽管她和作者不在同一个班级,但她们是好朋友。露西是一个善良、乐于助人、多才多艺的学生,尤其擅长英语,并经常参加英语活动获奖。最后,文章提到了露西来自美国。
hard-working, 努力的,outgoing, 外向的,both,两个都, fantastic, 了不起的,which, 哪个,though, 尽管,win, 赢得,loud, 大声的,well, 好,competition比赛
【点评】考查选词填空,注意让步状语从句,形容词做定语,副词修饰动词,比较级,主谓一致,宾语从句的用法。
36.句意:虽然我们不在同一个班,但我们是最好的朋友。根据we are not in the same class, we are best friends,可知是让步关系,故用though引导让步状语从句,尽管,故填Though。
37.句意:她是一个外向的女孩。根据She often helps others when they are in trouble,可知是一个外向的女孩,故填outgoing。
38.句意:她擅长跳舞和唱歌。根据dancing and singing,可知是两个都,both and,是连词,故填both。
39.句意:她在学校很努力。根据She is a good student,可知她在学校很努力,hard-working,形容词作表语,故填hard-working。
40.句意:早上,她大声读英语书。根据read English,可知大声读,loud,形容词,副词修饰动词,loudly,大声地,是副词,故填loudly。
41.句意:她说的英语比她班上任何其他学生都要好。than是比较级标志,根据提示词,可知是上任何其他学生都要好,副词修饰动词speak,well,副词,好,better,是比较级,故填better。
42.句意:她经常参加英语比赛。根据attend,可知是参加比赛,故用competition,根据often可知用名词复数表示泛指,故填competitions。
43.句意:而且她赢得了很多奖品。根据prizes,可知是得了很多奖品,故用win,描述客观事实用一般现在时,主语是第三人称单数,故用单三式,故填wins。
44.句意:她很了不起。is系动词后用形容词作表语,根据而且她赢得了很多奖品,可知是她很了不起,故填fantastic。
45.句意:你知道她来自哪个国家吗?根据Do you know可知引导宾语从句,根据country是名词,可知缺少定语,故填which。
【答案】46.It is good for the body and the mind.
47.Slow and calm.
48.B
49.Twenty-seven / 27.
50.你必须练习每个动作很多次。
【解析】【分析】本文介绍了中国的太极拳和少林功夫这两种武术形式,以及它们在中国文化和历史中的地位。
【点评】考查任务型阅读,英译汉,汉译英,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的语言填写答案。在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义词,句型转换的方式找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词。
46.它对...有好处,It is good for,身心,the body and the mind,故答案为It is good for the body and the mind。
47.根据Tai chi is a ,It is slow and calm,可知意味着它动作柔和、平静,与那些快速且危险的"hard"武术形成对比,故soft是,柔和、平静故答案为Slow and calm.。
48.根据Shaolin kung fu,for example,which has a history of over 1,500 years,is a 'hard' martial art. It is fast and dangerous (危险的).",意思是少林功夫是一种"硬"武术,快速且危险。因此,我们可以知道少林功夫是快速且危险的,故选B。
49.根据In Beijing,Master Li is teaching Shaolin kung fu to thirty young students. Three of the students come from abroad.",可以得知李师傅有30个学生,其中3个来自国外。因此,来自中国的学生数量为30 - 3 = 27人。所以答案是27个学生来自中国,故答案为Twenty-seven / 27。
50.You你, have to do,必须做某事,情态动词, practice 练习,every move个动作, many times,多次,故答案为你必须练习每个动作很多次。
【答案】One possible version:
I went to Beijing with my family last weekend. We visited Tian'anmen Square on Saturday. We stayed in a hotel near it. The beds were comfortable and the food was delicious. But the service was not good. On Sunday, we visited the Palace Museum. We stayed in another hotel. The beds were more comfortable, so we slept much better. The food was more delicious and the service was good. I plan to stay there if I visit Beijing again.
【解析】【分析】本文是一篇记叙文,介绍一下你的旅游经历。时态为"一般过去时",人称主要是第一人称。根据所给提示完成写作,注意标点符号及大小写等问题,不要犯语法错误。注意上下文之间的逻辑关系,语意连贯。第一步,整体介绍上周你和家人跟随一个旅行团游览了北京;第二步,具体描述三天的旅行情况;第三步,最后表达感受。在写作的时候,使用多样化的句子结构,避免重复使用相同的句型。同时,确保段落之间的过渡自然,保持文章的连贯性。
【点评】 写作是一个不断学习和提高的过程。保持积极的学习态度,勇于尝试新的写作方法和技巧,不断提高自己的写作水平。在写作前,先规划好文章的结构。本文使用亮点词汇有go to ...with, Tian'anmen Square, stayed in等短语。高分句型有The beds were more comfortable, so we slept much better. (比较级)The food was more delicious and the service was good.(条件状语从句),I plan to stay there if I visit Beijing again.(不定式)等。
()

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。