河南省获嘉县2023-2024高二上学期11月月考英语试题(含解析)

获嘉县2023-2024学年高二上期11月月考英语试卷
第一节 阅读理解(共两节, 满分 50 分)
阅读下列短文, 从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中, 选出最佳选项。
A
Buying gifts for friends and family can be one of the most difficult parts of the holiday season. But don’t worry! We can help! Here are some gift ideas to suit all pockets.
E-Skateboard
For a friend who used to skateboard as a teen but has got a bit out-of-shape over the years, how about an electric skateboard Control your speed with the remote control (遥控) and let the wind blow through your hair as you race down the street. Though it is not cheap, it might be worth trying.
Pillow (枕头) Speaker
With the speaker, you can fall asleep to the sound of waves, your favorite broadcast, or a relaxing song. With earphones, the cable (耳机线) can be uncomfortable to sleep on. But this little flat speaker is placed under the pillow, and the sound can only be heard by the person resting on the pillow.
Key Finder
This is the perfect gift for people who’re always looking for their keys. Attach the key finder to your key chain, and by using your phone you can make the key finder ring to let you know where it is. It can also warn you if your keys are too far away from you. If you drop your keys, the key finder app keeps track of the last place of your keys and displays the location on the map.
TV Back Light
Leaving the lights on when watching a movie is too bright, but if you switch them off, it tires your eyes. This LED strip solves that problem and makes your movie experience even more enjoyable. You can change the color of the lights to suit your mood using a remote control. And it’s under ten dollars. So if you’ re saving money, this might be something to consider.
What is special about pillow speaker
It will make no noise to others. B. It can be controlled remotely.
C. It can switch songs all by itself. D. It can increase your sleep time.
If you can’t remember where you left your keys, the key finder app will .
make your phone ring B. bring back your memory
C. show you their last position D. send a message to your phone
What do these gifts have in common
They are cheap gifts. B. They suit people of all ages.
C. They are good for health. D. They belong to tech gifts.
B
Marty Rogers has been feeding the homeless for 44 years. He has organized 44 Thanksgiving dinners for those in need. But a few years ago, Marty was inspired to do even more than just an annual meal.
It all started when a student at Immaculate Conception School asked her teacher what they could do to help the homeless. The school asked Marty who is experienced in feeding people in need to help organize something. Therefore, Marty came up with the Hope Walks project to get more people who also want to help the homeless involved. A few times a year, Marty and volunteers from the church and school would get together to make sandwiches and then walk around their neighborhood and ask people if they’d like some food.
“We give them space, and we say, ‘Hello, we have something to eat or drink.
Would you like it ’ It’s always a choice,” Marty said. Marty and his group try to make each person feel comfortable. And they also ask each person their name.
When the pandemic (流行病) hit and many things shut down, Marty decided to
ramp up his efforts. “Everyone have to stay at home. But the people who are out are those who are homeless,” he said. “At first we went out once a week with our supplies, but later with more and more volunteers from the church and school taking part in the activity, we went out three times a week.”
“We have continued the Hope Walks three times a week. There are a lot of people who are homeless around our neighborhood. Some of them are seniors and some of
them might be addicted to alcohol (酒精). We don’t ask or judge them. But we know
they’re all on the edge (边缘) of society,” Marty said, “And they will all benefit from a sandwich, a bottle of water or a cookie.” Marty has got to know many people in the neighborhood, and has seen firsthand how the Hope Walks can make a difference.
What is the purpose of the Hope Walks
To attract more people to join in helping others.
To meet the other needs of the homeless except food.
To help the homeless learn to live by themselves.
To call on more students to help the homeless.
What can we infer about Marty and his group from paragraph 3
They were proud of helping the homeless.
They have built trust with each other.
They showed respect for the homeless.
They needed more space for volunteer job.
What does the underlined phrase “ramp up” in paragraph 4 mean
Change. B. Increase. C. Quit. D. Record.
Which of the following can best describe the Hope Walks project
Disappointing B. Frightening. C. Helpful. D. Meaningless.
C
Parisians have always been known for their courage and enthusiasm. They are very generous and trusting. The culture of communication is well developed among the local people, as they are taught to establish contact with others from early childhood. Here in Paris it is believed that a quiet and modest (谦逊的) person will never succeed even if he or she is very talented and smart.
Visitors are advised to learn at least a bit of French before their trip. If locals see a traveler who tries to communicate using the native language, they start respecting this person and are ready to help. It is worth remembering that even fluent English will cause only a sense of contempt (蔑视) among locals.
Paris is famous for its colorful celebrations and festivals. Various interesting events take place at Christmas and on New Year’s Eve here. June 21 is the day of a famous music festival in particular—this event attracts many music lovers from different countries of the world. All day long, the squares of the city are turned into concert spots, where free concerts are performed. Bastille Day is a very interesting holiday which is celebrated annually on July 14. A beautiful military parade (阅兵) is a necessary part of Bastille Day. The first mention about this celebration was made in 1789. The holiday ends up with grand fireworks.
In early February, the city of Paris is filled with collectors of antique (古董的) cars. The exhibition of antique (复古) cars is held in the center of Porte de Versailles, where you can see antique cars and details about them as well as communicate with interesting people.
Paris can impress anyone with its cultural richness and diversity. In this magical city, something interesting happens all the time. Once in the center of the city, almost every hour you will be able to attend one event or another, moving from the art center to the concert hall, admiring the performances of street artists on the way.
Who will be more welcome in Paris according to the text
Someone who is shy and quiet. B. Someone who is talented and smart.
C. Someone who knows a little French. D. Someone who speaks English well.
What do we know about Bastille Day in Paris
It takes place on Christmas Day. B. It has a history of over 230 years.
C. It includes a lot of free concerts. D. It ends up with a military parade.
What does the author want to tell us by mentioning the exhibition of antique cars
Most Parisians are very wealthy. B. Paris is a center of car manufacturing.
C. Parisians like collecting antiques. D. Paris is a city with colourful life.
Where can the text be found
In a history book. B. In a novel.
C. In a science report. D. In a travel magazine.
D
Moms try so hard to make sure that their children are healthy. And this means that they try and avoid foods that have too much sugar or artificial ingredients (人工添加 剂). Sugary drinks can be one of the main items that moms avoid, and that is because they are bad for their children’s teeth and health.
A new study, however, is showing that a sugary drink in the morning may not be so bad after all, at least not for girls. According to Medical Xpress, consuming sugary drinks before class has been shown to improve math scores, but only in girls. It has little impact on boys.
This was shown through a study that was published in the journal Health Economics. It found that sugary drinks had a direct impact on the behavior and math scores of children in preschool. It seems a little early to be offering the children sugary drinks, but let’s find out what they discovered.
To complete the study, researchers looked at more than 450 children, and the children in the study were given a sugary drink or an artificially sweetened (人工加糖 的) drink and then they collected data before and after they had drunk it. When it
came to boys and their behavior, they found that one sugary drink did seem to have a “relaxing” effect on them at first, but it didn’t last long and then they were more restless. The sugary drink did not result in any difference in a girl’s behavior. They then looked at math scores, and it showed that consuming a sugary drink had a negative impact on boys’ math scores, but it had a positive impact on the math scores of the girls.
“There are still a lot of schools that sell and hand out sugary drinks to students, and while this may seem to benefit girls, it could be making things more difficult for young boys,” says one of the researchers.
What is moms’ attitude to children’s drinking sugary drinks
Supportive. B. Doubtful. C. Unconcerned. D. Unfavorable.
What effect do sugary drinks have on children according to the study A They make girls relaxed. B. They help girls stay healthy.
C. They benefit girls in math. D. They supply boys with more inspiration.
What can we infer from the researcher’s words
Schools should be careful about selling sugary drinks to students.
Sugary drinks have attracted more school girls than school boys.
School girls should drink more sugary drinks before class.
School boys should drink more sugary drinks than school girls.
What can be the best title for the text
School girls may be much better at math than school boys
Sugary drinks prove to be harmful to our health
School children are consuming too many sugary drinks
Sugary drinks may help improve girls’ math scores
第二节 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Everyone sleeps differently. Some people like sleeping on their side, some prefer sleeping on their back, and some like sleeping on their stomach. 16 Here is what you need to know about how your sleeping position affects your health.
On your back
Do you sleep on your back 17 Sleeping on your back is good for your spine (脊柱). This position causes little stress on the muscles in your back and neck.
18 Your face won’t develop wrinkles (皱纹) and spots as quickly as those who sleep on their side or on their stomach. The only disadvantage is that it worsens snoring (打鼾).
On your side
Do you sleep on your side You’re definitely not the only one. 19 When you sleep on your side, you can develop pain in your arms and legs because you’re always lying on one side. Sleeping on your right side is also not good for your digestion (消化). However, sleeping on your side reduces snoring.
On your stomach
We have bad news for people who sleep on their stomach. This position is the least healthy. 20 And it may also cause back issues because your spine has to take on an uncomfortable position. Therefore, you will be less likely to have a good sleep at night. Also, if you often sleep on a full stomach, you’ll even suffer from stomach problems. It does reduce snoring, though, so there is that benefit.
This is the most common sleeping position.
But not every sleeping position is good for you.
Moreover, this position is the best for your skin.
Your sleeping position can be good for your mind and body.
You’ll develop neck problems, since your head is completely turned.
Then you’re in luck, because this is the healthiest position to sleep in!
However, the sleeping position may have a bad effect on your sleep quality.
第三部分 语言知识运用(共两节, 满分 45 分)
第一节(共 20 小题; 每小题 1.5 分, 满分 30 分)
阅读下面短文, 从短文后各题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中, 选出可以填入
空白处的最佳选项。
When my daughter, Mia, was invited to a kids' pool party, my heart sunk . My 21 sometimes got in the way of me doing activities with her.
There were moments that should have 22 as a warning, like the family party where I had frightening heart palpitations(心悸) and saw Mia looking at me in 23 , but I just put them to the back of my 24 .
One day, one close friend 25 me, "Seriously, you are the biggest I've ever seen.So, from now on you're coming to the Slimming World group with me." Later, her words 26 in my mind.There I was, aged 33, overweight and starting to have heart 27 .What would
Mia do if she lost her dad
28 , I was pulled into the group.With the consultant's explanation of the eating plan, I started a dinner with lots of vegetables. The next week, I was 29 to find I'd lost 6 pounds—this might actually 30 !
With more confidence, I decided to practice swimming, 31 one day being a body-confident dad and splashing(拍打着水游) around 32 at a pool party with Mia.As I 33 my swimming distance, my weight loss became even more 34 .Mia loved seeing the change in me and the 35 shone on her face.
I'm also proud of myself for turning my life around, for Mia.
21.A.weight B.sight C.height D.look
22.A.escaped B.served C.stopped D.disappeared
23.A.silence B.excitement C.curiosity D.horror
24.A.neck B.hand C.mind D.shoulder
25.A.promised B.answered C.asked D.warned
26.A.worked B.circled C.formed D.existed
27.A.examinations B.functions C.problems D.researches
28.A.Immediately B.Calmly C.Gradually D.Fortunately
29.A.upset B.sad C.amazed D.nervous
30.A.fade away B.settle down C.break out D.pay off
31.A.imagining B.forgetting C.admitting D.considering
32.A.slowly B.happily C.secretly D.cautiously
33.A.observed B.predicted C.increased D.measured
34.A.evident B.dull C.reliable D.strange
35.A.relief B.anxiety C.fear D.pride
第二节(共 10 小题; 每小题 1.5 分, 满分 15 分)
阅读下面短文, 在空白处填入 1 个适当的单词或括号内单词的正确形式。
In Asheville, North Carolina, the population of bears 36 (keep) growing rapidly, and it seems that they have got well along with the local people. For Patrick Conley, one of the locals, a black bear 37 (pay) a regular visit to his surroundings since the late summer of 2017, almost becoming part of his family
38 (member), Then one day, Simone, the name that Patrick called his bear friend, was not coming alone. She brought her two new born babies with her,
39 both amazed and excited Patrick a lot.
Both of the baby bears ran to the trees to climb and play with each other, while the mother bear stayed close behind and watched over them 40 (careful). After
playing for a while, Simone seemed to require her baby bears home. The three headed back to the forest.
41 (go) back
When thinking of bears, many will imagine 42 huge, dangerous animal.
However, bears can also be soft and gentle if they see humans 43 their friends. The relationship of Patrick Conley and his bear friend, Simone, is a fine example of this. They have spent years 44 (build) up trust each time Simone comes to visit his place, and this time she showed him her baby bears as an action to prove
45 (they) friendship.
第四部分写作(共两节 ,满分 40 分) 第一节 (满分 15 分)
假定你是李华,你想跟你的交换生同学 Amy 多交流练习口语。请你给她写一封电 子邮件,邀请她作为你的中英口语互练搭档,内容包括:
1.说明原因; 2.发出结伴邀请; 3.期待回复。 注意:
1.写作词数应为 80 左右;
2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。 Dear Amy,
How are you doing
.
第二节(满分 25 分)
Yours, Li Hua
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的文。
While waiting in line, Jason looked at the young man behind him and greeted him with a smile.
Then his turn to the checkout counter came. He handed in his debit card (借记
卡),but much to his surprise, it was refused due to insufficient funds. Then the man behind him stepped up and said,“I will pay for you.”
Jason told him,“Hey, what are you talking about I can't let you do that. That's too much.”But the young man insisted on paying for Jason.
Jason wanted to pay the young man back, but he got so excited with the young man's act of kindness that he did not get the young man's name. He should have been with his pen and paper asking,“What's your name What's your number ”But he didn't think it proper to do so. As a result, he just asked to take a photo with the stranger and later posted it on the Internet to find him and thank him,
“Much respect for this young gentleman," Jason wrote, explaining his experience with the kind stranger.
Jason's friend recognized the young man, The young man is Kevin Jones. Jason got Kevin's number and invited him to a gathering. To his joy, Kevin accepted his invitation and took part in the gathering.
They called it Family Day and they cooked a lot of food and invited some of Jason's friends and cousins.
Kevin told Jason that he helped him because he experienced the same thing. At that time,he experienced having his debit card refused, and he had to return the
groceries (食品杂货).He knew the feeling when people experience such things and
didn't want Jason to have to go through that.
After paying for Jason's groceries that day, Kevin moved on with his day without expecting anything back. He even did not tell his wife about what he did. However, Jason's post,some calls and messages about a man who wants to return a favor reached him.
注意: 1.续写词数应为 150 左右;
2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。
At the party, Jason learned the day was Kevin's birthday.
. Since that day, Jason and Kevin became brothers.
.
高 二 英 语 答 案
A
1. A 2. C 3. D
这是一篇应用文。主要介绍了四个可以送亲友的高科技礼物。
根据第三段“But this little flat speaker is placed under the pillow, and the sound can only be
heard by the person resting on the pillow.可知,枕头扬声器的特别之处是它不会对别人产生噪 音。故选 A。
细节理解题。根据倒数第二段“If you drop your keys, the key finder app keeps track of the last place of your keys and displays the location on the map.可知,如果你不记得把钥匙放在哪里了, 钥匙查找器应用程序会告诉你钥匙最后的位置。故选 C。
细节理解题。根据第二段“Control your speed with the remote control (遥控) and let the wind blow through your hair as you race down the street;第三段“With the speaker, you can fall asleep to the sound of waves, your favorite broadcast, or a relaxing song. With earphones, the cable (耳机 线) can be uncomfortable to sleep on.第四段“It can also warn you if your keys are too far away
from you. If you drop your keys, the key finder app keeps track of the last place of your keys and displays the location on the map.以及最后一段“You can change the color of the lights to suit your mood using a remote control.可知,共同点是都属于科技礼物。故选 D。
B
4. A 5. C 6. B 7. C
这是一篇记叙文,Marty Rogers 连续 44 年在感恩节这天给无家可归的人准备晚餐。后来, 他创办了 Hope Walks 项目,让更多热心的人来帮助更多无家可归的人。
细节理解题。根据第二段中“It all started when a student at Immaculate Conception School asked
her teacher what they could do to help the homeless. The school asked Marty who is experienced in feeding people in need to help organize something. Therefore, Marty came up with the Hope Walks project to get more people who also want to help the homeless involved.可知,Marty 之所
以创办 Hope Walks 是为了让更多想帮助无家可归者的人参与进来。故选 A。
推理判断题。根据第三段““We give them space, and we say, ‘Hello, we have something to eat or drink. Would you like it ’ It’s always a choice,” Marty said. Marty and his group try to make each person feel comfortable. And they also ask each person their name.可知,Marty 和其他志愿者都
会在给无家可归的人分发食物前询问他们是否想要,给予他们选择的空间,尽量让每个人都 感到舒服,由此可推断出 Marty 给予了这些无家可归的人们尊重,故选 C。
词句猜测题。根据第四段最后一句“At first we went out once a week with our supplies, but later
with more and more volunteers from the church and school taking part in the activity, we went out three times a week.可知,Marty 和其他志愿者由最开始的一周一次分发物资,到现在增加指 一周三次,由此可推出,Marty 决定加大食物分发力度,ramp up 意为“增加”,故选 B。
推理判断题。根据最后一段““And they will all benefit from a sandwich, a bottle of water or a
cookie.” Marty has got to know many people in the neighborhood, and has seen firsthand how the Hope Walks can make a difference.可知,Marty 和其他志愿者们通过 Hope Walks 帮助了周边 许多无家可归的人,因此对于那些无家可归的人来说,Hope Walks 起了很大作用,是非常 有帮助的,故选 C。
C
8. C 9. B 10. D 11. D
本文是一篇说明文。文章主要介绍了巴黎的各种庆祝活动、节日等,说明巴黎是一座有着丰 富多彩生活的城市。
细节理解题。 根据第二段 “Visitors are advised to learn at least a bit of
French before their trip. If locals see a traveler who tries to communicate using the native language, they start respecting this person and are ready to help.可知,会点法语的游客更受当地 人的欢迎。故选 C。
细节理解题。根据第三段 “Bastille Day is a very interesting holiday which
is celebrated annually on July 14. A beautiful military parade (阅兵) is a necessary part of Bastille
Day. The first mention about this celebration was made in 1789.可知,这个节日历史悠久,距离 现在(2022-1789=233)已经超过了 230 年。故选 B。
推理判断题。根据第三段“Paris is famous for its colorful celebrations and festivals.以及最后一 段“Paris can impress anyone with its cultural richness and diversity. In this magical city,
something interesting happens all the time.可推断,文章作者提到古董车展是为了表明巴黎是 一座有着丰富多彩生活的城市。故选 D。
11.推理判断题。根据文章内容可知,文章主要介绍了巴黎的各种庆祝活动、节日等,说明巴 黎是一座有着丰富多彩生活的城市。因此本篇文章最有可能来自旅游杂志。故选 D。
D
12. D 13. C 14. A 15. D
这是一篇说明文,文章主要讲述了一项研究结果,含糖饮料对女孩提高数学成绩有益。
推理判断题。 根据第一段中“Sugary drinks can be one of the main items
that moms avoid, and that is because they are bad for their children’s teeth and health 可知,妈妈 们不支持孩子喝含糖饮料。故选 D 项。
细节理解题。根据第二段中 “According to Medical Xpress, consuming
sugary drinks before class has been shown to improve math scores, but only in girls.及第三段中 “This was shown through a study that was published in the journal Health Economics.可知,研究 表明,含糖饮料使女孩在数学方面受益。故选 C 项。
14. 推理判断题。根据最后一段研究人员说的话 “There are still a lot of
schools that sell and hand out sugary drinks to students, and while this may seem to benefit girls, it could be making things more difficult for young boys 可知,含糖饮料会使男孩的处境更加困 难,所以学校在向学生出售含糖饮料时应该谨慎。故选 A 项。
主旨大意题。通读全文,结合第二段中 “A new study, however, is showing that a sugary drink in the morning may not be so bad after all, at least not
for girls.可知,本文主要讲述了一项研究结果,含糖饮料对女孩提高数学成绩有益,故 D 项
“含糖饮料可能有助于提高女孩的数学分数”适合作为文章标题。故选 D 项。 七选五:16. B 17. F 18. C 19. A 20. E
这是一篇说明文,文章讲述了各种睡姿对健康的影响。
上文 “Some people like sleeping on their side, some prefer sleeping on
their back, and some like sleeping on their stomach.提到不同的人喜欢不同的睡姿,结合下文 “Here is what you need to know about how your sleeping position affects your health.可知,空 处应是提到睡姿与健康的关系,B 项“但不是每个睡姿都对你有好处”承上启下,符合语境。 故选 B 项。
17. 根据上文“Do you sleep on your back ”可知,本段是讲述仰卧睡,结合
下文 “Sleeping on your back is good for your spine(脊柱).可知,仰卧睡对健康有益,F 项“那 么你很幸运,因为这是最健康的睡姿!”符合语境。故选 F 项。
上文“This position causes little stress on the muscles in your back and neck. 是讲述这种睡姿的好处,结合下文“Your face won’t develop wrinkles (皱纹) and spots as quickly as those who sleep on their side or on their stomach.可知,空处应是讲述这种睡姿对 皮肤的好处,与上文形成递进关系,C 项“此外,这种睡姿对你的皮肤最好”符合语境。故 选 C 项。
根据上文“You’re definitely not the only one.可知,你肯定不是唯一一个,说明很多人都用这 种睡姿,A 项“这是最常见的睡姿”符合语境。故选 A 项。
根据上文“This position is the least healthy.可知,趴着睡最不健康,结合下文“And it may also cause back issues because your spine has to take on an uncomfortable position.中的 also 可知, 空处和下文并列,也是讲述趴睡的坏处,E 项“你的脖子会出问题,因为你的头完全偏转 着”符合语境。故选 E 项。
完形填空: 21-35 ABDCD BCACD ABCAD
语法填空:
36.keeps 37.has paid / has been paying 38. members 39. which
40. carefully 41. to go 42. a 43. as 44. building 45. their
这是一篇说明文。在北卡罗来纳州的阿什维尔,熊的数量持续快速增长,它们似乎与当地人 相处得很好。
36. 考查时态。句意:在北卡罗来纳州的阿什维尔,熊的数量持续快速增长,它们似乎与当地 人相处得很好。根据后文 it seems that they have got well along with the local people.可知为 一般现在时,且主语为 the population of bears,谓语用三单形式。故填 keeps。
37. 考查时态。句意:对于当地人帕特里克·康利来说,自 2017 年夏末以来,一头黑熊一直定 期拜访他的周围,几乎成为他家庭成员的一部分。根据后文 since the late summer of 2017 可知应用完成时,此处可用现在完成时表示动作的完成,或现在完成进行时,表示动作持 续不间断发生。主语为 a black bear,助动词用 has。故填 has paid/has been paying。
38. 考查名词的数。句意:对于当地人帕特里克·康利来说,自 2017 年夏末以来,一头黑熊 一 直定期拜访他的周围,几乎成为他家庭成员的一部分。此处应用名词 member 作宾语,表 示不止一个,应用复数,故填 members。
39. 考查定语从句。句意:她带着两个刚出生的孩子,这让帕特里克既惊讶又兴奋。非限制性 定语从句修饰上文句子,从句缺少主语,指事情,故填 which。
40. 考查副词。句意:两只熊宝宝都跑到树上爬来爬去,互相玩耍,而熊妈妈则紧紧地站在后 面,小心翼翼地看着他们。修饰动词短语 watch over 应用副词 carefully,故填 carefully。
41. 考查非谓语动词。句意:玩了一会儿后,西蒙妮似乎要求她的熊宝宝回家。 此处为短语
require…to do sth.表示“要求……做某事”。故填 to go。
42. 考查冠词。句意:一想到熊,很多人会想到一种巨大而危险的动物。animal 为可数名词, 此处为泛指,且 huge 是发音以辅音音素开头的单词。故填 a。
43. 考查介词。句意:然而,如果熊把人类视为朋友,它们也会变得温柔。表示“看作”短语为
see as。故填 as。
44. 考查非谓语动词。句意:他们花了几年的时间来建立信任,每次西蒙来他家,这一次她给 他看她的熊宝宝,以此来证明他们的友谊。短语 spend time (in) doing sth.表示“花费时间做 某事”。故填 building。
45. 考查代词。句意:他们花了几年的时间来建立信任,每次西蒙来他家,这一次她给他看她 的熊宝宝,以此来证明他们的友谊。修饰名词 friendship 应用形容词性物主代词 their。故 填 their。
Dear Amy .
How are you doing I am writing to invite you to be my partner of Chinese-English oral practice, which may benefit both of us in an amazing way.
As far as I know, you are a keen lover of the Chinese language and you will take every chance you get to speak Chinese. By coincidence, I am quite interested in English. Nevertheless, I find it difficult for me to speak English fluently, As a result , I get the idea of practicing oral English with you. In turn, I will be your partner of speaking Chinese. By this means, we can both achieve what we want. How do you like the idea I am looking forward to your reply!
Yours . Li Hua
At the party , Jason learned the day was Kevin's birthday. It was such a coincidence. Jarson felt it couldn't have been more amazing to celebrate Kevin's birthday at such an occasion.Therefore, they quickly organized a little birthday celebration to remember the big day, He had a jelly doughnut with icing on top, and he put a candle in it, Kevin was surprised when all the ladies, including his wife, came out singing "Happy Birthday”. It was such a good day that he felt it even more worthy for his deeds.
Since that day, Jason and Kevin became brothers, Although they were once strangers at the grocery store's checkout counter, after the gathering, everything went for the better, The new brothers keep in touch through text, planning weekend outings and Family Days. Jason thinks that Kevin is one of the sincerest souls he has ever met, and he has met many. Jason's trouble with his debit card paved the way for him to meet his new brother Kevin, whose kindness changed his outlook on the
world.

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。