天津市滨海新区泰达国际学校2023-2024七年级上学期期中英语试卷(含解析无听力原文和音频)

2023-2024学年天津市滨海新区泰达国际学校七年级(上)期中英语试卷
第1卷一、听力理解。
A)在下列每小题内,你将听到一个或两个句子并看到供选择的A、B、C三幅图画。找出与你所听句子内容相匹配的图画。
(1分)
(1分)
(1分)
(1分)
B)下面你将听到十组对话,每组对话后都有一个问题。根据对话内容,从每组所给的A、B、C三个选项中找出能回答所提问题的最佳选项。
5.(1分)What is this?
A.It is a photo of Jim's family.
B.It is a book.
C.It is a family.
6.(1分)Who are in No.3 Middle School?
A.Mary's brothers.
B.Mary's sisters.
C.Mary's cousins.
7.(1分)Who is the man next to Lucy in the picture?
A.Lucy's PE teacher.
B.Lucy's cousin.
C.Lucy's friend.
8.(1分)Where is Linda's pen?
A.In her desk.
B.On her desk.
C.In her blue pencil box.
9.(1分)Whose books are these?
A.They are the man's.
B.They are the woman's.
C.They are the woman's brother's.
10.(1分)What is Mike's telephone number?
A.It's 520 6527.
B.It's 520 6524.
C.It's 526 8529.
11.(1分)What's Bob's family name?
A.Green.
B.White.
C.Smith.
12.(1分)What colour is Tom's book?
A.It's blue.
B.It's yellow.
C.It's green.
13.(1分)Where is the pencil?
A.On the table.
B.On the chair.
C.On the desk.
14.(1分)Who is the man in the photo?
A.Tom's uncle.
B.Tom's brother.
C.Tom's father.
C)听下面长对话或独白。每段长对话或独白后都有几个问题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。
15.(3分)(1)What time does Mike get up?
A.At 7:00.
B.At 8:00.
C.At 7:30.
(2)What does Mike have for breakfast?
A.Bread and milk.
B.Chicken.
C.Hamburgers.
(3)What's Emma's favourite soup?
A.Fish soup.
B.Chicken soup.
C.Vegetable soup.
16.(3分)(1)What colour is the table?
A.Blue.
B.Green.
C.Yellow.
(2)What can you see under the table?
A.Three English books.
B.A computer.
C.A basketball.
(3)Where is Lingling's sister?
A.On the floor.
B.On the sofa.
C.On the bed.
二、单项选择。从下列每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
17.(1分)—How do you spell"quilt"?
—________.(  )
A.I'm fine B.Yes,I can C.Q﹣U﹣I﹣L﹣T D.Thanks
18.(1分)﹣﹣Jack, you missed ______ "U" in _______ word " usually ".
﹣﹣Sorry, Sir.(  )
A.a;the B.an;the C.a;a D.the; the
19.(1分)My English is so poor,please help________ to improve it.(  )
A.me B.I C.my D.mine
20.(1分)The boy is Harry Smith.His ______ name is Harry.His ______ name is Smith.(  )
A.first;last B.last;first
C. family;given D.given;first
21.(1分)The elephant can eat_______ grass a day.(  )
A.35 kilo of B.34 kilos of
C.36 kilo D.37 kilos
22.(1分)﹣﹣﹣ Where are the Greens?
﹣﹣﹣ They are having _______ in the ______ room.(  )
A.dinner, dining B.diner, dinning
C.dinner, dinning D.diner, dining
23.(1分)There a dining hall and two classroom buildings in our school.(  )
A.is B.am C.are D.do
24.(1分)﹣Would you please show me the way _________ the bank?
﹣Yes,go straight ahead.It's opposite a school.(  )
A.in B.for C.with D.to
25.(1分)The dress is really beautiful, it is too small for me.(  )
A.or B.but C.so D.and
26.(1分)My mum can English very well.Now she' s a story to my little brother.(  )
A.talk;saying B.speak;telling
C.tell;talking D.say;speaking
27.(1分)﹣Oh,Jane,this is my sister Mary.Mary
﹣Nice to meet you!(  )
A.this B.that C.these D.those
28.(1分)﹣What do you usually have for breakfast?
﹣I usually have_____and_______.(  )
A.bread;noodles B.bread;noodle
C.breads;noodles D.breads;noodle
29.(1分)一This is my dictionary._____that one?
一Oh.it's Helen's.(  )
A.What about B.Who is
C.How is D.What is
30.(1分)I think drinking milk is good ____ our health.(  )
A.for B.to C.with D.at
31.(1分)﹣﹣ Shall we go to see the documentary Amazing China or stay at home?
﹣﹣ Either is OK._____.(  )
A.Go ahead B.It's up to you
C.That's all right D.Good job
三、完形填空。
32.(10分)People eat different things in different parts of the world.
In South China,people eat rice every day.Sometimes they eat it two or three(1)   a day,for breakfast,lunch and dinner.They usually eat it with fish
The Japanese eat(2)   ,too.They also eat a lot of fish.They sometimes eat raw(生的) fish.In Africa,maize(玉米)(3)   .People there make maize into flour(面粉).From the flour they(4)   different kinds of bread and cakes.
In Western(5)   such as Britain,Australia and the USA,the most important food is bread and potatoes.People there (6)   make bread from wheat flour.They cook potatoes in different(7)   .In England the most(8)   food is fish and chips.Sometimes people cook the food at home.They eat it at(9)   workplace,in the park or even on the road.
People(10)   it "take﹣away" food.
(1)A.kinds B.times C.ways D.numbers
(2)A.rice B.fish C.bread D.potatoes
(3)A.fruit B.vegetable C.food D.drink
(4)A.do B.make C.get D.buy
(5)A.villages B.countries C.cities D.places
(6)A.ever B.usually C.never D.hardly
(7)A.jobs B.names C.ways D.pots
(8)A.popular B.interesting C.special D.beautiful
(9)A.their B.her C.his D.its
(10)A.give B.call C.say D.ask
四、阅读理解。阅读下面的短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
33.(5分)Alisa doesn't have many friends.She is shy and quiet.She never wants to be popular,but she wants to have someone to talk about her secrets and laugh with.
Then it is time for her to go to middle school in another town.And she has to live with someone she doesn't know.She has no idea how to make friends in the new school.
But something happens(发生) during the first class.And it changes Alisa's life.The teacher asks everyone to talk a little about themselves.Alisa tells everyone where she comes from and some other things.The last question for each student is, "What's your goal for this term?" Most of the students say they want to do well in all the subjects,pass the exams or something like these.But Alisa says something different.She says that she wants to make just one good friend.
When most of the students sit quietly,one student comes to Alisa.She reaches out her hand and says, "Hi
They are each other's best friend all through the middle school.
(1)Why doesn't Alisa have many friends?    
A.Because she has lots of secrets.
B.Because she is kind of shy and quiet.
C.Because she always wants to be popular.
D.Because she seldom smiles at others.
(2)What is Alisa worried about?    
A.She doesn't know how to make friends at the new school.
B.She doesn't want to live with her roommates.
C.She doesn't know how to study well at the new school.
D.She doesn't know how to answer the teacher's question.
(3)The underlined word "goal" in Paragraph 3 means "    " in Chinese.
A.信息
B.问题
C.故事
D.目标
(4)What do other students want to do in the new term?    
A.They want to make many friends.
B.They want to study well.
C.They want to be popular.
D.They want to make one good friend.
(5)What can we learn from the passage?    
A.Jessie is shy and quiet like Alisa.
B.Jessie is very popular at school.
C.Alisa is Jessie's best friend at middle school.
D.Alisa and Jessie make a lot of friends at school.
34.(5分)Everyone has a family name.In China,the family name is the first name,but in English countries the family name is the last name.Do you know how English people get their family names?And what do they mean?English people usually get their family names in these ways.
Some family names come from the places of their homes.A man lives on or near a hill ,and his family name may be(可能是)Hill.In England (树林)or the lake.
Some family names come from a person's job.If (如果) a person is a cook ,his family name may be Cook.
And many people get their family names from their father's family names.If you hear the name"Jackson",you can know that he is the son of Jack.
(1)A man lives near the lake.What may his family name be according to the passage?    
A.Hill.
B.Wood.
C.Lake.
D.Cook.
(2)Jack's family name is Cook.Where may his family name come from?    
A.The place.
B.The hobby.
C.The job.
D.The country.
(3)A boy's family name is Jackson because he is    .
A.Jack's father
B.Jack's best friend
C.the grandfather of Jack
D.the son of Jack
(4)(能力进阶题)What does the underlined word " ways"mean in Chinese in this passage?    
A.路
B.方式
C.秘密
D.方案
(5)(能力进阶题)The passage is mainly(主要地) about     in English countries.
A.family names
B.English people
C.hills and lakes
D.jobs and homes
35.(5分)Nick can't find his watch.The watch is from his uncle Tom.He likes it very much.
Nick calls his father at 879﹣0949.He says, "Dad,I can't find my watch.Do you know where it is?" Mr.Smith says,the one on the desk is black.It's Rick's.Mine is blue." Nick says.So Mr.Smith asks Nick to call his mother.
Nick calls his mother at 879﹣9904.He asks, "Mom,do you know where my watch is" Mrs.Smith says,I think it's in your room." But Nick's room isn't tidy.He doesn't want(想) to look for(找)(放) down the telephone and sits(坐) on the sofa.
Nick's brother says, "Nick,I…" Nick says,I'm busy(忙的) now."
"Yeah?Busy looking for your watch?Look at your wrist(手腕)," says Rick.
"Oh,ahaha…" Nick laughs(大笑).
(1)Nick's watch is from    .
A.his uncle
B.his mother
C.his father
(2)What color is Nick's watch?    
A.Black.
B.Brown.
C.Blue.
(3)Which of the following is NOT TRUE?(以下哪个是不对的?)    
A.Nick's mother's telephone number is 879﹣9904.
B.Nick doesn't look for his watch in his room because it is untidy.
C.Nick's parents don't want to help him to find the watch.
(4)Who found Nick's watch at last(最终)?    
A.Nick's brother.
B.Nick's father.
C.Nick's mother.
(5)We can infer(推断) that Nick's watch is    .
A.on his desk
B.on his wrist
C.in his room
五、补全对话。根据对话内容,从文后选择恰当的选项将对话补充完整(选项中有两项是多余的)。
36.(5分)A:Hi,Laura.Long time no see.(1)   
B:Not bad.I like my new school life in China.
A:(2)   
B:I usually go to school at half past seven in the morning.
A:How far is it from your home to school?
B:It's only one kilometer. (3)   
A:It's good for your health.(4)   
B:Yes.I often play with my good friend,Emma.
A:Your friend,Emma?(5)   
B:She looks like me.We are of medium height and have long black hair.
A:Oh,I remember she sang an English song at Jeff's birthday party last week.
B:Yes,you're right.
A.I often walk to school.
B.What does she look like?
C.She is also my best friend.
D.How is it going these days?
E.What do you usually do on weekends?
F.What time do you usually go to school?
G.Do you have any good friends at school?
第Ⅱ卷
六、完成句子。根据所给中文意思完成句子,每空限填一词。
37.(2分)玲玲不吃糖,担心变胖。
Lingling doesn't eat candies.She worries about    .
38.(2分)在我妈妈旁边的那位女士是我的姑姑。
The woman    my mother is my aunt.
39.(2分)在图书馆和体育馆之间是两个餐厅。
Between the library and the sports hall are two    .
40.(2分)我们这里有一些水果和蔬菜。
We     some fruit and vegetables here.
41.(2分)晚上他和家人一起吃晚饭。
In the evening,she    with his family.
七、任务型阅读。
42.(5分)Many parents today worry about their children's diets(饮食).Then what is a healthy diet for children?Miss Jones from Happy Children Hospital gives us some advice(建议):
Children shouldn't eat food with too much salt because it can cause(引起) high blood pressure(高血压).
Children should eat food with less fat,oil and sugar.They should not eat too much junk food.
Fruit and vegetables are rich in (富含) vitamins(维他命).Children need to eat fruit and vegetables often.
Water is important to everyone.Children need to drink enough water every day.
Children need to eat breakfast every day.It is good for their bodies and minds.
(1)Many parents     their children's diets.
(2)Children shouldn't eat food with    .
(3)    are rich in vitamins so children need to eat more.
(4)Children need to drink enough water    .
(5)Eating breakfast is good for children's    .
八、综合填空。
43.(10分)I think (1)a   are our friends and many people like them.There are five people in my (2)f   .We all like them.My father (3)h    two birds in the cage.Every morning,he takes a walk with (4)h    birds.My mother likes cats.She likes sitting in the sun with her cat (5)w    she is not busy.My brother likes fish.He watches his fish (6)s     happily in the fish tank before he goes to bed.My sister likes white rabbits.She thinks they are very (7)b    She feeds them on vegetables (8)a    school every day.I have a(9)c   dog.I like playing with it after dinner.My classmates like to come to my home (10)b   
they think my home is like a zoo.
九、书面表达。
44.(10分)假设你叫 David,你的笔友Amy想知道你的日常生活,现在请你根据以下提示,告诉她你的情况,要求包括如下要点:
(1)在天津阳光中学上学;
(2)6:30起床,在家吃早餐,7:30上学;
(3)8:00﹣11:30上课:我们有语文、数学、英语、历史、体育等科目;
(4)中午十二点在学校餐厅吃午饭,下午4:45后与同学踢足球,然后回家;
(5)每天花一个小时做作业,9:30左右上床睡觉;
(6)每天很忙,但是很开心……
要求:
(1)词数:60~80个;
(2)开头部分已给出,不计入总词数;
(3)要点齐全,行文连贯,可适当发挥。
Dear Amy,
Thank you for writing for me.I want to tell you something about my life.
___________
Yours,
David
2023-2024学年天津市滨海新区泰达国际学校七年级(上)期中英语试卷
参考答案与试题解析
第1卷
听力理解。
A)在下列每小题内,你将听到一个或两个句子并看到供选择的A、B、C三幅图画。找出与你所听句子内容相匹配的图画。
1.【答案】C
2.【答案】A
3.【答案】B
4.【答案】B
B)下面你将听到十组对话,每组对话后都有一个问题。根据对话内容,从每组所给的A、B、C三个选项中找出能回答所提问题的最佳选项。
5.【答案】A
6.【答案】A
7.【答案】C
8.【答案】B
9.【答案】A
10.【答案】B
11.【答案】C
12.【答案】C
13.【答案】A
14.【答案】A
C)听下面长对话或独白。每段长对话或独白后都有几个问题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。
15.【答案】CAC
16.【答案】BBA
二、单项选择。从下列每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
17.【答案】C
【解答】A.我很好,B.是的,C.Q﹣U﹣I﹣L﹣T,根据How do you spell"quilt"。
故选:C。
18.【答案】见试题解答内容
【解答】a,an,a,an 是不定冠词 ,表示某类人或事物中的"一个 ,表泛指、an用于以元音音素开头的字母或单词前,表特指、那、这些.放在可数名词和不可数名词前,你在"通常"这个单词中漏掉了一个"u",先生,"这个单词"表特指,因此第一个空格用the,"一个"用不定冠词,因此第一个空格用a;,用定冠词;因此答案应是a.
故选:A.
19.【答案】A
【解答】me我,宾格,主格,形容词性物主代词; mine我的.help sb to do sth帮助某人做某事,其中sb为宾格作宾语.
故选:A。
20.【答案】A
【解答】first name=given name"名字";last name=family name"姓氏",Harry是名。第二个空,填last。
故选:A。
21.【答案】B
【解答】根据题干,可知考查量词 of。选项B表达正确。
故选:B。
22.【答案】见试题解答内容
【解答】根据句意:﹣格林一家在哪里? ﹣他们正在餐厅吃晚饭;dining room餐厅.
故选:A.
23.【答案】A
【解答】根据题干,可知考查there be 句型。be动词的形式由主语和时态来定,当主语是单数或不可数名词时;当主语是复数是;当出现多个主语时。一般过去时中,be用was,be用were,be根据近主语原则来定,由there will be或there be(此处be还是根据主语单复数或就近原则来定) going to be+主语+其他构成 dining and classroom 是两个事物做主语,应该be动词的形式与a hall ,从选项看是一般现在时,排除B和C,是一种存在,排除D。
故选:A。
24.【答案】见试题解答内容
【解答】答案:D.
结合设空处前面的the way可以推断问句表达的意思是"你能给我指一指去银行的路吗?",所以设空处的介词短语表达的意思是"去…的路" the way to
25.【答案】见试题解答内容
【解答】答案:B;or;but但是;and和,可知前后句之间是转折关系;故选B.
26.【答案】B
【解答】talk谈论;speak讲某种语言,也可以用于讲述故事,指有连贯性的说话;tell a story讲故事,缺少现在分词telling。
故选:B。
27.【答案】A
【解答】句子中用来介绍某人,使用this is。
故选:A。
28.【答案】A
【解答】bread面包,是不可数名词,是可数名词复数,一般不用单数形式。
故选:A。
29.【答案】A
【解答】句意:﹣﹣这是我的字典。那个呢,是海伦的?B.谁是...;D.是什么,这里要询问那个词典是谁的?"符合题意。
故选:A。
30.【答案】A
【解答】答案:A;该题介词的应用;根据句中的drinking milk is good和our health可知该题考查固定词组be good for;
故选:A。
31.【答案】B
【解答】选项A:可以,允许做;选项C:没关系。根据 Either is OK(两者都可以)可知正确答案是B。
故选:B。
三、完形填空。
32.【答案】BACBB BCAAB
【解答】(1)考查名词。句意:有时候他们每天吃两次或三次、午饭和晚饭都吃;times次数;numbers数字,lunch and dinner"(早餐,应用"times"表示"次数"。
(2)考查名词。句意:日本人也吃米饭;fish鱼肉;potatoes土豆,too"可知表示"也",上文"In South China people eat rice every day."(在中国南方。)主要讲得的是吃米饭。故选A。
(3)考查名词。句意:在非洲玉米是最重要的食物;vegetable蔬菜;drink饮料。故选C。
(4)考查动词。句意:他们用面粉制作不同种类的面包和蛋糕;make制作;buy买,此处应用短语"make from"表示"由……制成"。故选B。
(5)考查名词。句意:在西方国家、澳大利亚和美国。villages乡村;cities城市。根据后面的举例"such as Britain、澳大利亚和美国)可知这些都是国家。故选B。
(6)考查副词。句意:那里的人们通常用小麦面粉做面包;usually通常;hardly几乎不,因此用"usually"。
(7)考查名词。句意:他们用不同的方式烹饪土豆;names名字;pots锅,因此选"ways"。
(8)考查形容词。句意:在英国最受欢迎的食物是炸鱼薯条;interesting有趣的;beautiful漂亮的,因此是受欢迎的。
(9)考查代词。句意:他们在他们的工作场所,甚至在路上吃炸鱼薯条;her她的;its它的,因此用"their"。
(10)考查动词。句意:人们称它为"外带"食品;call称作;ask问,因此应用"call"表示"称呼"。
四、阅读理解。阅读下面的短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
33.【答案】BADBC
【解答】(1)细节理解题。根据Alisa have friends.She shy quiet.(艾莉莎没有很多朋友。)可知她害羞而安静。
(2)细节理解题。根据She no how make in new 。)可知她不知道如何在新学校交朋友。
(3)词义理解题。根据 your goal for this ?" Most the say want do in the ,pass exams something these.("你这学期的目标是什么,他们希望所有科目都考得好。)可知指的是目标。
(4)细节理解题。根据 your goal for this ?" Most the say want do in the ,pass exams something these.("你这学期的目标是什么,他们希望所有科目都考得好。)可知是学习好。
(5)推理判断题。根据They each best all the school.(他们在整个中学时期都是彼此最好的朋友。故选C。
34.【答案】CCDBA
【解答】(1)推理判断题。根据 A lives or a hill his name be(可能是)Hill.(一个人住在山上或附近。)可知如果一个人住在湖边。故选C。
(2)推理判断题。根据If a person a cook family may Cook.(如果一个人是厨师。)可知Cook是一种职业。
(3)细节判断题。根据If hear name"Jackson" can that is son Jack.(如果你听到"杰克逊"这个名字。)可推断出一个男孩的姓是杰克逊。故选D。
(4)词义猜测题。根据English usually their names these ways.(英国人通常通过这些方式获得他们的姓氏。)可知ways是方式的意思。
(5)最佳标题题。通读全文 you how people their names what they ?English usually their names these ways.(你知道英国人的姓氏是怎么来的吗?他们是什么意思。)可知文章主要介绍了英国姓氏的由来。故选A。
35.【答案】ACCAB
【解答】(1)A.细节理解题。根据The is his Tom.这块表是他叔叔汤姆送的,手表来自他的叔叔。
(2)C.细节理解题。根据Mine blue.我的是蓝色的,尼克的手表是蓝色的。
(3)C.细节判断题。根据So asks to his 。以及I it's your 。可知。"表述错误。
(4)A.推理判断题。根据"Yeah?Look at your wrist(手腕),ahaha…" Nick laughs(大笑)."是吗?"看看你的手腕。哦,哈哈…"尼克笑着说,最后是尼克的兄弟找到了尼克的手表。
(5)B.推理判断题。根据"Yeah?Look at your wrist(手腕),ahaha…" Nick laughs(大笑)."是吗?"看看你的手腕。哦,哈哈…"尼克笑着说,尼克的手表在他的手腕上。
五、补全对话。根据对话内容,从文后选择恰当的选项将对话补充完整(选项中有两项是多余的)。
36.【答案】DFAGB
【解答】(1)D。根据答句Not bad;结合所给选项;句意为:这些天怎么样。
(2)F。根据I usually go to school at half past seven in the morning,结合所给的选项;句意为:你通常几点去学校。
(3)A。根据前文It's only one kilometer,只有一公里,可知Laura去学校的方式对身体好,可知选项A符合语境。故选:A。
(4)G。根据答句Yes;结合所给的选项;句意为:你在学校有什么好朋友吗。
(5)B。根据答句She looks like me,因此可推知问句在询问长相,选项B符合语境?故选:B。
第Ⅱ卷六、完成句子。根据所给中文意思完成句子,每空限填一词。
37.【答案】getting fat
【解答】根据所给汉语这里缺少的是:变胖,get fat变胖,后面要加动词ing。
故填:getting fat。
38.【答案】beside
【解答】根据所给汉语这里缺少的是:在...旁边,beside在...旁边。
故填:beside。
39.【答案】restaurants
【解答】句子缺少"餐厅",这里基数词two修饰名词restaurant的复数。
故答案为:restaurants。
40.【答案】have
【解答】根据题干,可知考查:have有。we接动词原形。
故答案为:have。
41.【答案】has dinner
【解答】根据题干,可知考查:have dinner吃晚饭,she接动词第三人称单数形式。
故答案为:has dinner。
七、任务型阅读。
42.【答案】(1)today worry about
(2)too much salt
(3)Fruit and vegetables
(4)every day
(5)bodies and minds
【解答】细节理解题。
(1)today worry about.根据文章第一段中的"Many parents today worry about their children's diets"可知,许多父母今天担心他们孩子的饮食。
(2)too much salt.根据文章第二段中的"Children shouldn't eat food with too much salt"可知,孩子们不应该吃含盐太多的食物。
(3)Fruit and vegetables.根据文章第四段中的"Fruit and vegetables are rich in (富含) vitamins(维他命)"可知,蔬菜和水果富含维他命。
(4)every day.根据文章倒数第二段中的"Children need to drink enough water every day"可知,孩子们需要每天喝足够的水。
(5)bodies and minds.根据文章最后一段中的"It is good for their bodies and minds"可知,吃早餐对他们的身心都有好处。
八、综合填空。
43.【答案】(1)animals
(2)family
(3)has
(4)his
(5)when
(6)swimming
(7)beautiful
(8)after
(9)cute
(10)because
【解答】(1)考查名词。句意:我认为动物是我们的朋友。结合句意和后文可知用animals复数。
(2)考查名词。句意:我家有五口人,故答案为family。
(3)考查动词。句意:我父亲的笼子里有两只鸟,结合句意用have有,主语my father。
(4)考查代词。句意:每天早上。修饰bird,故答案为his。
(5)考查连词。句意:她不忙的时候喜欢和她的猫坐在阳光下,故答案为when。
(6)考查动名词。句意:他看着鱼在鱼缸里快乐地游动,watch sb doing观看……正在做某事。
(7)考查形容词。句意:她觉得它们很漂亮,故答案为beautiful。
(8)考查连词。句意:她每天放学后都给它们吃蔬菜,故答案为after。
(9)考查形容词。句意:我有一只可爱的狗。故答案为cute。
(10)考查连词。句意:我的同学喜欢来我家。结合句意表示因果。
九、书面表达。
44.【答案】Dear Amy,
Thank you for writing to me.I want to tell you something about my life.
I study in Tianjin Sunshine Middle School.Every morning,I get up at 6:30 and have breakfast at home.I go to school by bike at 7:30.I begin class at 8:00 am and finish school at 11:30.We have Chinese,maths,English,history,PE and other subjects.I have lunch in the school dinning room at 12.I have two classes in the afternoon.After 4:45,I play football with my classmates and then go home.I spend an hour doing my homework in the evening.I go to sleep around 9:30.It's very busy but very happy every day.
Yours,
David

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。