Unit 5 Educational exchanges单元提升卷(含解析)

Unit 5 【单元测试 · 提升卷】
一、完形填空(共10小题;每小题1分,满分 10分)
At the age of 16, Einstein always played with a group of crazy kids. Because he was so busy 1 , he didn’t study 2 and failed his final exam.
One morning, when Einstein was holding a fishing tool and was about to go fishing with his friends, his father stopped 3 and said seriously, “Einstein, you were 4 crazy about playing that you failed your exam. I’m worried about your future.”
“What are you worrying about Jack and Robert also failed, but they still went fishing.”
“My boy, there is a story that people tell in our hometown. Listen to it now.”
“There were two cats playing on the top of a house. One cat was careless and 5 down the chimney (烟囱)while holding the other cat. When the two cats climbed out 6 the chimney, one of the cats had soot(烟灰)on his face, while the other cat’s face was clean. Seeing the soot-faced cat, the clean cat thought its face 7 be dirty, so it quickly ran to the riverside and washed its face. The soot-faced cat saw the clean-faced cat 8 thought its face was also clean, so it just walked down the street happily.”
“Einstein, no one can be your ‘mirror’. You have to think for yourself. 9 you follow others, you will never learn.”
Hearing this, Einstein laid down his fishing tool and returned to his room. He studied hard and didn’t follow others from them on. This helped him 10 successful.
1.A.play B.to play C.playing D.played
2.A.hard enough B.enough hard C.hardly enough D.enough hardly
3.A.he B.him C.his D.himself
4.A.such B.as C.so D.such a
5.A.has fallen B.felt C.fell D.feel
6.A.behind B.of C.among D.between
7.A.can B.may C.must D.might
8.A.but B.so C.or D.and
9.A.If B.Unless C.Although D.Though
10.A.is B.being C.was D.be
二、阅读理解。(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。
A
Teahouse is one of Lao She’s most famous plays. He wrote it in 1957. The play has three acts and shows the lives of common people in China from the end of the nineteenth century to the middle of the twentieth century. It tells us the story of Wang Lifa and the customers of his teahouse in Beijing. It describes the changes in Chinese society over fifty years.
Lao She was born in Beijing in 1899. His mother sent him to a teacher’s school in 1913. After finishing school in 1918, he became a head teacher of a primary school. In 1924, Lao She left home and went to England. He taught Chinese at a college in London and returned to China five years later. He wrote many plays, novels and short stories about people’s lives, and was named “the People’s Artist”. Lao She is one of the greatest Chinese writers of the twentieth century.
At Lao She Teahouse today, customers can drink tea and eat delicious Beijing food. If you like the Beijing Opera, traditional music or magic shows, you can enjoy them at the teahouse. Lao She gives a warm welcome to everyone from all over the world.
11.Where does the story take place
A.In Beijing B.In Tianjin C.In Hangzhou D.In Shanghai
12.How long did Lao She study in the teacher’s school
A.For 3 years B.For 4 years C.For 5 years D.For 6 years
13.When did Lao She come back to China from England
A.In 1919 B.In 1929 C.In 1918 D.In 1924
14.The third paragraph(段) is about _________
A.the story of Teahouse B.Lao She
C.Lao She Teahouse D.Beijing food
15.From the passage, we can know that __________.
A.Wang Lifa is a customer of the teahouse.
B.Lao She is the greatest writer of the twentieth century.
C.He wrote many plays, novels and short stories about the lives of common people.
D.Lao She enjoyed watching the Beijing Opera at the teahouse.
B
Here comes Junior 3 year! This means that the high school entrance exam will arrive in less than a year. How will you get through the final year of middle school and get ready for the big exam
We invited two students to share their thoughts.
Zeng Qingmian, 15, Jiangxi
I got a score of 730 out of 750 on the big exam. Junior 3 was quite stressful and it was even harder for a boarding school(寄宿学校)student like me. I needed to make detailed plans-not only for studying, but also daily chores like washing my clothes.
I was highly focused during class and tried to remember everything my teachers said. To me, this is far more effective(有效的)than spending time doing exercises after class. During self-study time at night, I took every chance to ask teachers questions. I also counted time while doing quizzes(测试). This helped improve my learning efficiency.
I didn’t have many review materials. My method was to make up my own questions. After solving a math problem, for example, I would design my own problems that used the same concepts(理念)share their thoughts.
Huang Ziyi, 15, Beijing
I got a score of 560 out of 580 on the high school entrance exam. For me, knowing my strengths and keeping a stable(稳定的)mind are necessary to make progress. The competition in Beijing is fierce(激烈的). Many students have tutors. I once took a coding(编程)class, but found that I wasn’t good at it. So I gave up and focused more on what I’m good at.
I have applied this principle(原则)to my studies. I go over the key points of each unit to strengthen my skills in subjects like physics and math. When taking a test, I usually don’t pay attention to the questions I don’t know and try to solve them at the end if there is still some time left. One should learn to stay calm in situations like these. Don’t worry too much about the result of one test as long as you are learning and improving.
16.What does Zeng try to do in class
A.Make a study plan. B.Ask the teacher questions.
C.Listen to the teacher carefully. D.Do as many exercises as possible.
17.Why does Zeng count time while doing quizzes
A.To put extra pressure on himself. B.To make full use of his time.
C.To practise his handwriting. D.To save time for asking questions.
18.What does “this principle” in Huang’s story mean
A.Keep a clean mind. B.Ask for help if necessary.
C.Focus on what you are good at. D.Spend more time on difficult questions.
19.Does Huang Ziyi do well in coding
A.Yes. B.No. C.Sure. D.I don’t know.
20.What is the story mainly about
A.Unforgettable memories from one’s final year.
B.How to deal with pressure and worries.
C.Ways to stay calm during big exams.
D.How to study in Junior 3.
C
The AI(人工智能) has changed our lives. There are four useful AI inventions here.
Jiuge The AI can remember 300, 000 Chinese poems clearly. What’s more, it can write a poem in a very short time. In a CCTV show, Jiuge beat three great poem fans from a famous college. Forpheus The ping-pong robot can play in an easy way with a beginner and a difficult way with a better player. What’s more, it not only encourages players with words like “Good job!” but also gives some good advice to improve their skills.
Self-driving AI It can drive the car more safely than humans. It doesn’t drink wine and never feels tired. It can do what we humans do. For example, if a car with this AI has passed a bus, it will flash(闪)two white lights side to side to show thanks to the bus. Facial Recognition(人脸识别) It is used a lot in the world such as ACS. ACS won’t let a stranger in without the house owner’s permission(允许). Paying by facial recognition is common now. The police in Hangzhou even caught a criminal (罪犯)at a concert with its help.
21.Why is Jiuge special
A.Because it can play the violin. B.Because it’s good at poems.
C.Because it can drive cars safely. D.Because it was on CCTV.
22.What will Forpheus do while playing
A.It will guess what job the player is.
B.It will be angry if the player is a beginner.
C.It will say “What a shame!” to the player.
D.It will change its way of playing according to different players.
23.When does the Self-driving AI car flash two white lights side to side
A.When the car has to stop. B.When the car wants to slow down.
C.When the car is ready to speed up. D.When it has passed other vehicles.
24.What does the underlined word “ACS” mean in Chinese
A.电子商务 B.门禁控制 C.社会福利 D.公共卫生
25.Which is TRUE according to the passage
A.No one can beat Forpheus.
B.Jiuge has written 300, 000 poems.
C.Facial Recognition helped the police catch a criminal.
D.Self-driving AI can make subway trains safer.
三、阅读还原6选5(共5小题,每题2分,满分10分)
阅读短文,并从下列六个句子中选择五个还原到原文中,使原文的意思完整、连贯。
A proverb is a short, well known saying that expresses a common truth or belief. Proverbs are found in most cultures and are often very old.
In American history, Benjamin Franklin was a scientist, inventor and writer as well as a leader of the American Revolution. 26
Franklin wrote a book called “Poor Richard’s Almanac”. 27 Some of them are still used today, like this one: “Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy and wise.”
Franklin is also remembered for other proverbs like, “A penny saved is a penny earned.” 28
Here are other examples of proverbs that Americans use. The first ones are about love. Some people say, “All is fair in love and war.” They mean that anything you do in a relationship or in battle is acceptable.
29 In other words, when you are in love with someone, you may refuse to see anything bad about that person.
Here is another popular saying about love: “The way to a man’s heart is through his stomach.” Some people believe that a woman can win a man’s love if she prepares his favorite foods.
“ 30 ” This proverb is true in love and war or other situations. It means that what you do is more important than what you say.
We have to stop here, so we must say, “All good things must come to an end.”
A.Actions speak louder than words.
B.Another proverb says “Love is blind.”
C.He was also famous for his proverbs.
D.This means that money should not be wasted.
E.He included many proverbs that he had heard or created.
F.You have a whole life ahead of you.
四、阅读匹配(共5小题,每题1.5分,满分7.5分)
下面的材料A到F介绍、描述了一些现状、问题,请阅读下列应用文和相关信息,1—5中为它们匹配最合适的信息,将其标号填入题前括号内。
A.Don’t admire anyone. Study hard so that you can get a good job in the future, and then you can have what you like and do what you enjoy.
B.Why not go to the Lost and Found office around your neighborhood and asking them to help you It’s also a good idea that you should use WeChat to spread the information.
C. You should have a talk with your parents. Tell them your feeling and that you should be allowed to develop your own hobbies after school.
D.As a student, you are not allowed to talk back to your parents. You should be thankful to your parents because they try their best to provide food and a warm home for you.
E. You’d better advise her to do something that she likes. Why not ask her to listen to some music that can cheer her up Then she will feel happier and better.
F. You can look through the Internet or newspapers and find some part-time jobs. Maybe you can also look at the ads (广告) on both sides of the street.
31.I am Lena, a college student from the USA.The summer holiday is coming and I want to find a part-time job. However, what kind of work can I do I need some advice.
32.These days I am under too much pressure from my parents. They always compare me with other students. I’m not allowed to do any other activity after school.
33.My mother has been very upset since half a year ago because she lost her job. She doesn’t like talking about anything with us, but she used to be a music lover.
34.These days, I can always see a brown rabbit around the neighborhood. Whose rabbit is it The owner of it must be very worried.
35.I am Ivy, a student in Grade Eight. I have a cousin who has just had her ears pierce (穿孔) and colored her hair. She can do whatever she likes. I admire her life.
五、语法填空(共10小题,每题1分,满分10分)
阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空白处填入一个适当的单词或用所给单词的适当形式填空。
American football started in the United States back in 1869 and is one of 36 (popular) sports in the US today. According to a survey in 2017, football 37 (stay) at the number one sport since 1985.
In the game, there are two teams trying to get the ball, and they can either kick the ball through the goalposts (球门柱) 38 run the ball into the goal. Players must wear football helmets (头盔) to protect 39 (they). There are a lot of rules, which can be very hard to follow 40 you don’t know them. The team that scores more goals is the 41 (win).
Football in the United States is not just a sport because it plays 42 important part in American culture. 43 Thanksgiving, families will get together, eat and give thanks, but it’s also known 44 a day to watch football. At that time, professional football teams bring the whole nation together every year for the Super Bowl. Everyone can’t wait 45 (enjoy) the exciting moment!
材料作文(15分)
46.暑假期间,你到英国参加了教育交流活动。请你根据下面的内容提示,写一篇80词左右的短文,介绍此次教育交流的情况,可适当发挥。
提示:
1. 从深圳出发,飞行十几个小时到达伦敦;
2. 第一个星期,以一名交换生的身份在一所知名的中学学习,英语有了很大的提高;
3. 第二个星期,参观伦敦的名胜,拍下许多美丽的照片;
4. 谈谈此次交流的感想。
参考词汇:提高 improve
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
参考答案:
1.C 2.A 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.D 9.A 10.D
【分析】本文讲述了年少的爱因斯坦不爱学习,喜欢和朋友们出去玩,父亲给他讲了一个故事,让他警醒,不能随波逐流,从此他认真学习,最后取得了成功。
1.句意:因为他很贪玩,所以他学习不够努力,期末考试没及格。
play动词原形;to play动词不定式;playing动名词;played动词过去式。根据“was so busy...”可知,此处为be busy doing “忙于做某事”,固定短语,后面接动名词,故选C。
2.句意:因为他很贪玩,所以他学习不够努力,期末考试不及格。
hard努力地;hardly几乎不;enough足够地,修饰形容词/副词时后置;根据下文“failed his final exam”和and并列成分表相承关系可知,此处指“学习不够努力,期末考试不及格”,故选A。
3.句意:一天早上,当爱因斯坦拿着钓鱼工具准备和他的朋友们去钓鱼时,他的父亲拦住了他,严肃地说:“爱因斯坦,你太喜欢玩了,以至于你考试不及格,我很担心你的未来。”
he他,人称代词主格;him他,人称代词宾格;his他的,物主代词;himself他自己,反身代词。根据“stop...and said seriously”可知,此处指他的父亲拦住了爱因斯坦,空格在动词后,用宾格him做宾语指代爱因斯坦,故选B。
4.句意:一天早上,当爱因斯坦拿着钓鱼工具准备和他的朋友们去钓鱼时,他的父亲拦住了他,严肃地说:“爱因斯坦,你太喜欢玩了,以至于你考试不及格,我很担心你的未来。”
such这么;as作为;so如此;such a这么一个。此处指“如此喜欢玩,以至于考试不及格”,“如此……以至于……”可表达为“such+(形容词)名词+that从句”或“so+形容词/副词+that从句”,根据“...crazy about playing that ...”可知,crazy是形容词,故选C。
5.句意:一只猫不小心,抱着另一只猫时从烟囱里掉了下来。
has fallen掉下,过去分词;felt感觉,过去式;fell掉下,过去式;feel感觉,动词原形。根据“...down the chimney (烟囱)”可知,此处指掉下烟囱,故排除B和D,根据“One cat was careless and ...”可知,时态为一般过去时,故选C。
6.句意:当两只猫从烟囱爬出来时,其中一只猫的脸上沾着烟灰,而另一只猫的脸是干净的。
behind在……后面;of……的;among在(三者或以上)之间;between在(二者)之间。根据“ When the two cats climbed out ... the chimney”可知,此处为两只猫从烟囱爬出来,climb out of“从……爬出来”,故选B。
7.句意:看到那只烟灰脸的猫,干净的猫觉得它的脸一定很脏,于是赶紧跑到河边洗脸。
can可以;may可能;must一定;might也许。情态动词表猜测,在肯定句中must语气最强烈;may/might次之;根据“seeing the soot-faced cat”可知,是以事实为依据的判断,干净的猫猜测出自己的脸一定很脏,故选C。
8.句意:烟灰脸的猫看到了那只干净脸的猫,以为它的脸也很干净,就高兴地走在街上。
but但是,表转折;so因此,表结果;or或者,表选择;and和,表顺承。根据“The soot-faced cat saw the clean-faced cat...thought its face was also clean”可知,上下文是顺承的关系,故选D。
9.句意:“爱因斯坦,没有人能成为你的‘镜子’。你得自己想想。如果你随波逐流,你就永远学不会。”
If如果;Unless除非……;Although即使/虽然/尽管……;Though即使/虽然/尽管……。根据“you will never learn”可知,你永远学不会的前提条件是“如果你随波逐流”,故选A。
10.句意:这帮助他成功了。
is be动词一般现在时单三形式;being现在分词;was am/is过去式;be 原形。根据“This helped him ...successful”可知,此处为help sb. do sth.“帮助某人做某事”,此处应填动词原形,故选D。
11.A 12.C 13.B 14.C 15.C
【分析】本文介绍了《茶馆》这部作品和它的作者老舍先生,与之相关的“老舍茶馆”成了人们体会北京传统生活的地方。
11.细节理解题。根据“It tells us the story of Wang Lifa and the customers of his teahouse in Beijing.”可知《茶馆》讲的是北京的王利发和他茶馆里顾客的故事,故选A。
12.细节理解题。根据“His mother sent him to a teacher’s school in 1913. After finishing school in 1918, he became a head teacher of a primary school.”可知老舍的妈妈在1913年送老舍去了师范学校,老舍在1918年毕业然后成了一名小学的校长,所以老舍在师范学校学习了5年,故选C。
13.细节理解题。根据“In 1924, Lao She left home and went to England. He taught Chinese at a college in London and returned to China five years later.”可知老舍在1924年去了英国教中文,5年后也就是1929年,老舍回国,故选B。
14.主旨大意题。通读第三段且根据“At Lao She Teahouse...”可知第三段介绍的是老舍茶馆,故选C。
15.推理判断题。根据“He wrote many plays, novels and short stories about people’s lives, and was named ‘the People’s Artist’.”可知老舍写了许多有关百姓生活的话剧,小说和短片故事,他因此被称为“人民艺术家”,故选C。
16.C 17.B 18.C 19.B 20.D
【分析】这篇文章分享了Zeng Qingmian和Huang Ziyi高考前的做法。
16.细节理解题。根据“I was highly focused during class and tried to remember everything my teachers said.”可知,Zeng Qingmian上课时认真听讲。故选C。
17.细节理解题。根据“This helped improve my learning efficiency.”可知,这有助于提高他的学习效率。故选B。
18.词义猜测题。根据“So I gave up and focused more on what I’m good at.”所以我放弃了,更专注于我擅长的东西。可知,“this principle”在本文中的意思是专注于你擅长的事情。故选C。
19.细节理解题。根据“I once took a coding(编程)class, but found that I wasn’t good at it.”可知,Huang Ziyi在编码方面做得不好。故选B。
20.主旨大意题。根据“How will you get through the final year of middle school and get ready for the big exam We invited two students to share their thoughts.”可知,本文分享了Zeng Qingmian和Huang Ziyi高考前的做法。故选D。
21.B 22.D 23.D 24.B 25.C
【分析】本文主要介绍了四种有用的人工智能发明。
21.细节理解题。根据“The AI can remember 300, 000 Chinese poems clearly. What’s more, it can write a poem in a very short time.”可知Jiuge特别是因为它擅长诗词。故选B。
22.推理判断题。根据“The ping-pong robot can play in an easy way with a beginner and a difficult way with a better player.”可知Forpheus和新手打球就用简单的方法,和更好的运动员打球就用难的方法,因此可判断它能根据不同的运动员改变打球的方法。故选D。
23.细节理解题。根据“For example, if a car with this AI has passed a bus, it will flash(闪)two white lights side to side to show thanks to the bus.”可知带着AI的汽车经过其他车辆时会闪两边的白色灯。故选D。
24.词义猜测题。根据“ACS won’t let a stranger in without the house owner’s permission(允许).”可知ACS未经房子主人的允许不会让陌生人进入,因此可猜测“ACS”是“门禁控制”。故选B。
25.细节理解题。根据“Paying by facial recognition is common now. The police in Hangzhou even caught a criminal(罪犯)at a concert with its help.”可知人脸识别帮助警察抓到了一个罪犯。因此C项是正确的。故选C。
26.C 27.E 28.D 29.B 30.A
【分析】本文是一篇记叙文。文章向我们介绍了格言的含义,来历和广泛应用。
26.根据“Proverbs are found in most cultures and are often very old.”和“Benjamin Franklin was a scientist, inventor and writer as well as a leader of the American Revolution.”可知此处应将“Proverbs”和“Benjamin Franklin”联系起来,选项C“他也因为他的格言而出名”符合语境,故选C。
27.根据“Franklin wrote a book called ‘Poor Richard’s Almanac’”和“Some of them are still used today, like this one: ‘Early to bed and early to rise makes a man healthy,wealthy and wise.’”可知此处应是说这本书和格言的关系,选项E“他包含了许多他曾经听过或创作的格言”符合语境,故选E。
28.根据“A penny saved is a penny earned”可知此处应是与钱有关系,选项D“这意思是钱不应该被浪费”符合语境,故选D。
29.根据“In other words”可知此处应是“when you are in love with someone, you may refuse to see anything bad about that person”的同义句,选项B“另一句格言说‘情人眼里出西施’”符合语境,故选B。
30.根据“It means that what you do is more important than what you say.”可知此处应是表达“你所做的比你所说的更重要”之意的格言,选项A“行动胜于雄辩”符合语境,故选A。
31.F 32.C 33.E 34.B 35.A
【分析】本文要求将这些现状和问题匹配合适的信息。
31.根据“I want to find a part-time job. However, what kind of work can I do I need some advice”可知,想寻求一些有关兼职工作的建议,F选项“你可以通过互联网或报纸找到一些兼职工作。也许你也可以看看街道两边的广告”符合,故选F。
32.根据“These days I am under too much pressure from my parents. They always compare me with other students. I’m not allowed to do any other activity after school”可知,和父母的关系出现了问题,C选项“你应该和你的父母谈谈。告诉他们你的感受,告诉他们应该允许你在放学后发展自己的爱好”符合,故选C。
33.根据“My mother has been very upset since half a year ago because she lost her job”可知,妈妈自从失去工作之后就很沮丧,所以提供一些让她振作起来的建议,E选项“你最好建议她做她喜欢的事。为什么不让她听一些能使她高兴起来的音乐呢?然后她会感觉更快乐,更好”符合,故选E。
34.根据“These days, I can always see a brown rabbit around the neighborhood. Whose rabbit is it ”可知,想询问这只兔子的主人是谁,B选项“为什么不去你附近的失物招领处,请他们帮助你呢?使用微信传播信息也是一个好主意”符合,故选B。
35.根据“I have a cousin who has just had her ears pierce (穿孔) and colored her hair. She can do whatever she likes. I admire her life”可知,看到表姐的生活而羡慕她,A选项“不要羡慕任何人。努力学习,这样你就可以在未来找到一份好工作,然后你就可以有你喜欢的,做你喜欢的”符合,故选A。
36.the most popular 37.has stayed 38.or 39.themselves 40.if 41.winner 42.an 43.On 44.as 45.to enjoy
【分析】本文主要讲述了橄榄球的比赛规则以及美国人对这项运动的喜爱。
36.句意:美式橄榄球始于1869年的美国,现在是美国最受欢迎的运动之一。“one of”后加形容词最高级,表示“最……之一”,因此应填“the most popular”。故填the most popular。
37.句意:根据2017年的一项调查,自从1958年橄榄球就保持在运动第一名。根据“since 1958”可知句子应用现在完成时,主语“football”是单数,因此助动词用“has”,动词用过去分词“stayed”。故填has stayed。
38.句意:他们要么把球踢过球门柱,要么把球踢进球门。根据“they can either…”可知此处应用短语“either…or…”表示“要么……要么……”,因此用“or”。故填or。
39.句意:运动员必须戴着橄榄球头盔保护他们自己。此处指保护“运动员自己”,因此用反身代词“themselves”。故填themselves。
40.句意:有很多规则,如果你不懂它们,那么就很难遵守。根据语境可知此句表示条件,应用“if”引导条件状语从句,表示“如果”。故填if。
41.句意:进球多的一队就是获胜者。此空前有定冠词“the”修饰,因此应用名词作表语,表示“获胜者”,“win”的名词是“winner”。故填winner。
42.句意:橄榄球在美国不仅仅是一项运动,因为它在美国文化中扮演着重要的角色。短语“play a/an…part”表示“扮演着……角色”,“important”是元音音素开头的单词,因此用“an”。故填an。
43.句意:在感恩节,家人们聚在一起吃饭和感恩,但它也被作为观看橄榄球的一天而著称。“Thanksgiving”指感恩节的那一天,具体的某一天前用介词“on”,位于句首注意首字母需大写。故填On。
44.句意:在感恩节,家人们聚在一起吃饭和感恩,但它也被作为观看橄榄球的一天而著称。结合语境可知此处应用短语“be known as”表示“以……著称”,因此此处填“as”。故填as。
45.句意:大家迫不及待地享受这一刻。“can’t wait to do sth”表示“迫不及待做某事”,因此此空应填不定式“to enjoy”。故填to enjoy。
46.例文
During the summer holiday, I went on an exchange visit in the UK. I started from Shenzhen and it took me more than ten hours to reach London. In the first week, I studied at a famous school in London and my English improved a lot. In the second week, I toured around London and visited some places of interest. I took many beautiful photos.
I learnt a lot from this experience and I am looking forward to visiting the UK again.
【详解】[总体分析]
题材:本文是一篇记叙文,为材料作文;
时态:时态为“一般过去时”;
提示:写作要点已给出,考生注意不要遗漏要点中“谈谈此次交流的感想”,这需要考生结合题干内容进行适当地发挥。
[写作步骤]
第一步,具体介绍教育交流活动的过程,包括从哪出发、出行方式,以及具体的活动安排;
第二步,谈谈此次交流的感想。
[亮点词汇]
① more than 超过
② improve 提高
③ places of interest 名胜古迹
④ look forward to 期盼
[高分句型]
① it took me more than ten hours to reach London.(it takes/took sb.+时间+to do sth. 做某事花了某人多少时间)
答案第1页,共2页

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。